سیستم‌عامل اختصاصی هواوی ۶۰ درصد سریعتر از اندروید!

گروه فناوری الف،   3980327102 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

شرکت‌های چینی تولیدکننده موبایل پس از تست و آزمایش سیستم عامل اختصاصی هواوی مدعی شدند که سرعت آن ۶۰ درصد بیشتر از سیستم عامل اندروید است.

سیستم‌عامل اختصاصی هواوی ۶۰ درصد سریعتر از اندروید!

به گزارش ایسنا، سیستم عامل اختصاصی هواوی که هانگ منگ نام دارد، بر اساس گفته‌های این شرکت چینی از چند سال پیش در دستور کار آن قرار داشته و به منظور رهایی از وابستگی به سیستم عامل غول‌های تکنولوژی آمریکایی همچون اندروید گوگل و آی او اس اپل، برای محصولات و گوشی‌های هوشمند این برند در حال توسعه بوده است. اما تشدید نگرانی‌های امنیتی و همچنین اعمال تحریم و محدودیت‌های جدید تجاری علیه هواوی، موجب شد باری دیگر مساله توسعه و ارائه یک سیستم عامل اختصاصی و یکپارچه قوت بگیرد و به عنوان راه حلی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا در نظر گرفته شود.

شرکت‌های ویوو و اوپو به عنوان دو شرکت تولیدکننده موبایل در چین به تازگی بعد از تست و آزمایش سیستم عامل هانگ منگ هواوی مدعی شده‌اند که سرعت آن بسیار بیشتر از اندروید است و تقریباً ۶۰ درصد عملکرد سریع‌تر و بهتری نسبت به آن دارد.

البته برخی از منتقدان بر این باورند که صحت ادعای مذکور را نمی‌توان به طور دقیق سنجید و حتی درصورت واقعی فرض کردن این موضوع نیز منظور آنها از سریع کدام است؟ آیا به معنای باز کردن سریع‌تر اپلیکیشن‌های موبایلی است؟ آیا رابط کاربری سریع‌تری را برای کاربران به ارمغان می‌آورد؟ آیا اپلیکیشن‌ها بدون رفرش مدت بیشتری در قسمت task manager باقی می‌مانند؟

بر اساس گزارش Android Central، آنها همچنین در ادامه اظهارات منفی‌گرایانه خود مدعی شده‌اند که اگر سیستم عامل اختصاصی هواوی سریع‌تر از اندروید بوده است چرا شرکت‌های چینی زودتر از این به سراغ آن نرفته‌اند.

اما برخی دیگر از کارشناسان در پاسخ به سوالات منتقدان خاطرنشان کرده‌اند که ارائه سیستم عامل‌های اختصاصی شرکت‌های مختلف برای موبایل همواره با شکست روبرو شده است و تقریباً می‌توان گفت تمامی تولیدکنندگان موبایلی که از سیستم عامل‌های بجز اندروید و آی او اس استفاده کرده‌اند، بعد از مدتی سهم خود را در بازارهای جهانی از دست داده‌اند و با خطر ورشکستگی مواجه شده‌اند که از جمله مهم‌ترین نمونه‌های ناکام در این زمینه می‌توان به مایکروسافت و نوکیا اشاره کرد. بنابراین منطقی به نظر نمی‌رسد که یک شرکت قبل از آنکه مجبور باشد، به فکر استفاده از یک سیستم عامل اختصاصی بیفتد.

با توجه به آنکه حدود یک ماه پیش دولت ترامپ فهرست جدیدی از شرکت‌های ممنوعه برای تجارت و ایالات متحده را اعلام و منتشر کرد که در آن نام شرکت چینی هوآوی به عنوان بزرگ‌ترین توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و عرضه‌کننده گوشی‌های هوشمند در جهان نیز به چشم می‌خورد، حالا به نظر می‌رسد که تصمیم این شرکت برای ارائه یک سیستم عامل اختصاصی و یکپارچه برای تمام محصولات تولیدی خود جدی‌تر از قبل شده و می‌خواهد هرچه سریع‌تر به ارائه یک سیستم عامل مستقل از اندروید و آی او اس اقدام کند.

با توجه به تحریم هواوی توسط واشنگتن و لغو لایسنس استفاده از سیستم‌عامل اندروید از سوی گوگل، به نظر می‌رسد که این تعبیر به واقعیت پیوسته و هواوی احتمالاً مجبور خواهد بود از برنامه دوم (پلان بی) خود استفاده کرده و سیستم عامل اختصاصی خودش را توسعه دهد. گزارش‌های متعددی در مورد سیستم عامل اختصاصی توسعه شده توسط هواوی منتشر شده است که نظرات ضد و نقیض کارشناسان و تحلیلگران را در مورد موفقیت آن نشان می‌دهد.

بعد از اعمال تحریم‌های جدید برای تجارت با شرکت هواوی، این غول تکنولوژی اعلام کرد که از ماه‌ها پیش به دنبال توسعه و ارائه یک سیستم عامل اختصاصی و یکپارچه برای گوشی‌های هوشمند و سایر محصولاتش بوده است و قرار است به زودی در ماه‌های آتی از آن رونمایی کند.

هرچند که به گفته آن درو ویلیامسون، نماینده ویژه هواوی، این شرکت چینی همچنان امیدوار است که دولت ایالات متحده آمریکا از تصمیم خود برای اعمال فشار، تحریم و محدودیت‌های سنگین تجاری علیه هواوی دست بردارد تا بتواند دوباره از لایسنس و حق استفاده و بهره‌برداری از سیستم عامل اندروید، توسعه داده شده توسط شرکت آمریکایی گوگل، استفاده کند.

