نواف سلام: لبنان به دنبال عادی‌سازی با اسرائیل نیست

  4050217007

در حالی که رژیم صهیونیستی با وجود توافق آتش‌بس روزانه دست به تجاوزات علیه لبنان می‌زند، نخست‌وزیر لبنان اعلام کرد که کشورش به دنبال «عادی‌سازی با اسرائیل نیست، بلکه به دنبال تحقق صلح است».

نواف سلام: لبنان به دنبال عادی‌سازی با اسرائیل نیست

به گزارش ایسنا،‌ نواف سلام، نخست‌وزیر لبنان امروز (چهارشنبه) در گفت‌وگویی خبری گفت که تثبیت آتش‌بس پایه و اساس هر دور مذاکرات جدید بین لبنان و اسرائیل خواهد بود.

به نقل از روسیا الیوم، نواف سلام با بیان اینکه «تثبیت آتش‌بس پایه و اساس هر دور مذاکرات جدیدی که ممکن است در واشنگتن برگزار شود خواهد بود»، تأکید کرد که «شرایط کنونی هنوز برای صحبت از دیدارهایی در سطح بالا مساعد نیست».

نخست‌وزیر لبنان با بیان اینکه «برای صحبت از هرگونه دیدار احتمالی با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، هنوز زود است»؛ تأکید نمود که «هر دیدار سطح بالایی با طرف اسرائیلی نیازمند آماده‌سازی زیادی است».

نواف سلام عنوان داشت که لبنان به دنبال «عادی‌سازی با اسرائیل نیست، بلکه به دنبال تحقق صلح است». وی گفت که این «اولین بار نیست که لبنان مذاکرات مستقیمی با اسرائیل انجام می‌دهد».

وی گفت: «حداقل خواسته‌های ما، جدول زمانی برای عقب‌نشینی اسرائیل است و ما طرحی برای انحصار سلاح در دست دولت تدوین خواهیم کرد.»

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین