در برنامه نگاه یک؛ اژه‌ای: در مورد بازار ارز شاهد سوءتدبیرها بودیم/ از دانه‌ریزها به دانه‌درشت‌هایی مثل عراقچی رسیدیم/وجود نقش‌ آفرینی بیگانگان در تصمیم‌سازی‌ها/نامه وزارت اطلاعات به جهانگیری و... چه بود؟

گروه اجتماعی الف،   3970618002 ۵۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی قوه قضائیه تردید نکنید دست بیگانه در برخی گرانی‌ها و مشکلات اقتصادی وجود دارد، گفت: وزارت اطلاعات در ۳۰ فروردین‌ماه نامه‌ای نوشت خطاب به واعظی و جهانگیری و رونوشت به وزیر اقتصاد و بانک مرکزی و در آن پیرامون نحوه توزیع سکه تذکر و هشدار داد و درباره نکات منفی مداخله ارزی گذشته هم مطالبی بیان کرده بود و خواسته بود در رابطه با این سیاست تجدیدنظر شود.

اژه‌ای: در مورد بازار ارز شاهد سوءتدبیرها بودیم/ از دانه‌ریزها به دانه‌درشت‌هایی مثل عراقچی رسیدیم/وجود نقش‌ آفرینی بیگانگان در تصمیم‌سازی‌ها/نامه وزارت اطلاعات به جهانگیری و... چه بود؟

به گزارش الف، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در برنامه نگاه یک با تسلیت شهادت شهدای ۱۷ شهریور اظهار کرد: از شفافیت و صراحت در بیان جواب‌ها استقبال می‌کنم. در بحث مشکلات اقتصادی باید بگویم مشکلات وجود دارد و مردم هم در سختی هستند اما مشکلات بیش از آنچه هست توسط برخی تریبون‌ها القا می‌شود.

وی افزود: یکی از علل مشکلات فشار بی‌حد و حصر دشمنان است که برخی از آن تحریم‌ها و بخشی جنگ روانی دشمن است. بخشی از مشکلات به دلیل کم‌کاری، فساد، خیانت، بی‌انگیزگی، بی‌تدبیری و ساده‌نگری‌های داخلی است که باعث بروز مشکلات شده است.

اژه‌ای ادامه داد: بی‌تدبیری‌های داخلی هم حتما درصد قابل توجهی است و تنها نمی‌توان به تحریم‌ها و جنگ رسانه‌ای دشمن برای بروز مشکلات اقتصادی استناد کرد، البته من نمی‌توانم درصدی بگویم سهم هریک در بروز مشکلات چقدر است. امروز باید خیلی بیشتر از گذشته کار کرد که شاید حداقل آن ۱۲ ساعت باشد و باید هر مدیری احساس کند که جنگ است و با روحیه جهادی کار کند و گرفتار غفلت نشود.

وی افزود: در خصوص قضیه ارز، در سال ۹۶ حساسیت‌ها با نقض برجام آشکار شد و مشخص شد که برای صادرات و واردات و مسائل ارزی گرفتار مشکلاتی در آینده خواهیم شد که باید پیش‌بینی‌هایی می‌شد اما بدون ضرورت همچنان واردات‌ها صورت می‌گرفت. 

محسنی اژه ای با بیان اینکه برای کم کردن نقدینگی برخی اقداماتی که شد درست نبود و قوه قضاییه هم باید پیش‌بینی‌هایی می‌کرد و چه بسا ما هم  در پیش‌بینی اشکال داشتیم، اضافه کرد: ما باید به واقعیت‌ها توجه کنیم و روی توهمات حساب نکنیم، آیا مبارزه با فساد تنها وظیفه قوه قضاییه است؟

اژه ای گفت: آیا قوه مبارزه جدی با فساد داشته است؟ قوه قضاییه مبارزات بسیار سنگینی داشته است و به صرف کار قضایی اژدهای فساد زمینگیر نمی‌شود و تا بستر فساد رها باشد فساد ریشه‌کن نمی‌شود. آیا مجازات بیش از اعدام و استیفای حق مردم از اموال فرد کار دیگری در برابر فساد می‌تواند انجام دهد؟ ۵۵۰ مورد از پرونده‌هایی که حکم سنگین در چند سال گذشته گرفته‌اند بررسی شد و مشاهده کردیم از این میان ۵ یا ۶ نفر به دلیل فساد مالی حکم فسادفی‌الارض و اعدام گرفته‌اند.

معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که به نظر می رسد قوه قضاییه و دولت با یکدیگر هماوردی دارند و هماهنگی ندارند گفت: هماوردی بین قوا وجود ندارد و در چند سال گذشته هماهنگی‌های خوبی بین قوا وجود داشته است. برای مثال در موضوع تعاونی‌های اعتباری هر سه قوه در کنار هم برای استیفای حقوق مردم تلاش کردند، و مردم تا حدودی به حقوق خود رسیدند. با کمک مجلس، دولت و قوه قضاییه بخش زیادی از مردم به عمده حقوق خود رسیدند.

محسنی اژه ای گفت: از هر سه ضابط قوه قضاییه قدردانی می‌کنم برای پرونده مظلومین نقش وزارت اطلاعات بسیار موثر بود. سازمان اطلاعات سپاه هم کمک بسیار خوبی به ما کردند و نیروی انتظامی هم از آذرماه سال گذشته به ما کمک زیادی کردند. در بحث دستگیری میثم رضایی که خودش به اقدامات مخربش پی برده بود و قصد فرار از کشور داشت هم وزارت اطلاعات به قوه کمک زیادی کرد و مانع فرار این فرد شد.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: در طول دو ماه گذشته هم تعداد زیادی دستگیر شده‌اند در پرونده مظلومین ۱۹ متهم وجود دارد، ردیابی ۱۴ هزار میلیارد گردش مالی تنها با قوه قضاییه نبوده است و حتما دولت و ضابطان هم کمک فراوانی کرده اند.

وی در پاسخ به این مطلب که چرا مردم به درستی نتیجه اقدامات شما را لمس نمی‌کنند گفت: من این موضوع را رد نمی‌کنم که از تمام ظرفیت‌ها استفاده نمی‌شود اما باید به اقدامات هم توجه کرد‌. کسی نیست که شرایط امروز کشور را نداند اما در این وضعیت باز هم افرادی پیدا می‌شوند که احتکار و گران‌فروشی می‌کنند و افرادی وجود دارند که به یکدیگر ظلم می‌کنند.

محسنی اژه ای  در پاسخ به این سوال که مگر خرید سکه آن هم به ترتیبی که بانک مرکزی اعلام کرده بود جرم است و اگر جرم نیست چرا مظلومین امروز محاکمه شده است گفت: اولا سلطان سکه یا همان مظلومین به دلیل خرید سکه محاکمه نمی‌شود. سیاست بانک مرکزی که در این شرایط بدون سقف سکه فروخت درست نبود، خیلی از افراد ممکن است بخواهند سکه را قاچاق کنند و ذخیره کشور را خارج ببرند که این یک بحث است، بحث دیگر این است که اگر فرد منشا پولش مشکل نداشت و سکه خرید، ما متعرض این افراد نمی‌شویم‌‌.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: اما فردی را سراغ داریم که از بانک ۷ میلیارد وام می‌گیرد با قرارداد مدنی اما برخلاف قرارداد سکه می‌خرد که به او اشکال می‌گیرند.مظلومین به دلیل خرید و فروش عمده و غیرمجاز ارز و خارج کردن این ارز از کشور محاکمه می‌شود.  البته تعبیر سلطان سکه را درباره این فرد قبول ندارم.

وی ادامه داد: مظلومین سال ۹۱ دستگیر و پرونده ای برای وی تشکیل شد و کیفرخواست برای او صادر شد اما حراست بانک مرکزی و اداره حقوقی بانک مرکزی به دادگاه می‌گویند با نظر ما خرید و فروش کرده و دادگاه وی را به همین دلیل محکوم نکرد.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: اما بعدا فهمیدیم حراست بانک مرکزی رشوه گرفته و افراد تحت تعقیب قرار گرفتند. آذرماه هم بانک مرکزی به نیروی انتظامی نوشت که افرادی به صورت شبکه‌ای ارز خارج می‌کنند. نیروی انتظامی هم وقت گذاشت و افرادی را شناسایی کرد که یکی از افراد متهم همین مظلومین و پسرش بودند.

محسنی اژه ای گفت: نیروی انتظامی در بررسی کف بازار به سالار آقاخان و محمداسماعیل قاسمی رسیدند که معاملات فردایی داشتند، دوباره بانک مرکزی و وزارت اطلاعات دوباره گفتند با دستور ما بوده که البته وزارت اطلاعات توضیحاتی داد اما از بانک مرکزی سربسته قبول نکردیم.