وی همچنین گفته بود: ارائه و انتشار یک سیستم عامل جایگزین اندروید بدون شک چیزی نیست که ما می‌خواهیم اما اگر کاخ سفید از تصمیم خود کوتاه نیاید، مجبور خواهیم بود سیستم عامل دیگری را به عنوان جایگزین اندروید برای گوشی و محصولات هوشمند خود منتشر کنیم.

هواوی که بزرگترین تولیدکننده و توسعه‌دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه‌کننده موبایل در جهان محسوب می‌شود، در طول یک سال اخیر از سوی دولت ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و بسیاری از کشورهای هم‌پیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و بسیاری از این کشورها اعم از آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی از جمله آلمان و بریتانیا استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شرکت چینی را تحت تأثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین ممنوع اعلام کرده بودند.

با اینکه دولت چین و شرکت هواوی همه این اتهامات را بارها رد و تکذیب کردند، به نظر می‌رسد که نگرانی درباره جاسوسی از اطلاعات کاربران در کشورهای مختلف علیه این اپراتورهای مخابراتی همچنان وجود دارد. از طرفی دیگر، جنگ تجاری چین و آمریکا نیز به نگرانی‌های امنیتی علیه هواوی در توسعه زیرساخت‌های مربوط به شبکه ۵G مزید بر علت شده و در حال حاضر آتش اختلافات آنها را شعله‌ورتر از قبل کرده است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۹۵۶۹۰۱۱۲:۵۴:۰۱ ۱۳۹۸/۳/۲۷
اگر چین از ایران کمک بخواهد ایران نباید کوتاهی کند طبق گفته ی سایفون ایران پیشرفته ترین سیستم فیلترینگ را در جهان در سال 2019 دارد.
امید۹۵۷۱۴۷۱۵:۲۵:۲۶ ۱۳۹۸/۳/۲۷
مبارزه با آمریکا یعنی این،نه یه مشت شعار.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های دیروز

    1. اقدام عجیب سفیر ایران در باکو/ برای عزت ایران استعفا دهید              

    2. وکیل رسمی دادگستری به اتهام اخذ رشوه دستگیر شد  

    3. بذرپاش: امسال هر ماه افتتاح مسکن داریم

    4. سقف دریافتی ماهیانه کارمندان دولت ۷۰ میلیون تومان شد

    5. اول، بساط دلالی باید جمع شود

    6. جریمه تخلفات حادثه ساز ۵ برابر شد/ اعمال از هفته آینده            

    7. ابابیل ۵، از آخرین دستاورد‌های قدرت پهپادی جهان

    8. تعرفه‌های پزشکی ۱۴۰۳ قابلیت اجرایی ندارد/ مصوبه دولت اصلاح شود  

    9. انتظار ۹ساله برای اصلاح هزینه تخلف رانندگی/تغییری برای حفظ جان مردم

    10. ایران بر سکوی بریکس/ دستاوردهای پولی، مالی برای ایران چیست؟  

    11.   طحان‌ نظیف: لایحه عفاف و حجاب هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است  

    12.  مالیات ارزش افزوده ۱۰ درصدی ابلاغ شد

    13. پوتین: اف-۱۶‌های اوکراین در همه‌جا هدف مشروع هستند، حتی کشورهای دیگر

    14. هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود/ علت مرگ این پزشک مشخص نیست  

    15. عکسی از سیدمحمد خاتمی در مراسم ترحیم زهرا شجاعی/ این وزیر دولت رئیسی هم آمد

    پربحث‌های هفته

    1. اقدام عجیب سفیر ایران در باکو/ برای عزت ایران استعفا دهید              

    2. جنگ ترکیبی خودمان، علیه خودمان!

    3. کارگری انگشتر ۵۰ میلیاردی را به صاحبش بازگرداند

    4. جلاد، به پایان سلام کن!

    5. بهادری جهرمی: مبالغ جرایم رانندگی متناسب با تورم افزایش یافت

    6. تورم چه زمانی تک رقمی می‌شود؟

    7. نرخ تعرفه‌های خدمات بهداشتی درمانی ۱۴۰۳ اعلام شد/ نرخ رسمی ویزیت ۵۰% گران می‌شود!

    8. بازداشت سومین عامل حمله تروریستی در مسکو

    9. آقایان رئیسی و اژه‌ای! آیا در پیشگاه خدای متعال و امام‌زمان (عج) پاسخی دارید؟

    10. انتقام از پوتین؟

    11. وکیل رسمی دادگستری به اتهام اخذ رشوه دستگیر شد  

    12. عوامل توهین کننده به نظام و مقدسات اسلامی دستگیر شدند

    13. ائتلاف ایران، روسیه و چین تبدیل به کابوسی برای آمریکا می‌شود

    14. علم‌الهدی: امروز در کشور از آثار تحریم اقتصادی آمریکا مشکلی حس نمی‌کنیم

    15. بذرپاش: امسال هر ماه افتتاح مسکن داریم

    16. بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟

    17. افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم

    18. مردم طلای دست دوم خریداری نکنند

    19. سقف دریافتی ماهیانه کارمندان دولت ۷۰ میلیون تومان شد

    20. خط و نشان حقوقی ایران برای کویت

    21. هشدار سخنگوی پلیس به رانندگان نوروزی؛ آمار تصادفات هولناک است!

    22. اول، بساط دلالی باید جمع شود

    23. وزیر اقتصاد: در سال ۱۴۰۲ رکورد بیشترین سرمایه‌گذاری خارجی واقعی در ۱۶ سال اخیر شکسته شد

    24. کولرهای گازی بلای جان صنعت برق

    25. منظور: تخصیص ارز کشور برای واردات خودرو به صرفه نیست

    آخرین عناوین