مادورو: ارتش در سراسر ونزوئلا مستقر شده است

  4040913002

رئیس جمهور ونزوئلا بامداد پنجشنبه گفت که نیروهای مسلح این کشور ۲۲ هفته آموزش دیده‌اند و در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تجاوزی هستند.

مادورو: ارتش در سراسر ونزوئلا مستقر شده است

به گزارش فارس؛ «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا بامداد پنجشنبه گفت که نیروهای مسلح ونزوئلا در پاسخ به تهدیدات دولت آمریکا، در سراسر کشور مستقر شده‌اند.
مادورو طی سخنرانی ویدئویی برای فرماندهی عملیاتی راهبردی ونزوئلا، توضیح داد: «۲۲ هفته آموزش نظامی، غیرنظامی و امنیتی، ونزوئلا را به بالاترین سطح از توانایی دفاعی جامع که تاکنون به آن دست یافته‌ایم، رسانده است».
خبرگزاری «تاس» به نقل از وی گزارش داد: «این آموزش‌ها ما را برای دفاع از سرزمین، حاکمیت و عزت خود آماده کرده و میهنی آزاد و مستقل را برای نسل‌های آینده تضمین می‌کند».
پیش از این، خبرگزاری «رویترز» به نقل از منابع بی‌نام و نشان مدعی شد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با مادورو، به او تا روز جمعه فرصت داده ونزوئلا را ترک کند. 

yektanetتریبون

آخرین عناوین