وی افزود: معاون ارزی بانک مرکزی مورد تحقیق قرار گرفت و رئیس بانک مرکزی هم مورد تحقیق قرار گرفت اما بازداشت نشد که این تحقیقات ادامه دارد و کشف شد فساد وجود دارد و توضیحات پذیرفته نشد.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که برخی مردم معتقدند که این اتفاقات فسادگونه به نظر متبادر می‌کند که مافیایی در کار است، گفت: از مافیا چه تعریفی داریم؟ اگر مافیا منظور جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای است بله وجود دارد، اگر منظور این است در سازمان‌های دولتی ریشه دارند، بله وجود دارد و دستگیری هم از سازمان‌های دولتی وجود داشته است.

وی با بیان اینکه عده ای بانک مرکزی و وزارت صمت را که در وقوع فساد نقش داشتند دستگیر کردیم و تحقیقات از این افراد برای به نتیجه رسیدن پرونده شان ادامه دارد، در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است بخش اصلی فساد در شبکه‌های دولتی باشند؟ گفت: اگر فساد با تقسیم‌کار و برنامه باشد سازمان یافته است اما بدانید خط قرمز برای عدم تعقیب وجود ندارد. اگر سراغ کسی برویم باید دلایل توجه جرم وجود داشته باشد.

معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که آیا در فسادها دست بیگانگان و سرویس های خارجی هم نقش دارد گفت: تردید نکنید دست بیگانه در برخی گرانی‌ها و مشکلات اقتصادی وجود دارد. یعنی حتما در تشدید و ایجاد مشکلات دست بیگانه وجود دارد اما اینکه اثبات رابطه بین عوامل داخلی و بیگانه شود، سخت است، گاه یک نفر اجیر می‌شود و برخی تصمیم‌سازی برای مدیران می‌کنند اما تا الان در خصوص تصمیم‌سازی قرائن و شواهد داریم اما سوءنیت فرد مشخص نیست.

سخنگوی قوه قضاییه به انتشار نامه ای اشاره کرد و گفت: وزارت اطلاعات در ۳۰ فروردین‌ماه نامه‌ای نوشت خطاب به واعظی و جهانگیری و رونوشت به وزیر اقتصاد و بانک مرکزی و در آن پیرامون نحوه توزیع سکه تذکر و هشدار داد و درباره نکات منفی مداخله ارزی گذشته هم مطالبی بیان کرده بود و خواسته بود در رابطه با این سیاست تجدیدنظر شود.

محسنی اژه ای با تامید بر اینکه آنچه برای ما مشخص شده این است که شواهد و قرائنی مبنی بر نقش آفرینی در رابطه با تصمیم‌سازی غلط وجود دارد، درباره اینکه چرا شما که انقدر می گویید مفسدان را گرفته اید و اقدامات مهمی انجام داده اید اما هنوز هم مفسدان وجود دارد، شاید اقدامات شما درست و کافی نبوده است، گفت: اگر این شبکه‌های دستگیر شده فعلی متلاشی نمی‌شدند قطعا شرایط بدتر بود.

وی اضافه کرد: ما چند مفسد را گرفته ایم همه مفسدان را که نگرفته ایم حتما افراد دیگری هم وجود دارند که مفسد هستند حتما هم افراد و سرویس های بیگانه دیگری هم در کار هستند.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که دانه درشت‌ها چه کسانی هستند و آیا با این افراد برخورد شده است گفت: آیا دانه درشت کسی است که میزان اختلاسش زیاد است یا منصب بالایی دارد اما تخلفش کم است؟ یا به فلان آقازاده می‌گوییم دانه درشت؟ مصداق واضح آن کسی است که منصب بالایی دارد.

وی افزود: بسیاری از افرادی که جرم انجام داده‌اند و اکنون دستگیر شده‌اند مباشر فرد بالاتری نداشته‌اند‌.ما از افراد پایین‌تر به دانه درشت‌ها و به نقطه مرکزی می‌رسیم‌. اکنون ما از طریق دلال‌ها به افراد بالاتر رسبدیم‌. مثلا از دلالی در کف سبزه میدان به مظلومین و از وی به عراقچی و از او به سیف می‌رسیم. از نظر شما شهردار، وزیر، استاندار، نماینده مجلس، کارمند ثبت، قاضی دانه درشت هستند یا نه؟ همه این افراد جزو کسانی هستند که با آنها برخورد قانونی صورت گرفته است و محکوم شده‌اند.

