وزیر بهداشت: آماده طوفان تحریم‌ها باشیم

گروه سیاسی الف،   3970423131 ۲۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر بهداشت با تاکید بر جدی بودن موضوع تحریم‌ها و با بیان اینکه آنچه نگران کننده است بعد از آبان ماه است و روز مبادا همین روزها است، گفت: باید باور کنیم طوفانی نزدیک شده تا آمادگی آن را داشته باشیم و با کسانی که می‌توانند تدبیر کنند، صحبت کنیم.

وزیر بهداشت: آماده طوفان تحریم‌ها باشیم

به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی در اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با اشاره به دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت طی پنج سال گذشته، اظهار کرد: تا کنون اقداماتی مانند راه‌اندازی ۶۰۰۰ کلینیک ویژه، تربیت پزشک خانواده، تکمیل نظام شبکه بهداشت،‌ پرونده الکترونیک سلامت و پایداری منابع انجام شده است. مجلس و دولت نیز تا حدودی در این زمینه کمک کردند و شرایط مانند دو یا سه سال قبل نیست. همه این اقدامات برای استقرار نظام ارجاع انجام شده است. امیدواریم همه کمک کنند تا این امر مهم به صورت واقعی و نه نمایشی اجرا شود. نباید در این زمینه شتابزده عمل کرد. همچنین چشم و هم چشمی‌ها نیز نباید باعث شود نپخته و بیگدار به آب بزنیم. مهم است از ناکامی‌های گذشته درس بگیریم و نظام ارجاع را که به کنترل هزینه‌ها و مردم به خصوص نیازمندان کمک می‌کند، مستقر کنیم.

تاکید بر استقرار سریع و کم نقص نظام ارجاع در چند منطقه از کشور

وی افزود: اگر بتوانیم تا پایان دولت نظام ارجاع را حتی در دو یا سه منطقه به صورت کم نقص ایجاد کنیم به هدف خود دست پیدا کرده‌ایم. مهم نیست این اتفاق در همه کشور رخ ندهد. این موضوع به عزم دانشگاه‌های علوم پزشکی مربوط است. امروز نظام ارجاع پیش از آنکه متوجه حوزه بهداشت باشد، مربوط به حوزه درمان است. اگر روسای دانشگاه‌ها می‌خواهند این نظام در مجموعه آنها شکل پیدا کند، باید روی درمان و هماهنگی آن با بهداشت کار کنند. چون بیشترین نقص ما در سطح دو و سه درمان، الکترونیکی شدن خدمات، مطالبه‌گری و اداره علمی مباحث است.

آغاز خرید راهبردی و کاهش تصدی‌گری در حوزه سلامت

هاشمی در ادامه با اشاره به آغاز خرید راهبردی و کاهش تصدی گری در حوزه سلامت در این دوره اضافه کرد: در وزارت بهداشت بسیاری از افراد این نگاه را نمی‌پسندند. وزرا و روسای زیادی آمدند که دوست داشتند این اتفاق بیفتد، اما به دلیل برخی مقاومت‌ها موفق نشدند. هیچ کس تصور نمی‌کرد کسی بتواند در حوزه بهداشت برون‌سپاری انجام دهد. در حالیکه بخش بهداشت حتی از حوزه توسعه نیز جلوتر است. راه نجات ما کاهش تصدیگری، برون سپاری، خرید راهبردی، سیاستگذاری و نظارت است.

سنگ‌اندازی برخی‌ها در خرید تجهیزات دیالیز

هاشمی در ادامه تصریح کرد: در حوزه خرید تجهیزات دیالیز به دلیل مقاومت‌هایی که وجود داشت توفیق کمی داشتیم. البته کسانی که منافع‌شان به خطر افتاده بود نیز سنگ اندازی‌های زیادی داشتند. من خواهش می‌کنم فکر سرمایه‌گذاری مستقیم در زمینه دستگاه‌های سرمایه‌ای از طرف وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها از سرمان بیرون برود.

وزیر بهداشت با اشاره به ضرورت اعتماد روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی به همکاری با شرکت‌های داخلی ادامه داد: ۳۰ درصد از شرکت تبسم متعلق به خود دانشگاه‌های علوم پزشکی و ۷۰ درصد آن متعلق به مپناست که می‌تواند در طولانی مدت ما را از بخشی از واردات بینیاز کند، اما شما کاری نکردید که سایر سرمایه‌گذاران نیز برای مشارکت در این بخش‌ها تشویق شوند. نگاه مثبت از سوی دانشگاه‌ها به این مجموعه و همچنین مجموعه‌هایی که می‌توانند به کاهش تصدی‌گری کمک کنند، ضروری است.

موضوع تحریم‌ها جدی استمدیران را در غفلت نگه نداریماگر تیم مدیریتی آمادگی مقابله با تحریم را ندارد، عوض شود

هاشمی در ادامه با تاکید بر اینکه امروز موضوع تحریم‌ها بسیار جدی است، اظهار کرد: گاهی ممکن است بگوییم چیزی درباره این مسئله به مردم نگوییم، چون عده‌ای می‌ترسند. همچنین برخی ممکن است بگویند شاید توافق شد، اما بعد با واقعیت مواجه خواهیم شد. اما در حالتی دیگر می‌توان باور کرد که طوفانی نزدیک می‌شود. به همین دلیل باید آمادگی داشته باشیم و به کسانی که می‌توانند تدبیر کنند درباره این موضوع صحبت کنیم. من طرفدار روش دوم هستم. اعتقاد ندارم که مدیران را در غفلت و خوش خیالی نگهداریم. عزم طرف مقابل ما جزم است. به چه زبانی باید بگوید که من می‌خواهم بیرحمانه‌ترین تحریم مالی را در طول تاریخ برای ایران اعمال کنم.

وی تاکید کرد:‌ مسئولیت دارو و تجهیزات بر عهده ماست. باید دقت کنیم و بتوانیم در چالش مهمی که بخشی از قدرت بین‌المللی مدیریت کشور را وارد آن کرده، وظیفه خود را بدانیم. یکی از مهم‌ترین وظایف ما این است که بدانیم تیمی که با آن کار می‌کنیم آمادگی این شرایط را دارد یا خیر؟ من این نگاه را نسبت به کل حاکمیت دارم. ممکن است بعضی از ما برای شب عملیات مناسب نباشیم. اگر تیم مدیریتی آمادگی مقابله با تحریم را ندارد باید عوض شود.

وزارت بهداشتی‌ها رودربایستی نکنندبرای ذخیره دارو و تجهیزات، پول نیاز استسازمان برنامه و بودجه و بیمه‌ها کمک کنند

وی ادامه داد: ما در وزارت بهداشت نباید دچار رو در بایستی شویم. حتما مومنانه تیمی را همراه داشته باشید که تا آخر پای کار باشند و بدانند روزهای سختی در پیش داریم. در عین حال باید دو مشکل عمده را حل کنیم. در این دوره یکی از مشکلات مهم ما نقدینگی است. عقل حکمی می‌کند که دانشگاه‌های علوم پزشکی مواد اولیه، دارو و تجهیزات ضروری را ذخیره داشته باشند و آمادگی داشته باشیم که مشکلی متوجه مردم نشود. برای این کار نیز به پول نیاز داریم. ما بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان طلب داریم که بخش بیشتری از آن مربوط به شرکت‌های داروسازی وارد کننده دارو و تجهیزات پزشکی است که امروز بیش از هر زمان دیگر برای واردات نیاز به نقدینگی دارد. به همین دلیل از سازمان برنامه و بودجه، بیمه سلامت و سازمان تامین اجتماعی انتظار داریم که به ما کمک کنند.

عملکرد مهم بانک مرکزی

وی تاکید کرد: اگر بنا باشد در این شرایط ویژه مانند روزهای عادی رفتار کنیم، نهایت بی‌تدبیری است و ممکن است به خیانت تشبیه شود. اگر کسی بگوید که شش ماه دیگر این مشکل را برای شما حل می‌کند، باید گفت که نوش‌داروی بعد از مرگ سهراب است. از سازمان برنامه و بودجه تشکر می‌کنیم که با همه مشکلات کمک کردند که دانشگاه‌های علوم پزشکی نگرانی نداشته باشند. با سازمان تامین اجتماعی نیز صحبت‌هایی در این خصوص شده که به آن امیدوار هستیم. افزون بر این موارد عملکرد این روزهای بانک مرکزی نیز بسیار مهم است. فراهم کردن ارز برای شرکت‌های دارویی و تجهیزاتی اهمیت زیادی دارد. آنها مشکل دارند و امیدوار هستم با دستورات موکد رئیس جمهور این مسائل نیز برطرف شود.

