اظهارات نخست‌وزیر جدید عراق در خصوص تحریم‌های ایران

گروه جهان الف،   3970804054 ۲۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۶ تکراری یا غیرقابل انتشار
اظهارات نخست‌وزیر جدید عراق در خصوص تحریم‌های ایران

نخست‌وزیر جدید عراق گفت که در رابطه با تحریم‌های ضد ایرانی آمریکا، منافع ملی کشورش برای او ارجحیت دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر جدید عراق دیروز در یک نشست خبری مشترک در بغداد در پاسخ به سوالی در خصوص مواضع کابینه‌اش در قبال اجرای تحریم‌های آمریکا علیه ایران اعلام کرد که برای دولت او «منافع ملی کشورش و استقلال آن» در اولویت قرار دارد.

به گزارش روسیاالیوم، عبدالمهدی تصریح کرد که دولت جدید عراق می‌خواهد این کشور از هرگونه دخالت در امور و مسایل دیگر کشورها دوری کند، حال آن کشور می‌خواهد همسایه باشد یا نباشد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در تاریخ 8 می، خبر خروج واشنگتن از توافقنامه برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را اعلام کرد و گفت کشورش می‌خواهد تحریم‌های ایران را بازگرداند. تحریم‌ها علیه ایران مربوط به بخش انرژی و معاملات مربوط به بانک مرکزی ایران در 5 نوامبر(۱۳ آبان ماه) اعمال می‌شود.

«حیدر العبادی» نخست‌وزیر سابق عراق نیز در اواسط مردادماه گذشته در واکنش به از سرگیری تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفته بود که «ما مخالف وضع تحریم علیه ایران هستیم، اما بغداد به منظور حمایت از ملت عراق به این تحریم‌ها پایبند خواهد بود.»

وی تاکید کرده بود که «ما تحریم‌ها را یک خطای اساسی و استراتژیک می‌دانیم و با آن همراهی نخواهیم کرد، ما مخالف تحریم‌ هستیم اما به منظور حمایت از ملت‌مان به آن پایبند خواهیم بود.»

نخست‌وزیر جدید عراق در ادامه اظهاراتش در نشست خبری دیروز که در واقع اولین نشست خبری او پس از تحلیفش محسوب می‌شود، به نزدیک بودن پایان روند تشکیل کابینه‌اش اشاره کرد و گفت: تشکیل کابینه به زودی پایان می‌یابد و در این خصوص مشکلی وجود ندارد.

پارلمان عراق بامداد پنجشنبه به ۱۴ وزیر از ۲۲ وزیر پیشنهادی اقای عبدالمهدی رای اعتماد دادند و جلسه بعدی رای‌گیری برای دادن رای اعتماد به بقیه وزرای پیشنهادی به ششم نوامبر موکول شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۶۰۸۶۲۹۱۱:۴۳:۳۲ ۱۳۹۷/۸/۴
قابل توجه مسئولین محترم، اینو داشته باشین تا ببینیم چی میشه. از منظر کشورداری،‌ ایشان البته حرف درستی زده منابع کشورش براش در اولویت هست و کاری به دفاع از مظلوم و ... این حرفها نداره.
ناشناس۶۰۸۷۸۶۱۴:۵۵:۱۸ ۱۳۹۷/۸/۴
موضع رسانه ای صحیحی گرفته تا حساسیت ها به گرایشش به ایران رو رد کنه مطمئن باش از این گزینه بهتر برای ایران نمیشد
فرزاد۶۰۸۹۷۷۱۹:۱۹:۲۶ ۱۳۹۷/۸/۴
بین حرف و عمل , زمین تا آسمان هست.....برای خر کردن غربیها این حرفها هم گفته میشه...خواهید دید....
ناشناس۶۰۸۶۳۷۱۱:۵۸:۴۴ ۱۳۹۷/۸/۴
خوب ایشان هم که همون نظر و رویکرد را داره. این وسط ما قربانی برای همه شدیم.
ناشناس۶۰۸۶۵۲۱۲:۲۰:۱۷ ۱۳۹۷/۸/۴
برای دولت او «منافع ملی کشورش و استقلال آن» در اولویت قرار دارد...... این دقیقا همان مطلبی است که رهبران ماهم باید درنظر داشته باشند
ناشناس۶۰۸۶۶۵۱۲:۳۷:۴۹ ۱۳۹۷/۸/۴
شما کاره ای نیستید سر نخ دست ماست و هر طور دلمان بخواهد باید برای ما برقصی و خواهید رقصید
ناشناس۶۰۹۰۸۹۲۱:۳۱:۵۸ ۱۳۹۷/۸/۴
بنده خدا ما سرنخ خودمونم از دستمون رفته چه برسه بخوایم سر نخ یه کشور دیگه رو هم دست بگیریم .
ناشناس۶۰۸۶۶۸۱۲:۴۲:۴۹ ۱۳۹۷/۸/۴
«منافع ملی کشورش و استقلال آن» در اولویت قرار دارد.
ناشناس۶۰۸۶۷۱۱۲:۴۴:۴۱ ۱۳۹۷/۸/۴
ما مخالف تحریم‌ هستیم اما به منظور حمایت از ملت‌مان به آن پایبند خواهیم بود.» بهتره مسئولین ایرانی هم کمی به فکر مردم باشند . کشور رو به خاطر اعراب به اینجا رساندن !!!
ناشناس۶۰۸۶۷۷۱۲:۴۸:۵۱ ۱۳۹۷/۸/۴
خب منافع ملی همه کشورها بهشون حکم میکنه که از ترس تحریم، به تحریمهای امریکا پاییند باشند
علی۶۰۸۶۹۸۱۳:۲۴:۵۴ ۱۳۹۷/۸/۴
آفرین بر نخست وزیر عراق که منافع کشور و مردمش را بر هرچیزی ارجحیت میدهد .
ناشناس۶۰۸۷۱۴۱۳:۳۶:۱۵ ۱۳۹۷/۸/۴
نخست وزیری که منافع ملی کشورش بخوبی می شناسد وتابع جو نمی شود.
ناشناس۶۰۸۷۶۹۱۴:۴۱:۲۹ ۱۳۹۷/۸/۴
فقط باید گفت عجب
ناشناس۶۰۸۷۹۳۱۵:۰۰:۴۰ ۱۳۹۷/۸/۴
منافع ملی کشورش در رابطه با ایران تامین میشه یا آمریکا جوابش را بچه هم میدونه
ف.خ۶۰۸۸۴۳۱۶:۰۷:۱۱ ۱۳۹۷/۸/۴
می ترسند خودشان هم تحریم شوند.
ناشناس۶۰۸۸۵۹۱۶:۲۷:۴۸ ۱۳۹۷/۸/۴
همسایه و غیر همسایه هم نمی‌شناسد!
ناشناس۶۰۸۸۸۷۱۷:۳۶:۱۲ ۱۳۹۷/۸/۴
اینم از دولت دوست و برادر عراق.
ناشناس۶۰۸۹۰۲۱۷:۵۹:۵۱ ۱۳۹۷/۸/۴
خدا میدونه کی وقتش هست که ما هم پرونده دریافت خسارت جنگی از این کشور را باز کنیم تا ما هم منافع ملی کشورمون رو به رخ بکشیم .
ناشناس۶۰۸۹۵۳۱۸:۵۵:۴۶ ۱۳۹۷/۸/۴
این سخن خیلی واضح و البته بدیهی است که منافع کشورش براش در اولویت است.
ناشناس۶۰۹۱۰۶۲۱:۴۲:۵۲ ۱۳۹۷/۸/۴
خدا کند ورق برگردد و رو سیاهی برای ریاکاران بماند.
yektanetتریبون

آخرین عناوین