اژه ای ادامه داد: من به ضعف اطلاع‌رسانی در قوه قضائیه اذعان می‌کنم اما ما محدودیت‌های قانونی داریم. باباخان ولی‌پور مقام بالای دولتی نداشت اما ۱۲۰۰ شاکی داشت و با کار پیچیده سر مردم کلاه گذاشته بود خب این فرد بازداشت شد و محاکمه شد و حکم اعدام گرفت و حکمش هم اجرا شد. در پرونده مه‌آفرید ما چند حکم اعدام و حبس بلندمدت داشتیم، مدیرعامل بانک صادرات و ملی محکوم شدند. رئیس چند شعبه بانک و کارمند گمرک محکوم شدند.

معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که آیا رییس بانک ملی با خود وجهی خارج کرد، گفت: مدیرعامل بانک ملی رشوه نگرفته بود بلکه به دلیل عدم نظارت و دقت محکوم شد.در اینجا زنی پیدا شد که چند میلیون دلار رشوه به مدیرعامل بانک ملی داده شده است و فرد به صورت غیابی به این اتهام هم محکوم شد و به بیست سال حبس محکوم شد و اموالی هم که شناسایی شد استیفا شد. در آن پرونده هرچه از بیت‌المال رفته بود بازگردانده شد.

محسنی اژه ای در پاسخ به این سوال که آیا در میان محکوم شده ها در این سالها وزیری که سر پست باشد و محکوم شده باشد داشته ایم یا نه گفت: در حد وزیر در زمان سمت محکومیت نداشتیم اما وزیر سابق یا اسبق محکومیت داشته است.

معاون اول قوه قضاییه در رابطه با سوالی پیرامون حاشیه‌سازی مشایی گفت: حکومت ما واقعا مردمی است و علی‌رغم چیزهایی که از زندان‌های ما می‌گویند زندان‌های ما از بسیاری از زندان‌های کشورهای دنیا از حیث عفو، تسهیلات، مرخصی و دیدار با خانواده ندارند.

وی ادامه داد: نمی‌توانیم به دلیل اینکه ممکن است یک زندانی یک تماس متخلفانه بگیرد تلفن همه زندانی‌ها را قطع کنیم‌. قطعا تخلفاتی انجام می‌شود که جرم این مثل توهین به دادگاه و دروغ گفتن که می‌توان فرد را برای آن محکوم کرد.

وی افزود: نوشته مشایی اصل و فرعش در مورد عزل وکیل هایش موجود است، احمدی نژاد گفت اگر ثابت شد فلان، که ثابت شد، مگر اینکه بگویند اینها جعلی است که خب باید پرسید چه کسی جعل کرده است اینها که زنده اند و خودشان به دادگاه مراجعه کرده اند اینها جوسازی می‌کنند.

محسنی اژه ای در بخشی دیگر از سخنانش به استجازه از رهبری اشاره کرد و گفت: چرا در این مقطع آمدیم اجازه خاصی از رهبری گرفتیم؟ چون قانون قبل از قطعی شدن حکم حتی در صورت علنی بودن دادگاه، اجازه رسانه‌ای شدن و انتشار نمی‌دهد مگر مسائلی که ذهن مردم را درگیر می‌کند که با موافقت رئیس قوه اجازه پخش وجود دارد.

وی ادامه داد: آقایی گفته بود مگر مبارزه با فساد اجازه می‌خواهد، اجازه به دلیل سلسله محدودیت‌های قانونی گرفته شد چون احساس کردیم در زمان جنگ اقتصادی نه برای اصل مبارزه با فساد، بلکه برای کنار گذاشتن برخی مواعد و پخش رسانه‌ای احتیاج به کنار گذاشتن محدودیت و گرفتن اجازه وجود دارد.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: چند راه وجود داشت، اینکه به مجلس لایحه ببریم، در جلسه سران قوه لایحه ایی را مطرح کنیم اما دیدیم زمان می‌گذرد و از روی اضطرار با توجه به ضرورت برای زمان خاص برای کوتاه کردن زمان‌ها اجازه گرفتیم. این اجازه برای کوتاه کردن ابلاغ‌ها، مهلت‌ها، قابل پخش شدن دادگاه‌ها و حذف سازوکار احاله انجام شده است. این اجازه موقت است و حداکثر دو ساله است و اگر قانونی از مجلس گرفتیم که کنار گذاشته می‌شود‌.

وی گفت: حتما باید در رسیدگی‌ها سرعت داشته باشیم و نباید برای سرعت اتقان و عدالت را کنار بگذاریم. از خود نمی‌توانیم ذوقی عمل کنیم بلکه عمل ما بر اساس قانون خواهد بود و احازه تنها برای مسائل شکلی زمان‌ها و مهلت‌هاست‌.