دارو و تجهیزات مهم‌تر از روغن و کنجالهنگرانی برای بعد از آبان‌ماه

وزیر بهداشت در ادامه تصریح کرد: بحث دارو و تجهیزات پزشکی مهمتر از گندم، روغن و کنجاله است و امروز نیاز داریم که به ما در این زمینه کمک کنند. از دانشگاه‌ها نیز خواهش می‌کنیم هر امکانی که دارند به میدان بیاورند. البته امسال مشکلات ما کمتر است. عددی که از فروش نفت به دست می‌آید، بی‌سابقه است. آنچه نگران کننده است بعد از آبان ماه است. روز مبادا همین روزها است. باید بدانیم که چقدر منابع در اختیار داریم و مصرف‌مان چقدر است. همچنین باید بدانیم چه کنیم تا درآمدمان بیشتر و هزینه‌هایمان کمتر باشد.

ساخت و سازهای غیرضروری متوقف شوند

هاشمی در ادامه از روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی درخواست کرد که از کارهای غیرضروری پرهیز کنند و حرف و عمل‌شان نیز با یکدیگر هماهنگ باشد. علاوه بر آن ساخت و سازهایی که غیر ضروری به نظر می‌رسند نیز متوقف شوند.

نقش جامعه پزشکی در کنترل هزینه‌ها

وی ادامه داد: ما باید با جامعه پزشکی صحبت کنیم. اگر این گروه احساس کنند در گفتار و رفتارمان صادق هستیم، به ما اعتماد می‌کنند. جامعه پزشکی می‌تواند در کنترل یا افزایش هزینه‌ها موثر باشد. این بخش از جامعه در حوادث مهم قبل و بعد از انقلاب جلوتر از مردم بودند و همکاری کردند. در این موضوع هم کمک خواهند کرد. اگر ضریب هوشی متوسط مدیران ما از متوسط جامعه تحت مدیریت‌شان پایین‌تر باشد کار آن دانشگاه یا وزارتخانه به جایی نمی‌رسد.

وقت گلایه نیست و وقت کار است

وزیر بهداشت تاکید کرد: تصور می‌کنم ترامپ و دار و دسته‌اش نهایت فشاری که بتوانند می‌آورند، ولی نمی‌خواهم خوش خیال باشم. این شرایط سخت‌تر از دوره‌های قبل خواهد بود. اگر در راس کشور، دولت، مجلس و قوه قضاییه با هم باشند، هزینه کمتری می‌پردازیم؛ در غیر اینصورت هزینه‌ها افزایش پیدا می‌کند. اگر تدبیر کنیم، خرابی این طوفان کمتر خواهد بود. همه مشکل ترامپ این است که چرا با رئیس جمهوری قبلی مذاکره کردید و چرا با من مذاکره نکردید. همانطور که رهبر انقلاب اسلامی پیش بینی کرده‌اند این دوره نیز می‌گذرد. بسیاری از کسانی که به دنبال آزار و اذیت بوده‌اند، امروز رفته‌اند و این شجره طیبه باقی مانده است. امروز وقت گلایه نیست وقت کار کردن است.

نقدینگی که قول دادید، فراهم کنید

هاشمی در ادامه با دروغ خواندن اظهارات مقامات آمریکایی درباره اینکه به فکر مردم ایران هستند، افزود: اینکه می‌گویند دارو، غذا و تجهیزات پزشکی تحریم نیست، دروغ است. شما این موضوع را با پوست، گوشت و استخوان خود لمس می‌کنید. از نوزاد تا شهروندان عادی از این موضوع آسیب خواهند دید. وقتی روابط بانکی را قفل کردید، آسیب آن دچار مردم خواهد شد. باید در سه چهار ماه آینده شبانه روز کار کنیم. البته همان رقم ۳.۵ میلیارد دلاری که برای دارو و تجهیزات پزشکی و نقدینگی به ما قول داده‌اند نیز باید تامین شود.

وی اضافه کرد: بعضی قلب‌های بیماری دارند، هرچند تعدادشان کم است، اما پر سر و صدا هستند. بعضی از مدیران مدیریت‌شان با فضای مجازی صورت می‌گیرد. بخشی از آنتن صدا و سیما نیز متاثر از همین فضا است. در کشور دعواهایی وجود دارد. از اول هم بنا بود در هیچ کدام از دسته‌ها و گروه‌ها وارد نشویم؛ چون کار ما تخصصی است. بودن در بطن این مسائل، خوش عاقبت نبوده است. هیچ کدام از این گروه‌ها نیز عاری از خطا نبوده‌اند. این حوزه بیشترین توشه را برای آن دنیا فراهم می‌کند.

برخی‌ها به اسم دین و ایران، به فکر منابع خود هستند

وزیر بهداشت در ادامه با انتقاد از برخی افراد که بر خلاف منافع ملی رفتار می‌کنند، اظهار کرد: این افراد ظاهرا انسان‌های بزرگی هستند، اما از الان به اسم دین، ایران و منافع ملی به فکر منافع خود هستند. وقتی به رفتار آنها نگاه می‌کنید اثری از منافع ملی نمی‌بینید. بسیاری از این تریبون‌ها را مردم و انقلاب به آنها داده‌اند، اما این افراد فقط به دنبال دیده شدن هستند. سال ۱۴۰۰ یا ۱۴۰۴ چه می‌شود. در مجلس چه خواهد کرد یا اینکه بعدا در مجلس چه می‌کنند.

وی به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی توصیه کرد: با نمایندگان مجلس، امامان جمعه و رسانه‌ها صبحت کنید و محدودیت‌ها و وضعیت فعلی را توضیح دهید. نارضایتی جایی ایجاد می‌شود که سطح توقع مردم با عمل ما متفاوت باشد. در طول این سال‌ها این فاصله را افزایش دادیم. هر کجا بیمارستانی افتتاح کردیم شخصی پشت تریبون رفته و به جای تشکر از نظام، دولت و دانشگاه می‌گوید ساخت بیمارستان بعدی را کی شروع می‌کنید.

هاشمی در ادامه سخنان خود درباره وضعیت فعلی حوزه سلامت توضیح داد و گفت: امسال وضعیت ما از سال گذشته بهتر است. البته این نشان می‌دهد که با ما سال گذشته سوء رفتار داشته‌اند. مشکل ما بدهی مزمنی است که در حوزه سلامت وجود دارد. امیدواریم عنایت خزانه و سازمان برنامه و بودجه مستدام باشد و تامین اجتماعی و بیمه سلامت بدهی‌های خود را طی دوسه ماه آینده تسویه کنند. به نظر می‌رسد امسال اگر در تامین نیازهای اساسی موفق عمل کنیم، مشکل جدی نخواهیم داشت.

