پزشکیان: داشتن نظر مخالف به معنی ضدیت نیست/ به جای مقصر یابی مشکل را حل کنیم

  4040829064 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس جمهور با بیان اینکه وقتی کسی با نظر ما مخالفت می کند معنایش ضدیت و دشمنی با ما نیست، گفت: اگر مقداری همدیگر را تحمل کنیم و اختلافات را کنار بگذاریم، بهتر می توانیم با هم گفت و گو کرده و برای حل مشکلات راه حل پیدا کنیم.

پزشکیان: داشتن نظر مخالف به معنی ضدیت نیست/ به جای مقصر یابی مشکل را حل کنیم

به گزارش ایرنا، «مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴، در ادامه برنامه‌های سفر دولت وفاق ملی به استان قزوین، در نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی این استان، گفت: بپذیریم همه کسانی که در این آب و خاک زندگی می کنند، دلشان با این کشور و سرزمین است، سلایق هم را بپذیریم و به آن احترام بگذاریم، در جنگ ۱۲ روزه دیدیم همان کسانی که به آنها بدی کرده و یا گاهی اوقات بی احترامی کرده بودیم، چه در داخل و یا خارج از کشور، پای دفاع از ایران آمدند و علیه اسرائیل و آمریکا نامه دادند و محکوم کردند.

پزشکیان با بیان اینکه دعوا زمانی شروع می شود که اطلاعات درست نداریم و همه قصه را نمی دانیم، افزود: مشکل این است که نگاه هایمان یکی نیست و هر کسی گوشه ای از داستان را می بیند و بر اساس آنچه که می بیند، قضاوت می کند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۷۱۵۷۲۱۹:۲۰:۵۷ ۱۴۰۴/۸/۲۹
شما رییس جمهور شدی که مشکلات رو حل کنی
ناشناس۴۰۷۱۶۴۸۲۲:۳۶:۲۶ ۱۴۰۴/۸/۲۹
خب حل کن برادر من. شما رییس جمهوری
ناشناس۴۰۷۱۶۸۵۲۳:۳۲:۴۴ ۱۴۰۴/۸/۲۹
امام خمینی ره انقلاب را به دست نامحرمان و نااهلان نسپارید
ناشناس۴۰۷۱۷۰۹۰۱:۰۵:۰۷ ۱۴۰۴/۸/۳۰
وقتی مدیران مقصر ، بر مسند امورات نشسته اند و مشکل ایجاد میکنند ، بدون حذف کردن مقصر که نمیتوان مشکل را حل کرد .
تاریخ۴۰۷۱۷۲۴۰۲:۰۷:۱۸ ۱۴۰۴/۸/۳۰
وقتی یک کارشناس دلسوز انتقاد می کند و راه حل ارائه می دهد نشان دهنده علاقه او به نظام است و نباید او را مخالف قلمداد کرد. حتی دشمن دانا به از نادان دوست است.
yektanetتریبون

آخرین عناوین