محسنی اژه ای در بخش پایانی سخنان خود گفت: خوشبختانه مردم در معرفی مفسدان گام های خوبی برداشته اند و ما هم در قوه قضاییه وعده می دهیم که از کسانی که مفسدان را معرفی کنند حمایت می‌کنیم و خیالشان راحت باشد که آزاری از جانب مفسدان پس از معرفی به آنها نمی‌رسد.

منبع: فارس

دیدگاه کاربران

ناشناس۵۳۸۶۸۹۰۰:۱۶:۱۰ ۱۳۹۷/۶/۱۸
ذخیره های استراتژیک ؟؟ اگر اون حجم پول به سمت دلار یا کالاهای دیگر میرفت چی میشد ؟ سکه کالای اساسی نیست مصرفی هم نیست
ناشناس۵۳۸۷۸۱۰۴:۵۹:۲۲ ۱۳۹۷/۶/۱۸
سوءتدبیر! دلار ۴۲۰۰ پاشی خیانت بود
ناشناس۵۳۹۱۸۴۱۱:۳۸:۱۱ ۱۳۹۷/۶/۱۸
وقتی یک جوونک رو به صرف اینکه برادرزاده فلان مسئول وزارت خارجه ست ، میکنن معاون ارزی بانک مرکزی ، ( یعنی یکی از مهمترین پست های اقتصادی مملکت ) ، باید انتظار اینهمه افتصاح رو هم داشت .
farhad m۵۴۰۳۶۴۲۰:۵۴:۵۰ ۱۳۹۷/۶/۱۸
پس اینهمه تاکید بر جوانگرایی در دولت برای چیست!؟فقط بهانه گیری ..
ناشناس۵۴۸۴۸۳۰۸:۵۵:۲۴ ۱۳۹۷/۶/۲۴
والا ما جوان بودیم چون باج ندادیم شدیم کارشناس
ناشناس۵۳۸۷۱۳۰۰:۳۰:۳۷ ۱۳۹۷/۶/۱۸
ولی الله سیف باید دستگیر شود تا دیگر شاهد بی تدبیری هیچ رئیس بانک مرکزی دیگری نباشیم
ناشناس۵۳۸۹۲۲۰۹:۱۸:۳۷ ۱۳۹۷/۶/۱۸
اولا آقای بهمنی که رئیس بانک مرکزی بود همین مشکلات ایجاد شد ایشون بعدش نماینده مجلس شد پس اگه بنا به دستگیریه باید ایشونم دستگیر بشه ثانیا صرف عدم هم نظری در تصمیمات اقتصادی نشان از اشتباه نیست و بهتره اینقدر سریع و احساسی نظر ندیم قطعا بهتره که شفافیت ایجاد بشه تا تمام تصمیمات مسئولین در معرض دید و انتقاد قرار بگیره
ناشناس۵۳۹۲۲۱۱۱:۵۰:۱۴ ۱۳۹۷/۶/۱۸
اگر بهمنی تخلفی داشت با او برخورد می شد به دلیل اینکه حتی معاون اول دولت قبلی هم که جایگاهش از رئیس بانک مرکزی بالاتر است به خاطر تخلف اقتصادی محاکمه و محکوم شد.البته ممکن است سوء تدبیر وجود داشته باشد .ولی موضوع آقای عراقچی سوء تدبیر نیست. در یکی از کامنتها خواندم که ( اگر یک اصلاح طلب به خاطر عبور از چراغ قرمز هم جریمه بشن میگن سیاسیه) به نظر میاد این مسئله واقعیت باشه. آحه چرا به خاطر مسائل جناحی از مجرمین دفاع می کنید و در تضییع حقوق ملت شریک می شوید
تبریزی۵۳۸۹۵۲۰۹:۴۲:۰۵ ۱۳۹۷/۶/۱۸
باید دستگیر و به دولت کانادا تحویل داده بشه.
ناشناس۵۳۹۱۹۱۱۱:۴۰:۳۰ ۱۳۹۷/۶/۱۸
پیشنهاد میشه کل دولت و مجلس و شورای شهر ، به وطن اصلی خودشون تحویل داده بشن
ناشناس۵۳۹۲۲۰۱۱:۴۹:۴۶ ۱۳۹۷/۶/۱۸
راست میگید اول بهمنی رو بگیرید
محمد قاسمی۵۳۹۶۷۷۱۴:۲۱:۱۰ ۱۳۹۷/۶/۱۸
با تحریم سازمان ملل و تمام کشورها زمان بهمنی 3 برابر افزایش داشتیم الان هنوز تحریم شروع نشده به 5 برابر رسیده کجای کاری ؟
ناشناس۵۳۹۳۳۴۱۲:۲۴:۰۴ ۱۳۹۷/۶/۱۸
دادگاه ویژه با هیئت منصفه اقتصاد دان باید در مورد این جرایم تصمیم بگیرند
ناشناس۵۳۸۷۱۸۰۰:۳۷:۰۳ ۱۳۹۷/۶/۱۸
منظور از آوردن اسم عراقچی در عنوان را درک نکردم.
ناشناس۵۳۸۸۵۲۰۸:۱۸:۱۸ ۱۳۹۷/۶/۱۸
