حنظله: حمله ترکیبی سایبری و موشکی، بندر فجیره را هدف قرار داد

  4050214102

گروه سایبری حنظله از یک حمله ترکیبی و هماهنگ سایبری و موشکی به بندر فجیره امارات خبر داد.

حنظله: حمله ترکیبی سایبری و موشکی، بندر فجیره را هدف قرار داد

به گزارش فارس، گروه سایبری حنظله در جدیدترین پیام خود اعلام کرد: یک حمله ترکیبی و هماهنگ سایبری و موشکی، بندر فجیره را هدف قرار داده است.

این گروه هکری ادامه داد: ساعتی پیش، در عملیاتی کاملاً هماهنگ، ابتدا سیستم‌های بندر فجیره در امارات متحده عربی توسط «حنظله» هک شد. دقایقی بعد، بندر هدف حملات گسترده موشکی قرار گرفت. این عملیات بار دیگر همگرایی جنگ سایبری و موشکی را در یک میدان نبرد به نمایش می‌گذارد.

حنظله همچنین گفته که طی دقایقی آینده، مستندات این عملیات به همراه هزاران سند محرمانه منتشر خواهد شد.همچنین حنظله در هشداری  به امارات نوشته که شما در خانه شیشه‌ای نشسته‌اید، حکم اعدام خود را امضا نکنید.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین