مصباحی مقدم: کرباسیان،سیف، نوبخت و نیلی از دولت بروند

گروه سیاسی الف،   3970428061 ۱۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

حجت الاسلام مصباحی مقدم:ما در سه نهاد وزات اقتصاد، بانک مرکزی و سازمان مدیریت نیازمند تغییر افراد و رویکردها هستیم. البته مشاور اقتصادی رئیس جمهور نیز نیازمند تغییر است.

مصباحی مقدم: کرباسیان،سیف، نوبخت و نیلی از دولت بروند

غلامرضا مصباحی مقدم ضمن استقبال از توجه دولت به موضوع ترمیم کابینه گفت: ما نیازمند تغییر افراد و رویکردها در وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، سازمان مدیریت برنامه و مشاور اقتصادی رئیس جمهور هستیم.

نامه نیوز: محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت گفت، روحانی مشغول تامل و بررسی برای تغییر کابینه است. واعظی گفته بود که هنوز مشخص نیست کدام یک از وزرا یا چند نفر از آن ها تغییر می کنند اما حدس زدن در این باره کار سختی نیست. ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در صدر فهرست احتمالی قرار دارد و بعد از آن نوبت به وزرای اقتصاد، صنعت و معدن می رسد. غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز نام مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور را نیز به این فهرست می افزاید.

او در پاسخ به این پرسش که بهتر است تغییرات از کجا شروع شود ، گفت: « ما در سه نهاد وزات اقتصاد، بانک مرکزی و سازمان مدیریت نیازمند تغییر افراد و رویکردها هستیم. البته مشاور اقتصادی رئیس جمهور نیز نیازمند تغییر است».

مصباحی مقدم افزود: « باید کسانی به میدان آیند که رویکرد آن های اقتصاد انقلابی زمان جنگ باشد. اقتصاد مقاومتی. ما به اقتصادی نیاز داریم که بتواند مسائل را مدیریت کرده و ما را از این برهه حاضر به سلامت خارج است».

وی ضمن استقبال از توجه رئیس جمهور به موضوع ترمیم کابینه، گفت: « من معتقد هستم که این تغییر فضای تازه ای را در افکار عمومی به وجود می آورد و اعتماد عمومی را برمی انگیزد».

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: « افراد با تجربه ای در کشور داریم که می توانند در شرایط بحران مسائل را مدیریت کنند. البته اکنون در شرایط چندان بحرانی قرار نداریم اما در عین حال نیازمند کسانی هستیم که بتوانند چنین شرایطی را مدیریت کنند. »

مصباحی مقدم در پاسخ به این پرسش که منظور شما از افراد باتجربه و توانمند دقیقا چه کسانی هستند، گفت: « اگر لازم بدانند از ما استعلام می کنند و ما نیز به دولت مشورت می دهیم».

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۴۰۵۶۷۱۰:۲۳:۳۹ ۱۳۹۷/۴/۲۸
امر دیگه؟
ناشناس۴۴۰۵۶۹۱۰:۲۴:۳۸ ۱۳۹۷/۴/۲۸
اونوقت چه کسانی به جایشان بیاید؟ افرادی نیان اوضاعمون خرابتر بشه......چرا اگر کسی راه حل مناسبی برای بهبود اوضاع دارد به اینها کمک نمیکند؟ الان که وقت بازی های سیاسی نیست واقعا
احمد۴۴۰۶۷۴۱۱:۳۳:۰۳ ۱۳۹۷/۴/۲۸
امیدوارم جناب آقای رییس جمهور از آقای نوبخت (که قطعا از ذخایر باارزش هستند) حتما در جاهای دیگری استفاده نمایند و کشور از توانایی های ایشان در حوزه های مدیریتی و اقتصادی محروم نماند...
ناشناس۴۴۰۸۱۹۱۲:۵۵:۲۲ ۱۳۹۷/۴/۲۸
واقعا اقاي مصباحي الان شرايط بحراني نيست؟!
ناشناس۴۴۰۸۲۱۱۲:۵۶:۵۶ ۱۳۹۷/۴/۲۸
آخوندی، شریعتمداری، قاضی زاده هاشمی، حجتی، اردکانیان، رحمانی فضلی ، ربیعی و غلامی هم باید بروند.
ناشناس۴۴۰۸۲۷۱۳:۰۱:۰۵ ۱۳۹۷/۴/۲۸
آقای دکتر نیلی که خودش از ترس سرزنش بخاطر خرابکاریهایی که کرد، شایعه ی کرد قبلا استعفا کرده! جالبه که ایشون از مسببان "تورم 50 درصدی" دوران مرحوم هاشمی هم بودن! اما همچنان مدعی اقتصاددانی! و مشغول تدریس در دانشگاه شریف! تشریف دارن!!
ناشناس۴۴۰۸۳۰۱۳:۰۳:۰۲ ۱۳۹۷/۴/۲۸
به جرات می توان گفت که یکی از ناکارامدترین دولت ها در تاریخ ایران، دولت دوازدهم است.
Yadin۴۴۱۱۳۳۱۷:۳۵:۰۹ ۱۳۹۷/۴/۲۸
هر کسی رو کنار نگذاشتن،نوبخت رو حتما کنار بگذارند از دولت. که همه مصیبتا از حضور ایشونه.
ناشناس۴۴۱۱۶۶۱۸:۰۶:۰۹ ۱۳۹۷/۴/۲۸
اقای مصباحی مقدم چگونه وزیر صنعت معدن وتجارت را ذکر نکردید بنظر میرسد چون ازاصولگرایان است .چون ایشان درتمام دولتها بوده وتاکنون خلاقیت وابتکاری ازایشان دیده نشده وافتضاح ثبت سفارشات ازمجموعه ایشان بوده وتحصیلات وتخصص هم ندارد ولی چون خودیست همیشه حضور دارد
ناشناس۴۴۱۲۴۲۱۹:۱۴:۳۹ ۱۳۹۷/۴/۲۸
این آقا باید خودشونم بازنشسته شوند
محمد۴۴۱۲۴۵۱۹:۱۸:۰۱ ۱۳۹۷/۴/۲۸
و ایضا بطحایی وغلامی
ناشناس۴۴۱۵۶۸۰۰:۱۸:۰۵ ۱۳۹۷/۴/۲۹
عرضی ندارم
استاد اقتصاد سیاسی دانشگاه۴۴۱۹۸۰۱۲:۴۲:۰۰ ۱۳۹۷/۴/۲۹
اول یاد بگیریم که راهکار های اقتصادی وابسته به راهکار های سیاسی است بعد نظر بدهیم! رانندگی با بنز اخرین مدل برای اینکه سالم از کرج به چالوس برسیم کافی نیست!
yektanetتریبون

آخرین عناوین