توئیت ترامپ که معمار تحریم‌های ایران هم آن را «زننده» توصیف کرد+عکس

گروه جهان الف،   3970812021 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس‌جمهوری آمریکا بعد از اعلام بازگشت تحریم‌ها علیه ایران پیامی در توئیترش منتشر کرد که حتی معمار تحریم‌ها هم آن را «زننده» توصیف کرد.

به گزارش فارس، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از اعلام بازگشت تحریم‌ها علیه ایران عکسی در توئیترش منتشر کرد که حتی «ریچاد نفیو»، معمار تحریم‌های ایران هم به آن اعتراض کرد و آن را «زننده» توصیف کرد.

ترامپ عکسی از خودش منتشر کرده که روی آن نوشته شده است «تحریم‌ها در راهند؛ ۵ نوامبر». نوشته روی عکس، از مجموعه تلویزیونی «بازی تاج و تخت» اقتباس شده است.

رئیس‌جمهور آمریکا این پیام را ساعتی بعد از اعلام بازگشت تمامی تحریم‌های رفع‌شده ذیل برجام علیه ایران منتشر کرده است.

«ریچارد نفیو»، معاون اسبق وزیر خارجه آمریکا که یکی از معماران سیاست‌های تحریمی آمریکا علیه ایران به شمار می‌رود در توئیتر به پیام منتشرشده ترامپ اعتراض کرد.

او خطاب به پیام ترامپ نوشت: «این، واقعاً زننده است. من مدت‌زمان زیادی مستقیماً مسئول طراحی تحریم‌های آمریکا علیه ایران بودم. طراحی، توسعه و به کارگیری آنها مایه افتخارم بود، اما مایه مسرت نبود. اینکه مجبور به انجام این کار باشیم، اسفناک است و [تحریم‌ها] باعث تحمیل هزینه‌های واقعی انسانی می‌شوند این را جدی بگیرید، لطفا.»

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۶۱۸۹۹۲۰۸:۱۶:۱۲ ۱۳۹۷/۸/۱۲
امیدواریم عزرائیل یه غیرتی نشون بده
ناشناس۶۱۹۱۲۳۰۹:۱۸:۵۵ ۱۳۹۷/۸/۱۲
خنده داره . آش اونقدر شور شده که صدای آشپز هم دراومده
محمد قاسمی۶۱۹۲۰۰۰۹:۵۵:۰۸ ۱۳۹۷/۸/۱۲
خدا ازتون نگذره چی از جون این ملت میخواید 200 ساله از دست غرب آسایش نداریم چطور سر به بالین میگذارید وقتی می بینید مردم گرسنه اند؟
ناشناس۶۱۹۳۱۲۱۱:۱۱:۴۰ ۱۳۹۷/۸/۱۲
لعنت به هر دوتاشون
ناشناس۶۱۹۴۸۵۱۲:۲۱:۴۶ ۱۳۹۷/۸/۱۲
طراح تحریم ها ، شبیه انیشتن که بمب اتمی را کشف کرد حالا پشیمان شده.
ناشناس۶۱۹۴۸۷۱۲:۲۱:۵۴ ۱۳۹۷/۸/۱۲
ان ربک لبالمرصاد
نوید۶۱۹۵۲۴۱۲:۴۲:۱۵ ۱۳۹۷/۸/۱۲
با دست پس میزنند با پا پیش میکشند
ناشناس۶۱۹۹۱۹۱۵:۵۱:۲۰ ۱۳۹۷/۸/۱۲
ایشون نگفته منظورش از این ؛هزینه های انسانی؛ هزینه های مربوط به ایرانی هاس یا اون کشورهایی که به واسطه تحریم ایران دارن ضرر میکنن؟؟؟ امریکایی ها که اول و آخر دشمنن اما خداییش دوستی امریکایی ها هم دوستی خاله خرسه اس.
ناشناس۶۱۹۹۹۲۱۶:۲۹:۰۰ ۱۳۹۷/۸/۱۲
آخه ی چه پاستوریزه... شبیه سازندگان بمب اتمی که تو ژاپن انداختن گفت
ناشناس۶۲۰۵۲۲۲۲:۱۹:۵۵ ۱۳۹۷/۸/۱۲
مشکل ما و آمریکایی ها اینه که هیچکدام به خدایی که به حال ما آگاهه توجه نداریم. خدای قویتر از ناوشکن ها و ناوهای هواپیما بر آمریکایی، خدایی قویتر از تحریم اقتصادی و خدایی که همین نزدیکی است.
yektanetتریبون

آخرین عناوین