ضرغامی: رئیس جمهور باید از مردم عذرخواهی می‌کرد

گروه سیاسی الف،   3970517035 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس اسبق رسانه ملی با توجه به گفت و گوی تلویزیونی روحانی گفت: حداقل انتظار عمومی این بود که رئیس جمهور به دلیل افزایش بی سابقه بهای سکه و ارز و گرانی و تورم شدید در بازار ، از مردم عذرخواهی کند.

ضرغامی: رئیس جمهور باید از مردم عذرخواهی می‌کرد

به گزارش الف، سیدعزت‌الله ضرغامی ‌با حضور در در همایش روز خبرنگار در استان ایلام گفت: وظیفه نظارتی خبرنگاران و اصحاب رسانه ، از برجستگی و اهمیت بالایی برخوردار است. نظارت عمومی آحاد مردم از طریق خبرنگاران و ابزار فضای مجازی وارد عرصه جدیدی شده است.

وی در تبیین صلاحیت های دستگاه های نظارتی گفت:  توانمندی کارشناسی ، جامعیت اخلاقی و برخورداری از صلاحیت های عمومی از ویژگی های ضروری کارگزاران دستگاه های نظارتی است. متأسفانه خلا و فقدان این دو ویژگی در برخی بررسی ها منشاء قضاوت‌های نادرست و گزارش های خلاف واقع می شود.

ضرغامی اظهار داشت: خبرنگاری که شجاعت برخورد مستقل و سازنده با آسیب های جامعه را ندارد و از عشق و علاقه لازم برای انجام رسالت خود برخوردار نیست، باید با این حرفه خداحافظی کند.

رئیس اسبق رسانه ملی در مورد تاثیر اصحاب رسانه در جامعه بیان داشت: شکست زمامداران در برآورده کردن مطالبات مردم ، منجر به ناامیدی آنان از کارآمدی دین در اداره جامعه خواهد شد. نظارت موثر اصحاب رسانه نمی‌گذارد سستی برخی مسئولین و ثروت اندوزی و فساد طبقه جدید ، مردم را دچار یأس و انفعال کند.

عضو شورای عالی فضای مجازی در مورد گفت و گوی تلویزیونی روحانی با مردم گفت: حداقل انتظار عمومی این بود که رئیس جمهور به دلیل افزایش بی سابقه بهای سکه و ارز و گرانی و تورم شدید در بازار ، از مردم عذرخواهی کند. همان گونه که در سال ۹۲ به دلیل نحوه توزیع سبد کالا از مردم عذرخواهی کرد.

وی با بیان اینکه خبرنگاران و اصحاب رسانه باید به شدت بر عملکرد خودشان نظارت کنند اظهار داشت: وابستگی به شبکه های قدرت و ثروت و ایجاد روحیه محافظه کارانه در آنان موجب خسران فراوان خواهد شد.

ضرغامی در پایان صحبت هایش در همایش فعالان رسانه‌ای ایلام گفت: انقلابی شعار می دهند و محافظه کارانه عمل می کند. خوی کارمندی و محافظه‌کاری بلای جان رسانه‌های انقلاب است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۸۱۷۶۴۰۹:۰۵:۰۴ ۱۳۹۷/۵/۱۷
برادر من عذرخواهی کردن نیاز به پیش زمینه دارد، نیاز به کمال دارد، نیاز به وجود دارد.... هر وقت اینها در کسی باشد، آن وقت انتظار این چیزها را باید داشت......
کاظم۴۸۱۸۵۹۰۹:۴۳:۲۶ ۱۳۹۷/۵/۱۷
نه اینکه این آقا بعد از اتمام دوره ماموریت در صدا و سیمای ملی عذر خواهی کرد .
ناشناس۴۸۱۸۷۰۰۹:۴۶:۱۲ ۱۳۹۷/۵/۱۷
شما چي ؟ از مديريت يک طرفه تان در صدا و سيما از مردم عذر خواهي نمي کنيد
ناشناس۴۸۱۹۶۰۱۰:۲۳:۱۵ ۱۳۹۷/۵/۱۷
بله هر کس به فراخور مسئولیتش و نقصی که داشته است باید عذرخواهی کند ، اما مطمئنا صف عذرخواهی از ملت آنقدر طویل خواهد شد ، که روحانی در آن میان معلوم نیست .
yektanetتریبون

آخرین عناوین