باز هم به ازبکستان باختیم!/ پنالتی‌ها بلای جان «یوزها»

  4040827123 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

تیم ملی فوتبال ایران در دیدار نهایی تورنمنت امارات در پایان۹۰ دقیقه برابر ازبکستان ۱۰ نفره به تساوی بدون گل رسید. ازبکستان در ضربات پنالتی برنده این دیدار شد.

باز هم به ازبکستان باختیم!/ پنالتی‌ها بلای جان «یوزها»

به گزارش ایسنا، تیم‌ ملی فوتبال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ امروز در دیدار نهایی تورنمنت العین امارات در ورزشگاه هزاع بن زاید به مصاف تیم ملی ازبکستان رفته است.

ترکیب ایران: علیرضا بیرانوند، صالح حردانی (دانیال اسماعیلی‌فر ۸۸)، سید مجید حسینی، شجاع خلیل‌زاده، میلاد محمدی، سعید عزت‌اللهی (محمد قربانی ۱۰)، سامان قدوس (علیرضا کوشکی ۸۱)، مهدی هاشم نژاد (امید نورافکن ۴۶)، مهدی طارمی، امیرحسین حسین‌زاده (محمدمهدی محبی ۸۱) و علی علیپور.

کارت قرمز: خوسانوف (۶۹) از ازبکستان

نیمه نخست:

سعید عزت‌اللهی، هافبک تیم ملی در دقایق آغازین بازی مصدوم شد و در دقیقه ۱۰ جای خود را به محمد قربانی داد. بازی بیشتر در میانه زمین دنبال می‌شد و موقعیتی خلق نشد تا در دقیقه ۱۷ روی اشتباه مدافعان ایران فرصت شوت‌زنی برای ازبکستان فراهم شد اما با واکنش بیرانوند همراه بود.

ملی پوشان ایران در ادامه کار تا دقیقه ۳۰ موقعیت خطرناکی را ایجاد نکردند اما بازیکن ازبکستان در دقیقه ۲۷ مجددا روی اشتباه خط دفاعی در محوطه جریمه صاحب توپ شد که شوت او از کنار دروازه به بیرون رفت.

ایران در دقیقه ۳۳ صاحب کرنر شد که توپ ارسالی با ضربه سر مجید حسینی از کنار دروازه ازبکستان به بیرون رفت. ایران در این دقایق حملات بیشتری را ترتیب می‌داد. دو تیم سعی در گلزنی داشتند که در پایان نیمه نخست هیچ کدام موفق نبودند.

نیمه دوم:

نیمه دوم درحالی آغاز شد که توپ بیشتر در میانه زمین در جریان بود و بازی به آرامی دنبال می‌شد. جدی‌ترین موقعیت بازی در نیمه دوم در دقیقه ۶۱ بود؛ جایی که شوت سامان قدوس از کنار دروازه ازبکستان به بیرون رفت.

علی علیپور در دقیقه ۶۹ در یک موقعیت عالی به سمت دروازه ازبکستان حرکت کرد که خوسانوف، مدافع حریف با خطا او را متوقف کرد و از زمین بازی اخراج شد تا ازبکستان کار را با ۱۰ نفر پیگیری کند.

خطرناک‌ترین موقعیت ایران در دقیقه ۸۵ رخ داد؛ جایی که کوشکی از سمت راست خط دفاعی ازبکستان حرکتی را آغاز کرد و با دریبل کردن چند بازیکن وارد محوطه جریمه شد. پاس رو به بیرون کوشکی موقعیت خوبی را فراهم کرد اما بازیکنان ایران در زدن ضربه نهایی ناموفق بودند.

با ۱۰ نفره شدن ازبکستان حملات ایران بیشتر شد و فضای بهتری در اختیار بازیکنان قرار می‌گرفت اما در نهایت تلاش‌های دو تیم در ۹۰ دقیقه بی‌نتیجه بود تا براساس قوانین، قهرمان این رقابت‌ها در ضربات پنالتی مشخص شود.

ضربات پنالتی:

پنالتی اول ایران را امید نورافکن به گل تبدیل کرد.

پنالتی اول ازبکستان را شاه‌مرادوف خلاف جهت حرکت بیرانوند به گل تبدیل کرد.

پنالتی دوم ایران را محمد قربانی به گل تبدیل کرد.

پنالتی دوم ازبکستان را اسکندروف زد که بیرانوند مهار کرد.

پنالتی سوم ایران را مهدی محبی زد که این بار نعمتوف آن را مهار کرد.

پنالتی سوم ازبکستان را عبدالله‌یف به گل تبدیل کرد تا کار دوباره مساوی شود.

پنالتی چهارم ایران را مجید حسینی تبدیل به گل کرد.

پنالتی چهارم ازبکستان را آشورماتوف علی‌رغم تشخیص صحیح جهت توپ توسط بیرانوند، به گل تبدیل کرد.

پنالتی پنجم ایران را میلاد محمدی خیلی آرام و بدون شدت زد که نعمتوف به راحتی توپ را مهار کرد.

پنالتی پنجم ازبکستان به گل تبدیل شد تا باز هم تیم‌ملی در شکست ازبک‌ها ناکام بماند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۶۹۸۳۲۰۰:۰۸:۲۴ ۱۴۰۴/۸/۲۸
چطور پنالتی در بازی قبلی بلای جان نبود؟!
ناشناس۴۰۷۰۰۶۵۱۰:۴۷:۱۵ ۱۴۰۴/۸/۲۸
اسکووچیچ جایگزین خوبی برای قلعه نویی است باید پیرمردها را از تیم ملی بیرون ریخت انگیزه ندارند
احد۴۰۶۹۸۸۴۰۴:۵۳:۳۰ ۱۴۰۴/۸/۲۸
یوز ها ؟؟؟؟!!! امیدوارم فقط زنگ تفریح تیم ها در جام جهانی نباشیم !!!
ناشناس۴۰۶۹۸۸۵۰۵:۳۲:۳۸ ۱۴۰۴/۸/۲۸
میشه لطفا خواهشا این فوتبال رو کلا تعطیل کنید! چون، ظاهرا، هم مسئولین مملکت و هم مردم دیگر این فوتبال معلوم الحال را نمی خواهند!!!!!!
صمصام۴۰۶۹۸۹۷۰۶:۵۷:۴۹ ۱۴۰۴/۸/۲۸
خدا به داد آبروی کشورمان در جام جهانی برسه با این وضع تیم ملی! مربی که نمیدونه پنالتی زنش کیه مفت نمی ارزه نه اقای قلعه نوعی این لباس برای شما خیلی گشاد است خیییلی!
yektanetتریبون

آخرین عناوین