به اینکه افراد نفوذی میان ما هستند، شک نکنید

وی ادامه داد: تقریبا هر هفته موضوعی در کشور ایجاد می‌شود، اما اصل کار هنوز روی زمین است. خود جریانات سیاسی نیز متوجه آن نیستند. امروز مهم‌ترین مسئله کشور و تمامیت ارضی ما رضایت مردم است. نباید در خواب غفلت به سر بریم. در ۴۰ سال گذشته هیچ وقت شرایط مانند امروز نبوده است. در اینکه افرادی نفوذی در میان ما هستند شک نکنید، چون اتفاقاتی را می‌بینیم که با هیچ عقلی قابل توجیه نیست. ظاهر، حرف و عمل این افراد با نیت‌شان کاملا متفاوت است. باید بتوانید دشمن شناس باشید و مسائل اصلی و فرعی را از یکدیگر تفکیک و شبانه روز کار کنیم.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۳۳۲۵۸۱۵:۰۴:۳۱ ۱۳۹۷/۴/۲۳
آقا ما از تحریم خسته شدیم
ناشناس۴۳۳۷۳۶۱۹:۰۲:۵۹ ۱۳۹۷/۴/۲۳
خسته نباشید.
ناشناس۴۳۴۱۰۳۰۴:۳۲:۴۴ ۱۳۹۷/۴/۲۴
خسته نباشی دلاور ای کاش به جز کامنت گذاشتن کار دیگر هم بلد بودیم
ناشناس۴۳۳۲۵۹۱۵:۰۵:۱۵ ۱۳۹۷/۴/۲۳
آنجه که امروز میبینیم نتیجه مدیریت بسیار ضعیف در منابع مالی ونیروی انسانی وزرارت بهداشت است نتیجه نشان دهنده عملکرد هر وزارت است منابع بسیار زیاد تحول سلامت وخروجی بسیار بسیار ضعیف آن قابل تامل است پس از سخن کم کن و ...
ناشناس۴۳۳۲۷۶۱۵:۱۲:۳۸ ۱۳۹۷/۴/۲۳
به خاطر منافع جناحی تون ، کلی خسارت به کشور زدید و برجام را به ملت قالب کردید ، حالا اماد ه باشیم ؟!
ناشناس۴۳۴۰۵۸۰۱:۳۵:۱۵ ۱۳۹۷/۴/۲۴
حالا برجام تمام شد بفرما چه می خواهی بکنی؟؟؟
ناشناس۴۳۳۲۹۴۱۵:۲۲:۳۵ ۱۳۹۷/۴/۲۳
طرح تحول جبب پزشکان رو متوقف کنید. پول نیروگاه سازی و تولید برق شده کارانه ۵۰۰ میلیونی تو جیب پزشک
ناشناس۴۳۳۵۹۰۱۷:۴۶:۴۷ ۱۳۹۷/۴/۲۳
بگید پزشک متخصص!
ناشناس۴۳۳۳۳۰۱۵:۳۲:۳۸ ۱۳۹۷/۴/۲۳
گره ای که با دست باز میشود را بخاطر لجبازی بعضی ها نباید با دندان باز کرد و کشور را به نابودی کشاند.
سامان۴۳۳۳۳۵۱۵:۳۳:۳۷ ۱۳۹۷/۴/۲۳
قحطی کره شمالی بی ارزشی پول ونزوئلا نفت در برابر غذا عراق مدیران کاربلد و چه شود مجموع اینها ....
ناشناس۴۳۳۳۷۴۱۵:۵۱:۰۷ ۱۳۹۷/۴/۲۳
نگران نباشید آقای وزیر , طوفان تحریم ها به کاخ های میلیاردی آسیبی نمیزند. فقط قشر ضعیف هستند که آسیب میبینند.
ناشناس۴۳۳۵۰۰۱۶:۵۵:۴۱ ۱۳۹۷/۴/۲۳
شما که وزیر 2 هزاز میلیاردی هستید...ما چه کنیم..
ناشناس۴۳۵۰۶۶۱۶:۰۵:۲۹ ۱۳۹۷/۴/۲۴
چرا شلوغ می کنی....اگر کسی از تخصص خود درآمد دارد و نان بازویش را می خورد که نباید مورد سرزنش قرار گیرد. موارد را با هم یکی نکنیم دوست من!!
طوفان۴۳۳۵۰۵۱۶:۵۸:۱۵ ۱۳۹۷/۴/۲۳
حالا اکه یکی از منتقدان این حرف را میزد میشد القای یاس و ناامیدی به جامعه. مثل اینکه اینها نگران سرمایه‌های خودشون هستند. چرا کسی جرات نمی‌کنه به این وزرای میلیاردی مثل هاشمی،و... بالا چشمت ابرو بگه. تامشکلی پیش میاد وزیر تعاون را استیضاح می‌کنند. حرفم با مردم اینه که آخه این چه مسئولین و چه وکلای مجلسه که انتخاب کردید؟
ناشناس۴۳۳۵۲۴۱۷:۰۷:۴۱ ۱۳۹۷/۴/۲۳
شما به عنوان وزیر بهداشت اگر می خواهید به مردم کمک کنید لطفا قیمت هزینه های پزشکی را پایین بیاورید چرا باید یک دندان پزشک به خاطر پر کردن ان 500 هزارتومان دستمزد بگیرد؟ یک ادم عادی باید یک ماه حقوق خوذ را بدهد بابت ترمیم یک عدد دندان
سيادت۴۳۳۶۲۴۱۸:۰۴:۵۸ ۱۳۹۷/۴/۲۳
اقا ایشان فرمودند هزینه ها را از این به بعد مردم باید خودشان بدهند از ابان ماه دولت نمیتواند کمک کند . تو شرایط تحریم که نباید کاری به دندون داشته باشیم . دندون را بکش بنداز دور. یا تا قبل از ابان هرکاری میخوای انجام بده که بعدش دیره.
غلام۴۳۳۵۶۰۱۷:۳۴:۵۵ ۱۳۹۷/۴/۲۳
بهترین وزیری است که مجموعه خودرابا واقعیات جامعه و اینده بصورت شفاف روبرو کرده و از انان خواسته اماده عملیات باشند . جامعه باید با استفاده از بیانات این جلسه خود را اماده نبرد کند. مردم بیدار شوید . الناس نیام فاذاماتو انتبهو !
ناشناس۴۳۳۵۹۴۱۷:۴۷:۵۱ ۱۳۹۷/۴/۲۳
شما هم بفکر طوفان سودجویی باش!
ناشناس۴۳۵۰۷۱۱۶:۰۷:۲۵ ۱۳۹۷/۴/۲۴
بی انصافیست.... وقتی به هرکه بزبانتان میاید طعن و تهمت میزنید،چه بسا نتیجه اش دلسرد شدن دلسوزان و زحمتکشان واقعی باشد و شاد شدن دلالان و رانتخوران و مفسدان
رحمتی۴۳۳۶۰۳۱۷:۵۰:۵۸ ۱۳۹۷/۴/۲۳
اونوقت که جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت نبود!!! ! همه پول ملت را ریختی جیب یه عده خاص و اسمش را هم گذاشتی مدیریت و طرح تحول!!! پولهایی به یک عده پرداخت کردی که در خواب هم تصورش را نمیکردند!!! اگه مردی حالا مدیریت کن
ناشناس۴۳۳۶۳۳۱۸:۰۹:۳۳ ۱۳۹۷/۴/۲۳
وزارت بهداشت بایدازاجرای طرحهایی که مثل تحول سلامت باعث پول پاشی وهدردادن سرمایه مملکت میشه خودداری کنه
هموطن۴۳۳۷۰۷۱۸:۴۵:۱۰ ۱۳۹۷/۴/۲۳
وزیر محترم بهداشت این مطلب را برای شما می نویسم چون قلبا دوستتان دارم ایا اطلاع دارید در این شرایط بحرانی رزمندگان فاقد شغل دولتی هشت سال دفاع مقدس که دهها اسیب جسمی و روحی دارند ، هنوز برای درمان زخم هایشان حتی یک دفترچه درمان ندارند ؟! اطمینان دارم که تا بحال اطلاع نداشتید .
پیمان۴۳۳۹۰۸۲۲:۱۳:۰۰ ۱۳۹۷/۴/۲۳
فعلا که شما با فوق نجومی کردن درامد پزشکان طوفان نقدینگی راه انداختید.
پزشک۴۳۳۹۲۰۲۲:۳۱:۱۴ ۱۳۹۷/۴/۲۳
این خودش باید محاکمه بشه که چرا به جای واردات داروهای ضروری رفته با دلار 4200 تومانی امبولانس مرسدس بنز وارد کرده در حالیکه در خود ایران هم آمبولانس ساخته می شود ، کل سهم از بودجه یارانه ها را بین پزشکان توزیع کرد و آنها هم زن و بچه خود را فرستاده اند کانادا و مرتب درامد میلیاردی خود را به کانادا می فرستند، هیچ جای دنیا اینقدر بی حساب نیست ، این وزیر در ابتدای طرح تحول تعرفه های پزشکی را سه برابر کرد که در طول تاریخ پزشکی دنیا بی سابقه بود.
ناشناس۴۳۴۰۵۴۰۱:۲۸:۵۹ ۱۳۹۷/۴/۲۴
با پورشه نمی شه شب عملیات به خط زد به درد تنها مانور اشرافیت فاسد می خوره !!!
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. بازی با کلمات

