کمیسیون آموزش مجلس به‌دنبال اصلاح تأثیر پایه یازدهم در کنکور

  4040928033 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، از آغاز پیگیری‌های رسمی مجلس برای اصلاح تأثیر پایه یازدهم در کنکور خبر داد و تأکید کرد بررسی‌ها نشان می‌دهد سازوکار فعلی این پایه نیازمند بازنگری و تعدیل است.

به گزارش تسنیم، علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، با اشاره به نتایج بررسی‌های کمیسیون و تحقیقات میدانی، اعلام کرد تأثیر فعلی پایه یازدهم بر بهره‌وری دانش‌آموزان کاهش یافته و اصلاح آن ضروری است.

وی گفت: قبول داریم که پایه یازدهم نیاز به بازنگری و تعدیل دارد و مجلس قصد دارد با استفاده از ابزارهای قانونی، جلساتی برگزار کند تا تأثیر آن تعدیل شود.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: کمیسیون تلاش می‌کند هفته آینده با رئیس و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص تغییرات کنکور در پایه یازدهم جلساتی داشته باشد. بر اساس تحقیقات و مصاحبه‌های میدانی، تأثیر فعلی پایه یازدهم بر بهره‌وری دانش‌آموزان کاهش یافته است. در مقابل، پایه دوازدهم عملکرد خوبی دارد و آموزش را ارتقا می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه تعدیل پایه یازدهم ضروری است، توضیح داد: بر اساس تحقیقات انجام‌شده، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی باعث کاهش بهره‌وری دانش‌آموزان در پایه یازدهم شده است. کمیسیون آموزش با توجه به بررسی‌ها و تحقیقات میدانی، راهکارهایی برای اصلاح پایه یازدهم ارائه خواهد کرد.

منادی سفیدان در پایان خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود هفته آینده جلسه‌ای با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شود و از رئیس شورا درخواست خواهیم کرد این موضوع به نفع دانش‌آموزان و داوطلبان خاتمه یابد. تأثیر قطعی معدل در پایه دوازدهم برقرار است، اما در پایه یازدهم به نفع داوطلبان باید اصلاح شود. در پایه یازدهم حرف داریم و امیدواریم طبق تحقیقات انجام‌شده، این مهم تغییر کند.

دیدگاه کاربران

ناشناش۴۰۹۳۷۳۷۱۱:۵۸:۰۳ ۱۴۰۴/۹/۲۸
این تصویب قانون جدید واقعاً جای تأمل داره! از یه طرف دانش آموزانی که تمام سال سختکوشی کردن و با تلاش خودشون نتیجه خوبی گرفتن، و از یه طرف عدهای که به جای درس خوندن، دنبال راههای میانبر و تغییر قوانین هستن تا کمبود تلاش خودشون رو جبران کنن. آیا عدالت آموزشی اینه که به جای قدردانی از زحمتکشان، دستاوردشون رو با تغییر قوانین کمرنگ کنیم؟ واقعاً تا کی میخواهیم فرهنگ آسانگیری رو جایگزین سختکوشی; کنیم؟
ناشناس۴۰۹۳۷۴۳۱۲:۰۷:۳۱ ۱۴۰۴/۹/۲۸
احتمالا بچه های خودشون یا فک و فامیل هاشون یازدهم را نتونستن درست امتحان بدهند اینطوری با روان مردم بازی می کنن.
yektanetتریبون

آخرین عناوین