استقرار تیم کارشناسی کمیسیون اصل ۹۰ در بانک مرکزی

گروه اقتصادی الف،   3970515061 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از استقرار تیم کارشناسی این کمیسیون در بانک مرکزی خبر داد.

استقرار تیم کارشناسی کمیسیون اصل ۹۰ در بانک مرکزی

بهرام پارسایی سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، از استقرار تیم کارشناسی این کمیسیون در بانک مرکزی خبر داد و گفت: طی مکاتباتی که داشتیم از هفته جاری تیم کارشناسی کمیسیون در بانک مرکزی مستقر می‌شود.

وی با بیان اینکه استقرار تیم کارشناسی کمیسیون در بانک مرکزی با تصمیم هیئت‌رئیسه کمیسیون انجام می‌شود، ادامه داد: قرار است تیمی که در بانک مرکزی مستقر می‌شود گزارشی درباره نحوه تخصیص ارز، معیار تخصیص ارز به واردات کالا تهیه کند.

نماینده مردم شیراز در مجلس تصریح کرد: از گمرک نیز این موضوع را پیگیری خواهیم کرد تا مشخص شود ارزی که به واردات تخصیص داده شده است، آیا در مسیر درست استفاده شده یا خیر؟

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس افزود: گزارشی نیز درباره اینکه کالای که با ارز مبادله‌ای وارد شده، با نرخ مصوب توزیع شده یا خیر؟ نیز تدوین خواهد شد.

پارسایی با بیان اینکه تاکنون شکایت مکتوبی درباره تخلفات در تخصیص ارز به کمیسیون ارائه نشده است، اظهار داشت: البته شکایت‌های شفاهی متعددی در این زمینه به کمیسیون و نمایندگان ارائه شده است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۷۸۱۹۴۱۰:۳۴:۰۹ ۱۳۹۷/۵/۱۵
چه بلا ها که از بانک مرکزی نچشیدیم
ناشناس۴۷۸۲۴۲۱۰:۵۶:۰۳ ۱۳۹۷/۵/۱۵
شما هم کاری از دستتان برنخواهد امد
ناشناس۴۷۸۲۵۴۱۰:۵۹:۰۰ ۱۳۹۷/۵/۱۵
بابا آدم و عالم میدونن خلاف کردن، اولی صدا و سیما که یونجه خریده، دومی وزارت بهداشت که چای ساز وارد کرده و .... ضمنا اگه ما مجلس داشتیم این اوضاع زندگی ما نبود
اصغر۴۷۸۴۲۸۱۱:۵۹:۰۸ ۱۳۹۷/۵/۱۵
بنظرم یه تیم کارشناسی "تابعیت کشورهای دیگه" هم اونجا مستقر بشه تا مدیرانی که بعد از این افتضاح ارزی برنامه فرار رو چیدن (البته اگه تا الان از مملکت خارج نشدن!) رو شناسایی کنه!
mostafa.kamali95@yahoo.com۴۷۸۸۰۵۱۴:۱۵:۳۷ ۱۳۹۷/۵/۱۵
لطفا نمایندگان مجلس طرح تحقیق و تفحص از بانک مرکزی را که چندین بار است کلید زده شده ولی عملیاتی نشده است را اجرایی نمایند
yektanetتریبون

آخرین عناوین