رئیس دادگستری استان تهران: قوه قضائیه با عملکرد جهادی قاطعانه با اخلالگران اقتصادی برخورد می‌کند

گروه اجتماعی الف،   3970514132 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: کشور ما هم اکنون در شرایط ویژه و جنگ اقتصادی قرار گرفته و عده ای با سوء استفاده از وضعیت فعلی، زندگی را بر اقشار مختلف غیر قابل تحمل می‌کنند و لذا دستگاه قضائی با عملکرد جهادی خود با این عناصر فاسد و اخلال‌گر در عرصه اقتصادی، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

رئیس دادگستری استان تهران: قوه قضائیه با عملکرد جهادی قاطعانه با اخلالگران اقتصادی برخورد می‌کند

به گزارش الف، غلامحسین اسماعیلی رئیس کل دادگستری استان تهران و هیأت همراه با دو تن از ایثارگران دلاور هشت سال دفاع مقدس و خانواده‌های آنان دیدار کرد.

رئیس کل دادگستری استان تهران ضمن ابراز خرسندی از این دیدار طی سخنانی اظهار داشت: در این برهه از زمان ، که دشمنان اسلام و در راس آنها آمریکای جهانخوار، در صدد تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که ثمره خون های پاک شهدا و ایثار خالصانه جانبازان عزیز و همچنین بردباری و استقامت بی نظیر آزادگان سرافراز و حضور و تلاش همه جانبه ملت غیور ایران اسلامی است، هر لحظه به توطئه چینی مشغولند، لازم است در چنین شرایط حساس، مردم همیشه در صحنه با بصیرت کامل و با پیروی از رهنمودهای پیامبرگونه رهبر معظم انقلاب (حفظه اله تعالی) ضمن حفظ وحدت و هوشیاری ، برای حراست از دستاوردهای شکوهمند انقلاب اسلامی گام بردارند.

وی افزود: کشور ما هم اکنون در شرایط ویژه و جنگ اقتصادی قرار گرفته و عده ای افراد سودجو با سوء استفاده از وضعیت فعلی جامعه، زندگی را بر اقشار مختلف غیر قابل تحمل می‌کنند و لذا دستگاه قضائی به حکم وظیفه شرعی و قانونی، و با عملکرد جهادی خود با این عناصر فاسد و اخلال‌گر در عرصه اقتصادی، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

اسماعیلی در پایان سخنان خود از قضات و کارکنان شریف و خدوم دادگستری کل استان تهران خواست تا با روحیه مشابه روحیه غیور مردان هشت سال دفاع مقدس ، نسبت به انجام وظایف خطیر خود در راستای اجرای عدالت و احقاق حقوق عامه مبادرت ورزند تا انشاءاله ، انقلاب اسلامی از این گذر تاریخی نیز به سلامت عبور کنند.

دیدگاه کاربران

سعید۴۷۶۴۴۵۱۵:۱۸:۱۴ ۱۳۹۷/۵/۱۴
متاسفانه اکثر مسوعولان فعلی کشور در خصوص انجام اقداماتی که به نفع عموم مردم و عدالت خواهانه هست در گفتارشان از فعل مضارع استفاده میکنند. آقا پرونده بابک زنجانی ..صندوق ذخیره فرهنگیان و ..و ...و چی شد / ....حرف حرف حرف ...
قمی۴۷۷۰۳۰۱۸:۵۷:۴۸ ۱۳۹۷/۵/۱۴
آقای دادگستر! ۱۰۰ تا دلال و مسئول رانتی بانک مرکزی زندگی ۸۰میلیون مردم ایران را نابود کردند این افساد فی الارض نیست اگر این ۱۰۰ نفر اعدام شوند قطعا بسیاری از التهابات و گرانی ها رفع میشود شدیدا منتظریم
ناشناس۴۷۶۴۶۶۱۵:۲۷:۰۶ ۱۳۹۷/۵/۱۴
...خودتان می دانید مفسد اقتصادی کیه...؟؟؟
علی۴۷۶۵۱۶۱۵:۴۵:۰۹ ۱۳۹۷/۵/۱۴
فقط حرف میزنید عملی در کار نیست
فاطیما۴۷۷۳۴۲۲۱:۳۴:۲۴ ۱۳۹۷/۵/۱۴
قوه قضائیه اگر درکارش قاطعیت داشت کارفسادبه اینجاهانمی کشید دوتاازاین مفسدان اقتصادی رو اعدام کنن تابقیه حساب کاردستشون بیاد
ناشناس۴۷۶۶۷۵۱۶:۳۰:۴۸ ۱۳۹۷/۵/۱۴
با دستمال آلوده نمیتوان شیشه را پاک کرد.
ناشناس۴۷۶۶۷۶۱۶:۳۰:۵۴ ۱۳۹۷/۵/۱۴
ببینیم و تعریف کنیم. اگر ....
ناشناس۴۷۶۶۹۹۱۶:۳۸:۱۷ ۱۳۹۷/۵/۱۴
غیور مردان هشت سال دفاع مقدس کمتر حرف میزدن و بیشتر به وظایفشون عمل می کردن
ناشناس۴۷۶۷۰۹۱۶:۴۱:۴۱ ۱۳۹۷/۵/۱۴
منتظر چي هستين برخورد كنين اينهمه دلار براي واردات كالا گرفتن چي وارد كردن ما هم در انتظاريم ببينيم چطور برخورد ميكنين
ناشناس۴۷۶۷۹۴۱۷:۱۷:۳۱ ۱۳۹۷/۵/۱۴
یعنی آقازاده ها و ژن های خوب محاکمه میش ن؟؟؟؟
ناشناس۴۷۶۹۱۷۱۸:۰۶:۳۴ ۱۳۹۷/۵/۱۴
همیشه همین رو میگید و مشکلات و بی عدالتی ها روز به روز بدتر میشه
yektanetتریبون

آخرین عناوین