عزیمت عراقچی به روسیه

  4050206100 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک راهی مسکو شد.

عزیمت عراقچی به روسیه

به گزارش تسنیم، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه، در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک، در راس یک هیات دیپلماتیک عازم روسیه شد. 

وزیر امور خارجه در این سفر با مقام‌های ارشد فدراسیون روسیه دیدار و درباره مناسبات دوجانبه ایران-روسیه، و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی خواهد کرد.

عراقچی پیش از این با سفر به اسلام آباد و مسقط با مقامات ارشد پاکستان وعمان دیدار کرده بود،البته عراقچی برای دومین بار پیش از عزیمت به مسکو، توقف کوتاهی در پایتخت پاکستان داشت.

دیدگاه کاربران

دکترمتکی ازگیلان۴۲۰۱۵۹۱۱۶:۰۹:۰۰ ۱۴۰۵/۲/۷
مثلاً اینکه مطرح میکنند وزیرخارجه ایران رفت اسلام آباد-بعدمسقط عمان -دوباره برگشته به اسلام آباد و سپس رفت سنت پطرزبورگ روسیه،و با کلماتی چون این سفرهاپرثمر-قابل توجه و... و چندتاکلمه قلمبه که لابلای آن مطرح میشود،فکرمی کنند می توانند به اقناع خبری مردم بپردازند درحالیکه به اینگونه خبرها، اخبار،روزشمار می گویند که ترسیم کننده شرایطی که درون آن قرارداریم -انعکاس خبربدون داشتن محتوای درست نه تنها اقناع کننده نیست بلکه هرروزبه ابهامات بیشتر منجر می‌شود رایزنی در دیپلماسی خوب است اما باید توجه داشته باشیم که رایزنی باقطر -امارات و سعودی هاکه خودشان یک طرف جنگ با ایران هستند و تاکنون تهاجم ناجوانمردانه رژیم های امریکا و اسرائیل به ایران را محکوم نکرده اند،ازنظرافکارعمومی داخل ایران نه تنها زیبنده نیست بلکه محکوم است.
yektanetتریبون

آخرین عناوین