معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: FATF هیچ ربطی به برجام ندارد/ کشور به این لایحه نیاز دارد

گروه سیاسی الف،   3970621127 ۱۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

حسینعلی امیری معاون پارلمانی روحانی گفت: عده‌ای در مجامع مختلف می‌گویند که FATF موضوعی از برجام است،‌ اما باید بگویم که این لایحه هیچ ربطی به برجام ندارد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: FATF هیچ ربطی به برجام ندارد/ کشور به این لایحه نیاز دارد

به گزارش ایسنا، حسینعلی امیری در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهارکرد: لوایح متعددی  در مجلس داریم که یکی از مهمترین آن‌ها لایحه‌ چهارم از لوایح چهارگانه درباره مقررات مالی کشور است.

وی ادامه داد: به تعبیری که می‌شود از این لایحه به عنوان لایحه FATF نام برده می‌شود. این لایحه با نظر نمایندگان محترم مجلس دو ماه مسکوت ماند که ان شاءالله در جلسات پاییز به نتیجه خواهد رسید و در دستور مجلس شورای اسلامی قرار می‌گیرد.

امیری خاطرنشان کرد: در برخی از محافل این لایحه را به برجام ارتباط می‌دهند، در حالی که هیچ ربطی به برجام ندارد و برای استاندارد سازی  و سر و سامان دادن به نظام بانکی،‌ ارتباط بانک‌های جمهوری اسلامی ایران با بانک‌های دیگر دنیا و موسسات مالی دنیا به این لوایح بویژه لایحه‌ای که به آن اشاره کردم، نیاز است.

وی تصریح کرد: با توجه به ضرورت و نیازی که کشور به این لایحه دارد ان‌شاءالله در مجلس شورای اسلامی مورد تصویب قرار می‌گیرد. قطعا چنین قانون و مقرراتی که سه مورد آن‌ها از تصویب مجلس شورای اسلامی گذشته است، یک موردش نهایی شده و دو مورد دیگر آن میان مجلس شورای اسلامی،‌ شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام در رفت و آمد است و مورد چهارم منتظر رای نمایندگان محترم مردم برای کشور لازم است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: تهیه و تدوین این لوایح به عنوان یکی از ضرورت‌های کشور برای ساماندهی امور مالی و بانکی در مجامع مالی بین‌المللی و بانک‌های بین‌المللی و موسسات مالی دنیا است.

وی در پایان گفت: زمانیکه این قانون در مجلس شورای اسلامی تصویب شود و به تایید شورای محترم نگهبان برسد، فرآیند الحاق به کنوانسیون‌های جهانی شروع خواهد شد.

دیدگاه کاربران

حسین۵۴۵۲۵۰۱۴:۳۰:۵۴ ۱۳۹۷/۶/۲۱
چطوریه این یه نفری ازهمه بیشتر میفهمه؟؟؟؟!!!
ناشناس۵۴۵۵۲۴۱۶:۵۸:۲۲ ۱۳۹۷/۶/۲۱
این اقای معاون هم از نظراتش معلومه میخواد مملکت رو دو دستی تقدیم دشمنان بکنه
ناشناس۵۴۵۲۷۳۱۴:۴۲:۵۲ ۱۳۹۷/۶/۲۱
اگر کنوانسیون اف ای تی اف رو اجرا نکنیم بانک مرکزی سوئیفت یعنی تبادلات بانکی رو از دست می ده. این قانون برای شفافیت گردش مالی خوبه چرا در کشورهای اروپایی اختلاس های مثل ما اتفاق نمی افته
ناشناس۵۴۵۳۲۸۱۵:۱۷:۱۵ ۱۳۹۷/۶/۲۱
سوییفت که همین الان هم در پی تحریمهای آمریکا تحریممون کرده.
ناشناس۵۴۵۲۸۵۱۴:۴۷:۵۰ ۱۳۹۷/۶/۲۱
در اقتصاد جهانی، باید با زبان اقتصادی باهاشون تعامل کنید
ناشناس۵۴۵۲۹۴۱۴:۵۱:۳۵ ۱۳۹۷/۶/۲۱
چرا می خواهند ارز پایین نیاید به مردم خودشون خیانت می کنند ؟
ناشناس۵۴۵۲۹۸۱۴:۵۳:۳۲ ۱۳۹۷/۶/۲۱
امریکا می خواهد جلوی کمک ما به محور مقاومت را توسط این طرح مسخره بگیرد.
ناشناس۵۴۵۳۰۹۱۵:۰۷:۰۰ ۱۳۹۷/۶/۲۱
خدا به داد مردم برسد معلوم نیست با این ها قانونها چه ترکمنچای هایی سر ایران در اوردند
ناشناس۵۴۵۸۴۶۲۱:۳۹:۲۲ ۱۳۹۷/۶/۲۱
مطالعتون رو بیشتر کنید راجع به موضوع قطعا از این قراردادهای پیشین بدتر نمیشه
ناشناس۵۴۵۳۳۸۱۵:۲۲:۳۰ ۱۳۹۷/۶/۲۱
حکومت و نظام موظف است بر اساس منافع ملی کشور و مصالح ملت ایران فکر و اقدام کند .
ناشناس۵۴۵۷۰۰۱۸:۵۹:۴۸ ۱۳۹۷/۶/۲۱
بحث هم دقیقا همینه که باید براساس منافع ملی ایران عمل بشه ، نه منافع ملی مدیران که همون منافع انگلیس و امریکاست !!!!!!
ناشناس۵۴۵۵۰۳۱۶:۴۲:۲۱ ۱۳۹۷/۶/۲۱
کشور به مدیران سالم و با فکر بیشتر نیاز دارد تا یک مشت مدیر فاسد و غربگرا و دنبال کننده نیات و اهداف غرب.
ناشناس۵۴۵۸۳۹۲۱:۳۶:۲۶ ۱۳۹۷/۶/۲۱
قبول اف ای تی اف راه نجات اقتصاده و اگر ما نقطه ضعفی نداریم باید قبول کنیم. الان اکثر کشورهای بزرگ عضو هستن فقط کشورهایی قبولش نکردن که میخان زیرابی برن
yektanetتریبون

آخرین عناوین