  2. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  5. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  6. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  7. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  8. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  9. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  10. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  11. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  12. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  13. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  14. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  15. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  16. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  17. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  18. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  19. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  20. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  21. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  22. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  23. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  24. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  25. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

پربحث‌های هفته

  1. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  2. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  3. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  4. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  5. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  6. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  7. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  8. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  9. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  10. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  11. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  12. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  13. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  14. نظرات برگزیده مخاطبان الف: آموزش و تربیت در رعایت حجاب بیشترین تاثیر را دارد/ عملیات وعده صادق یک پیروزی بزرگ برای ایران بود

  15. خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می‌سازند!

  16. هزینه عملیات وعده صادق به ۲۰ میلیون دلار هم نرسید/ دست آخرین توان نظامی ایران هنوز رو نشده است

  17. اژه‌ای: در قضیه حجاب نمی‌خواهیم هر فردِ کم توجه به قوانین را کیفر کنیم  

  18. حمایت معاون رئیسی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ تاکید رادان بر ادامه طرح «نور» فراجا/ انتقاد روزنامه دولت از کریمی قدوسی

  19. وزیر کشور: پلیس با رعایت کرامت انسانی به عده کمی که قانون حجاب را رعایت نکنند تذکر می‌دهد

  20. توماج صالحی به حبس محكوم شد/مظلوم نمايي يك اغتشاشگر 

  21. عملیات "وعده صادق" ؛ بررسی ابعاد تسلیحاتی نظامی

  22. سلاح اتمی؛ جزو برنامه ریزی امنیتی و دفاعی ایران است؟ /تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح هسته ای +اینفو

  23. شبيه‌سازي جنگ ايران و آمريكا

  24. یک سیلی برای تنبیه

  25. رئیسی: می‌گفتند روی موشک‌ها شعار مرگ بر اسرائیل ننویسیم        

آخرین عناوین