ترامپ و آنچه در مورد عقب‌نشینی در برابر ایران نگفت!

بیژن ایرانی، گروه سیاسی الف،   4041028105 ۳۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۸ تکراری یا غیرقابل انتشار
ترامپ و آنچه در مورد عقب‌نشینی در برابر ایران نگفت!

کمتر کسی تردید دارد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در بحبوحه اغتشاشات اخیر در ایران یکی از اضلاع محوری تحریک ناآرامی در کشورمان بود و در این رابطه از هیچ تلاشی فروگذار نکرد. وی جدای از اینکه شخصا به عنوان رئیس جمهور آمریکا از اغتشاشگران حمایت کرد، در عین حال تهدید به انجام حمله نظامی علیه کشورمان را هم مطرح کرد. 

با این حال، یک نکته قالب تامل در این زمینه این بود که وی خیلی زود از تصمیمش عقب‌نشینی کرد و مدعی شد که قانع شده تا به ایران حمله نکند! تنها اندکی پس از این موضع گییری ترامپ، دیدگاه های مختلفی در مورد چرایی عقب نشینی رئیس جمهور آمریکا از ماجراجویی نظامی علیه کشورمان مطرح شد.

اول اینکه ترامپ به خوبی فهمیده که اغتشاشگران و آشوب طلبان از هیچ حمایت عمومی در جامعه ایران برخوردار نیستند. حضور میلیونی مردم در شهرهای مختلف ایران در محکوم کردن اقدامات آن ها عینی‌ترین سند برای این مدعا است. از این رو، رئیس جمهور آمریکا عملا خود را در برابر ملت ایران دیده و درست به همین دلیل در برابر کشورمان دست به عقب‌نشینی زده است. 

نکته دوم اینکه گزارش های مختلف حاکی از این هستند که مقام های ارشد ایرانی به صراحت به طرف آمریکایی هشدار داده اند که در صورت ماجراجویی علیه ایران باید انتظار موشک باران و هدف قرار گرفتن پایگاه های خود در بخش های مختلف منطقه از ترکیه تا عمان را داشته باشد و در این زمینه تهران هیچ محدودیتی را پیش روی خود نخواهد دید. از یاد نبریم که ترامپ و کلیت دولت آمریکا به هیچ عنوان در موقعیت یک ماجراجویی بزرگ علیه کشورمان نیستند و خوب می دانند که ناتوانی آن ها در مدیریت تبعات یکچنین حرکتی می تواند صورت‌حساب های مهلکی را روی دست آن ها قرار دهد. 

و در نهایت اینکه ترامپ به هیچ عنوان این تصور را نداشت که تروریست ها در بخش های مختلف ایران به این زودی سرکوب شوند. او این تصور را داشت که پس از ایجاد ناامنی گسترده در ایران و تشدید تنش‌ها، آمریکا می تواند بسیاری از مراکز حساس ایران را هدف قرار دهد و برای خودش به ضرر ایران دستاوردسازی داشته باشد. با این حال، خیلی زود بساط تروریست ها برچیده شد و این نکته آشکار گشت که ایران بسیار قوی‌تر از آنچیزی است که در کاخ سفید تصور می شود. این موضوع نیز عملا گزاره اقدام نظامی دولت آمریکا علیه ایران را به یک قمار باخته تبدیل کرد و ترامپ را وادار به عقب‌نشینی در برابر تهران کرد. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۳۱۱۰۹۰۰:۰۸:۳۸ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
حالا هی این مردک دیوانه را تحریک کنید تا یک حمله دیگری برای ایران تدارک ببیند
ناشناس۴۱۳۱۳۶۵۰۹:۴۶:۴۲ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
تحریک در پالس ضعف هست
ناشناس۴۱۳۱۶۷۷۱۲:۵۷:۵۳ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
سیاست بازی کودکانه نیست. طرف مقابل به هزینه ها و دستاوردهای تهاجم نگاه می کند و تصمیم می گیرد.
مهدی۴۱۳۲۷۹۷۰۷:۳۲:۲۳ ۱۴۰۴/۱۱/۱
امیدوارم وزارت امور خارجه هم به اندازه ترامپ موضوع را فهمیده و به جای مذاکره حق حقوق طبیعی کشورمان به دنبال احقاق حقوق و نقدکردن چک بدهی‌های کشورهای متخاصم باشد
ناشناس۴۱۳۱۱۱۷۰۰:۲۰:۰۱ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
همینجوری تحلیل کردین که دفعه قبل غافلگیر شدید!
ناشناس۴۱۳۱۱۱۸۰۰:۲۰:۳۱ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
احسنت، با اطمینان میشه گفت که این تحلیل از لحاظ دقت با تحلیل های مربوط به پیروزی در جنگ دوازده روزه برابری میکنه.
ناشناس۴۱۳۱۱۳۴۰۰:۳۸:۱۹ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
ترامپ می خواهد برای برنامه های بعدیش در مقابل ایران مشروعیت کسب کنه
ناشناس۴۱۳۱۱۳۵۰۰:۳۹:۳۵ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
اکثر متن هایی که بیژن ایرانی قلم میزنه با واقعیات روز ایران فرق میکنه .
Ali۴۱۳۱۱۴۰۰۰:۴۲:۴۴ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
فریب عقب نشینی ترامپ را نخورید، اون اماده شده چون پلنش طبق تحلیل خودت به نتیجه میرسه الان هم رفته سراغ گریلند
محمدرضا۴۱۳۱۱۹۱۰۵:۱۷:۰۲ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
کاشکی خائنین داخلی هم کمی مثل ترامپ بفهمند
ناشناس۴۱۳۱۱۹۷۰۶:۴۹:۲۸ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
دست نیروهای انتظامی درد نکنه که تو ۲۴ ساعت بساط هرچی داعشی سلطنت طلبه جمع کردن که خطر جنگ رو از ایران دور کنند
ناشناس۴۱۳۲۸۰۴۰۷:۴۱:۱۴ ۱۴۰۴/۱۱/۱
خطر اصلی جنگ را مردم ایران با حضور در میدان دفع کردند. خداوند تهرانی مقدم و حاجی زاده را رحمت کند با تلاش شبانه روزی ایران را به قدرت موشکی و پهبادی مجهز کردند تا هر کس و ناکسی نتواند به ایران عزیزمان پارس کند
حسین زمان۴۱۳۱۱۹۹۰۶:۵۲:۱۲ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
ترامپ به دقت تحولات ایران را زیر نظرگرفته است و منتظر انتشار چنین مقالاتی است ! و با دیدن سخنانی از شبیه آن چه از جمعه تابحال میگویید، تصمیمش عوض شده و با چراغ خاموش درحال ارسال مقادیر بی نهایت از سلاح به سمت دریا سرخ و خلیج فارس است!
ناشناس۴۱۳۱۲۰۶۰۷:۱۶:۱۲ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
دلایل دیگه ای داره اون می خواد با هزینه کمتر به هدفش برسه ....
ناشناس۴۱۳۱۲۱۹۰۷:۴۵:۴۴ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
کل دنیا داره فیلم و اخبار می‌فرسته که ناو ها و هواپیماهای آمریکایی در راه خاورمیانه هستند .
ناشناس۴۱۳۱۵۶۶۱۱:۴۸:۱۳ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
هزار بار اومدن رفتن غلطی نتونستن کنن
ناشناس۴۱۳۱۲۳۳۰۸:۰۲:۴۰ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
یکبار هم که شده به صحبت های حسین شریعتمداری گوش دهید و تنگه هرم را مسدود کنید تا دشمن قمارباز پی به عظمت و قدرت نیروهای مسلح ببرد!!!!!!
محمود رجبی۴۱۳۱۲۵۲۰۸:۳۲:۰۷ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
با سلام .هرچند این ترامپ لایق بدتر از اینهاست ولی بهتر است در این شریط تحریکش نکنیم و سر به سرش نذاریم کاری به کارش نداشته باشیم فقط مواظب خودمان و جوانانمان باشیم تا عاقلانه تصمیم گرفته مملکت و ناموس و دینمان را از دست فضای مجازی محافظت کنیم . بیشتر این مشکلات از تحریم هاست و بعضی سوء مدیریت های خواسته (نفوذی) و ناخواسته است ( نابلد)که باید حل شود.
ناشناس۴۱۳۱۲۵۴۰۸:۳۳:۰۰ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
اگر چند وقت دیگه موقعیتش را بدست آوردند چی؟ زدن پایگاه خالی چه ضرری به آنها دارد. همین تعلیق و فشار و تحریم و سایه جنگ کم به ما ضرر نزده و اینها هم جزئی از اهرم فشار است.
ناشناس۴۱۳۱۲۶۴۰۸:۵۰:۰۵ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
مقاله سرشار از روایت سازی های شعار گونه و غیر واقعی است و صرفا جهت عصبانی کردن مخاطب نوشته شده
ناشناس۴۱۳۱۲۶۵۰۸:۵۱:۰۷ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
این حجم از بی اطلاعی از بطن جامعه شگفت انگیزه !
ناشناس۴۱۳۱۵۷۱۱۱:۴۹:۲۴ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
بطن جامعه تو سعودی نشنال نگرد
ناشناس۴۱۳۱۹۳۵۱۵:۱۸:۵۴ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
بطن جامعه در سفره‌های کوچک شده تجلی یافته.
ناشناس۴۱۳۱۲۷۹۰۹:۰۱:۴۷ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
از همه چیز می نویسید الا خواست مردم.
ناشناس۴۱۳۱۲۹۰۰۹:۰۷:۰۰ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
از این سه موردی که بر شمره شده صرفا آنچه اورا از حمله و تجاوز بر حذر می دارد سرمایه اجتماعی است. قدر سرمایه اجتماعی باید بیش از پیش ارج نهاده شود.
ناشناس۴۱۳۱۳۶۸۰۹:۴۸:۴۶ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
هیچ ربطی ندارد حکومت مقتدر و قوی برخورد کند با شرور بین الملل خودش عقب نشینی می‌کند
ناشناس۴۱۳۱۹۴۱۱۵:۲۰:۳۱ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
سرمایه اجتماعی یعنی مردم. هیچ ربطی ندارد؟!
ناشناس۴۱۳۱۳۴۹۰۹:۳۷:۳۱ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
جنگ 12 روزه را اگر درست و حسابی می زدید گستاخی دیگر نمی کردند
م.الف . مشهد۴۱۳۱۳۹۲۱۰:۰۱:۴۵ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
به زمان برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری در آمریکا نزدیک می شویم !!!
ناشناس۴۱۳۱۷۶۰۱۳:۴۸:۴۲ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
با نفله شدن ترامپ انشاءالله بهمین زودی
ناشناس۴۱۳۱۸۵۳۱۴:۳۲:۳۲ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
فقط با دیدن تیتر و بدون دیدن اسم نویسنده میشه متوجه شد که یه ایرانی واقعی با نام بیژن ایرانی، این متن رو نوشته.
yektanetتریبون

آخرین عناوین