حالا درک میکنی ...
ناشناس۵۳۸۹۱۶۰۹:۱۴:۱۶ ۱۳۹۷/۶/۱۸
معاون ارزی بانک مرکزی مورد تحقیق قرار گرفت و رئیس بانک مرکزی هم مورد تحقیق قرار گرفت اما بازداشت نشد (یعنی معاون ارزی {... عراقچی} بازداشت شد)
ناشناس۵۳۹۱۷۵۱۱:۳۵:۲۴ ۱۳۹۷/۶/۱۸
عراقچی اینجا ، عراقچی اونجا ، عراقچی همه جا عمو در وزارت خارجه ، برادرزاده در بانک مرکزی
ناشناس۵۳۹۰۳۰۱۰:۳۰:۴۳ ۱۳۹۷/۶/۱۸
ناراحت نباشید !!! فقط شما نیستید که این مسئله را درک نکردید ؛ این موضوع بین اصلاح طلبان یک اپیدمی هستش. حتی اگر یک اصلاح طلب به خاطر عبور از چراغ قرمز هم توسط پلیس جریمه بشه ؛ موضوع را درک نمی کنن و میگن سیاسیه . سیلبریتیها هم که پای ثابت عدم درک برخورد با مجرمان هستند.
محمدرضا۵۳۹۱۳۲۱۱:۱۳:۴۸ ۱۳۹۷/۶/۱۸
این بنده خداعراقچی وزارت خارجه قاطی کرده و میگه که چه ربطی به اون داشته ولی منظور اژه ای عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی بوده که دستگیر شده و خیلیها نمیشناسنش. اما تعجیل در پاسخ و فکر نکرده جواب دادن و فرافکنی ظاهرا در شما اصولگرایان اپیدمی شده.
ناشناس۵۴۰۲۳۰۱۸:۵۴:۴۷ ۱۳۹۷/۶/۱۸
.. دادش جان ! این هم برادرزاده اونه
ناشناس۵۴۰۲۴۲۱۹:۰۴:۵۹ ۱۳۹۷/۶/۱۸
اتفاقاً شما نمی شناسی والُا همه می شناسن ؛ این برادزاده اون و بدون شفارش اونهم به جایی نمی رسید ؛ چون در این خصوص کلی آدم تحصیل کرده وبا تجربه وجود داره
ناشناس۵۴۰۵۰۰۲۲:۳۳:۲۸ ۱۳۹۷/۶/۱۸
اقا توجیهی که اینا عمو و برادرزاده اند دیگه!بعد شما که ذهن مردم را می خوانید می شه دلیل انتخاب برادرزاده عراقچی به دومین پست مهم بانک مرکزی رو توضیح بدید؟غیر از نسبتش با عراقچی وزارت خارجه است؟الان عراقچی وزارت خارجه این وسط بی تقصیره؟
بیرجند محمد۵۳۹۰۴۲۱۰:۳۵:۰۰ ۱۳۹۷/۶/۱۸
منظور عراقچی وزارت خارجه نیست .یکی دیگه با اون نامه
ناشناس۵۳۹۱۶۸۱۱:۳۲:۳۳ ۱۳۹۷/۶/۱۸
نه عزیزجان : فرد دستگیر شده برادرزاده آقای عراقچی معاون وزیر خارجه . البته نیاز به توضیح هم ندارد که چطوری بلافاصله پس از ورود به بانک مرکزی و با وجود نداشتن تجربه لازم به معاونت ارزی بانک مرکزی منصوب شده.
ناشناس۵۳۹۱۷۸۱۱:۳۵:۴۹ ۱۳۹۷/۶/۱۸
چی میگی ، این برادرزاده اونه
علي۵۳۹۰۵۰۱۰:۴۰:۴۷ ۱۳۹۷/۶/۱۸
آقای اژه ای دو سه بار از عرقچی به عنوان کسی که خودش مسبب این اخلالگری بوده نام برد ،‌اما متاسفانه در متن خبر به این نکته اشاره نشده است!
ناشناس۵۳۸۷۳۲۰۱:۱۳:۱۶ ۱۳۹۷/۶/۱۸
خود سیف هم باید دستگیر شود.
ناشناس۵۳۹۱۶۰۱۱:۲۸:۳۵ ۱۳۹۷/۶/۱۸
سیف هم اکنون با سه شکایت معروف به ۲۳۶ نمایندگان و شکایت رسمی سپرده گذاران کاسپین و شکایت رسمی دیده بان شفافیت به عنوان متهم روبروست و افکار عمومی جامعه نیزکه شاهد ... ها و دروغهای متعدد این فرد بوده است خواستار محاکمه علنی این فرد هستند. چرا قوه قضائیه که داعیه مبارزه با مفسدین بزرگ را دارد با وجود این شکایات رسمی هنوز دادگاهی برای تخلفات آشکار این فرد برگزار نکرده است و چرا به دلیل این شکایات دستگیر نمی شود. آیا قوه قضائیه این همه شکایات رسمی را فاقد اعتبار می داند ...
ناشناس۵۳۹۱۸۰۱۱:۳۶:۲۳ ۱۳۹۷/۶/۱۸
باید علنی و دقیق محاکمه بشه . به همراه وزرای ... و ...
ناشناس۵۳۸۷۸۰۰۴:۵۴:۲۵ ۱۳۹۷/۶/۱۸
"" برای مثال در موضوع تعاونی‌های اعتباری هر سه قوه در کنار هم برای استیفای حقوق مردم تلاش کردند، و مردم تا حدودی به حقوق خود رسیدند. با کمک مجلس، دولت و قوه قضاییه بخش زیادی از مردم به عمده حقوق خود رسیدند."" در واقع از بیت المال اموال دزدی یک عده از مردم باز گردانده شد. ولی آیا مدیران و موسسان این تعاونی ها دستگیر و محاکمه شدند؟؟ ما که چیزی نشنیدیم
ناشناس۵۳۸۸۰۶۰۷:۲۹:۵۹ ۱۳۹۷/۶/۱۸
عراقچی .....یکی دستاورد های هسته ای رت بر باد داد یکی هم ذخایر بانک مرکزی .......تازه طلبکار هم هستند سیف وعراقچی وظریف باید محاکمه شوند ****در طول تناریخ ثابت شد ایرانی ها مذاکره کننده خوبی نیستند ...........شرمن میگه گریه کردم عراقچی کوتاه اومد .......یادتونه چقدر تبلیغات می کردند که ظریف داد زد هرگز یه ایرانی را تهدید نکنید ......حالا یواش یواش گندش در می یاد
ناشناس۵۳۸۸۲۷۰۷:۵۵:۱۵ ۱۳۹۷/۶/۱۸
همش نمایشه چرا هیچ بروندادی نداره
ناشناس۵۳۸۸۳۹۰۸:۰۷:۱۸ ۱۳۹۷/۶/۱۸
پیشنهاد می شود اسم بانک مرکزی را بگذارند بانک فساد مرکزی
محمد۵۳۸۸۶۳۰۸:۲۲:۵۲ ۱۳۹۷/۶/۱۸
جناب اژه ای نسبت دادن همه کسری ها به خارجی ها و دشمن راحترین کار است وقتی مسئولین و فرزندانشان دزدی و اختلاس می کنند چه ربطی به دشمن دارد. وقتی تعداد اندکی مدیریت کشور را در دست دارند و بین خود می گردانند به دشمن چه. وقتی همه امور دولتی می شود و اجازه فعالیت به بخش خصوصی داده نمی شود به امریکا چه ربطی دارد. وقتی خبرنگاری اختلاسی را آشکار می کند و به جای متخلف خبرنگار زندانی می شود چی ربطی به اسرائیل دارد
ناشناس۵۳۸۹۷۴۰۹:۵۴:۵۵ ۱۳۹۷/۶/۱۸
بانک مرکزی باید یک بنیاد مستقل باشد و زیر نظر مجلس قوه قضاییه و نهادهای مردم نهاد اقتصاددان اداره شود
حسام۵۳۹۲۷۱۱۲:۰۷:۳۱ ۱۳۹۷/۶/۱۸
اینکه بانک مرکزی مستقل باشه حرف درستی است.اما اینکه زیرنظر قوه مقننه یا قضائیه باشد - که اصلا صلاحیت و سنخیتی با تئوریه ها و شاخص های کلان اقتصاد ندارند- پیشنهاد نادرستی است.
ناشناس۵۳۹۶۲۵۱۴:۰۱:۳۳ ۱۳۹۷/۶/۱۸
میخوای صدا و سیما رو هم اضافه کن
کاوه۵۳۸۹۷۷۰۹:۵۷:۳۳ ۱۳۹۷/۶/۱۸
ای کاش به دور از دنیا طلبی ها ولجاخت ها وباند بازی ها ذره ای خدا را در نظر بگیریم و مثل وطن پرست های واقعی دلمان برای ذره ذره خاک وطن بطپد. آن موقع خیلی از نابسامانی هاحل می شد .
ناشناس۵۳۹۰۸۴۱۰:۵۶:۰۲ ۱۳۹۷/۶/۱۸
آقای اژه ای از برادران مسئولین بلند پایه چیزی نگفتید؟ چرا باید آزاد بگردند و در نهایت فرار کنند.
ناشناس۵۳۹۲۱۱۱۱:۴۷:۳۸ ۱۳۹۷/۶/۱۸
شاید اتقاق جدیدی افتاده این مفسدان اقتصادی نه مسلمان هستند نه ایرانی امیدوارم این عامل سرایت نکند
ناشناس۵۳۹۲۷۴۱۲:۰۸:۰۶ ۱۳۹۷/۶/۱۸
عراقچی کوچکترین مهره است،وزرای اقتصاد دولت روحانی و احمدی نژاد و بهمنی و سیف هم جزو پدید آوردندگان این وضعیت نابسامان هستند
ناشناس۵۳۹۲۷۹۱۲:۰۹:۴۴ ۱۳۹۷/۶/۱۸
الان به قول ایشون دانه درشت ها رو هم گرفتن . چه اتفاقی افتاد ؟ دلار رفت بالا تر اصلا ربطی به این حرف ها نداره
ناشناس۵۳۹۳۱۷۱۲:۲۰:۳۱ ۱۳۹۷/۶/۱۸
دادگاه ویژه با هیئت منصفه اقتصاد دان باید در مورد این جرایم تصمیم بگیرند
ناشناس۵۳۹۳۴۷۱۲:۲۸:۰۵ ۱۳۹۷/۶/۱۸
خدایا این مردم ایران کی می خوان از خواب بیدار بشند !
ناشناس۵۳۹۶۲۴۱۴:۰۱:۱۹ ۱۳۹۷/۶/۱۸
متاسفانه دست هایی توی دولت تو کاره که مردمو از نظام اسلامی نا امید کنه
پیمان۵۳۹۸۸۲۱۵:۳۹:۳۴ ۱۳۹۷/۶/۱۸
عراقچی باید ... این خیانت در برابر 80 میلیون نفر شوخی نیست.
ناشناس۵۴۰۲۲۱۱۸:۴۸:۵۶ ۱۳۹۷/۶/۱۸
اقتصاد دولتی همیشه پر از زمینه رانته. باید هم تلاش کرد اقتصاد خصوصی بشه و همزمان با قوانین مناسب، برای رانت سازی و رانت خواریهای سنگین مجازات سنگین درنظر گرفت.
ف.خ۵۴۰۲۸۱۱۹:۳۵:۰۸ ۱۳۹۷/۶/۱۸
کدام عراقچی ؟ فرافکنی یعنی این.
ناشناس۵۴۰۴۲۷۲۱:۵۹:۱۲ ۱۳۹۷/۶/۱۸
مشکل ایران آمریکا نیست مشکل ایران اختلاس رانت خواری دزدی بی تدبیری است
ناشناس۵۴۱۰۲۶۱۰:۳۲:۱۹ ۱۳۹۷/۶/۱۹
برای مردم اب نداشت ولی برای دولت نان داشت و کسری بودحه تامین شد
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

    2. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

    3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

    4. این صدای اقتدار ایران است ...

    5. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

    6. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

    7. وحدت ملی با وعده صادق

    8. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

    9. استخوانی در گلوی اسرائیل!

    10. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

    11. کمی دیر نیست؟

    12. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

    13. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

    14. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

    15. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

    16. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

    17. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

    18. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

    19. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

    20. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

    21. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

    22. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

    23. اسراییل چه باید بکند؟ 

    24. بهادری جهرمی: احیای دریاچه ارومیه با برنامه‌ریزی دولت رخ داد

    25. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

    آخرین عناوین