سی‌بی‌اس: پاکستان پیشنهاد تازه ایران را به آمریکا تحویل داد

  4050211080 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

شبکه سی‌بی‌اس جمعه به نقل از مقام‌های پاکستانی گزارش داد که اسلام‌آباد «پاسخ بازنگری‌شده ایران به شروط اخیر آمریکا برای پایان دادن به جنگ را به مسئولان آمریکایی تحویل دادند.»

به گزارش ایرنا، این شبکه آمریکایی افزود: پیش از ارائه پیشنهاد جدید ایران، مقام‌های پاکستانی ابراز خوشبینی کردند که توافق میان ایران و آمریکا می‌تواند نزدیک‌تر باشد.

سی‌ان‌ان نیز ساعاتی پیش گزارش داده بود، میانجیگران پاکستان معتقدند که یک توافق منصفانه در دسترس است.

ایرنا ساعتی پیش گزارش داد، جمهوری اسلامی ایران متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی خود را شامگاه پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت به پاکستان به عنوان میانجی مذاکره با ایالات متحده، تحویل داده است.

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه شامگاه گذشته در یک گفت‌وگوی تلویزیونی تاکید کرد که خاتمه جنگ و صلح پایدار، اولویت تهران در مذاکره با آمریکا است.

به گزارش ایرنا، آتش‌بس میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا و رژیم صهیونیستی پس از جنگ ۴۰ روزه رمضان که ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) با ترور حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر شهید انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان آغاز شد، در ۱۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ (۷ آوریل ۲۰۲۶) با هدف فرصت به راهکارهای دیپلماتیک برای پایان دادن دائمی به جنگ به مدت ۲ هفته برقرار شد و اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ (۲۱ آوریل ۲۰۲۶) از سوی رئیس جمهور آمریکا به صورت نامحدود تمدید شد.

مذاکرات میان تهران - واشنگتن نیز ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۵ (۱۱ آوریل ۲۰۲۶) در اسلام آباد پاکستان به ریاست محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران بر هیات ایرانی و نیز جی دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا بر هیات آمریکایی برگزار شد اما بدون دستیابی به توافق به پایان رسید.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان جمعه شب گذشته به اسلام‌آباد سفر کرد و دیدارهای مهمی را با نخست وزیر، وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان برگزار شد.

وی روز یکشنبه شش اردیبهشت ماه پس از پایان سفرش به عمان، برای دومین بار به اسلام‌آباد رفت و طی توقفی کوتاه پیش از عزیمت به مسکو، با فیلد مارشال سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد.

دیدگاه کاربران

دکترمتکی ازگیلان۴۲۰۳۵۷۰۱۸:۴۰:۱۳ ۱۴۰۵/۲/۱۱
هرگونه مذاکره حضوری با امریکایی ها که بخواهد منتج به نتیجه خوب و یاحتی بد شود باید به سرپرستی دکتر قالیباف انجام شود - سرپرست تیم مذاکره کننده ایرانی نباید سطح مذاکره را تنزل داده و اجازه دهد که امریکایی ها،با پائین آوردن سطح مذاکره کنندگان دون پایه ای درحد ویتکاف و کوشنر،زمینه را طوری طراحی کنند که آقای قالیباف نتواند درمذاکرات حضور یافته و دوباره کسانی مذاکره کنند که منفعلانه و با ژست استاد دیپلماسی،فریب امریکایی هارا به خورد مردم ایران بدهند -امروز ما در داخل کشورمان صداهایی نکره از کسانی می شنویم که دائم می گویند،آقای قالیباف استعفا داده اند یا می گویند شأن مذاکره آقای قالیباف اولی تر از آن است که بنشیند و با امریکایی ها مذاکره کند و حرفهایی مشابه آن را بر زبان می آورند امروز همان قدر که جنگ با امریکا و اسرائیل اهمیت دارد مذاکره نیز دارای اهمیتی دوچندان میباشد کسی باید مذاکره را اداره کند که نماینده میدان-ملت و قوای 3گانه کشور باشد.
ناشناس۴۲۰۳۵۷۴۱۹:۰۸:۴۸ ۱۴۰۵/۲/۱۱
یک سوم تریبون داران از عدم مذاکره و علنا از قتل مذاکره کنندگان میگویند ، یک سوم دیگر اصرار به ادامه جنگ و اشغال بحرین و عمان و امارات دارند و یک سوم دیگر از مذاکره و پیشنهادات جدید و ایستادگی در برابر تندروها ! همه هم از اتحاد بینظیر بین تمام ارکان نظام میگویند !!
طیاری۴۲۰۳۷۷۵۰۲:۱۱:۰۶ ۱۴۰۵/۲/۱۲
شب گذشته ۲/۱۰ بی بی سی انگلیسی از قول ترامپ گفت پیشنهاد ایران او را ناامید کرده است.
yektanetتریبون

آخرین عناوین