بنزین سوپر وارداتی به قیمت قبلی ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان بازگشت

  4041013044 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

اطلاعیه عرضه بنزین ویژه وارداتی توسط بورس انرژی نشان می‌دهد، اطلاعیه عرضه جدید تغییر کرده و قیمت ۶۹۵۰۰ تومان به ازای هر لیتر به همان قیمت قبلی یعنی ۶۵۸۰۰ بازگشته است.

 بنزین سوپر وارداتی به قیمت قبلی ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان بازگشت
فارس؛ اطلاعیه عرضه بنزین ویژه وارداتی توسط بورس انرژی نشان می‌دهد، اطلاعیه عرضه جدید تغییر کرده و قیمت ۶۹۵۰۰ تومان به ازای هر لیتر به همان قیمت قبلی یعنی ۶۵۸۰۰ بازگشته است.

البته حجم عرضه نیز حدود ۴۰ درصد کاهش یافته و حداکثر خرید نیز کاهش و حداقل خرید افزایش داشته است. تاریخ عرضه برای روز یکشنبه ۱۴ دی ماه قید شده است.به عقیده کارشناسان، یکی از دلایل کاهش قیمت پایه، نبود خریدار با قیمت قبلی است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۰۶۸۷۹۱۳:۳۵:۲۰ ۱۴۰۴/۱۰/۱۳
درواقع اهمیتی هم ندارد برگردد یا بر نگردد زیرا آنقدر فروش آن پایین بود که تغییر قیمت آن فرقی نداشت. آشکار شدن دروغ دیگری از دولت که مازاد مصرف سوخت را گردن مردم می انداخت تا بهانه گران فروشی کند. حالا مشخص شد این مردم نیستند که زیاد مصرف میکنند قاچاقچیان شناخته شده ای هستند که هم زیاد قاچاق میکنند و هم مجوز واردات میگیرند تا گران بفروشند! معامله دو سر سود با تهمت به مردم.
yektanetتریبون

آخرین عناوین