پزشکیان: من فقط با ۵۰۰ تومان ازدواج کردم

  4040824120 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس‌جمهور گفت: برای داشتن زندگی آسان و اثرگذار باید تشریفات و تجملات را کنار گذاشت و با سختی‌ها کنار آمد. درگذشته نگاه‌ها به مسئله ازدواج و زندگی ساده بود، به‌عنوان‌مثال من فقط با ۵۰۰ تومان ازدواج کردم و همراه همسرم در خوابگاه دانشجویی زندگی خود را آغاز کردیم و توانستیم آن را بسازیم.

پزشکیان: من فقط با ۵۰۰ تومان ازدواج کردم

به گزارش فارس، سومین رویداد «جایزه ملی جوانی جمعیت»، صبح امروز شنبه، با حضور مسعود پزشکیان در سالن اجلاس سران برگزار شد.در این رویداد پزشکیان با اشاره به اینکه تمام مشکلات و دستاوردها از نوع نگاه انسان سرچشمه می‌گیرد، اظهار داشت: برای داشتن زندگی آسان و اثرگذار باید تشریفات و تجملات را کنار گذاشت و با سختی‌ها کنار آمد. درگذشته نگاه‌ها به مسئله ازدواج و زندگی ساده بود، به‌عنوان‌مثال من فقط با ۵۰۰ تومان ازدواج کردم و همراه همسرم در خوابگاه دانشجویی زندگی خود را آغاز کردیم و توانستیم آن را بسازیم.

رئیس‌جمهور، زندگی را به طی مسیر یک قله تشبیه کرد و گفت: برای رسیدن به اهداف باید تلاش کرد و شیرینی این تلاش زمانی نمایان می‌شود که فرد به قله می‌رسد. درگذشته تفاوت نگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف پذیرفته می‌شد و زوجین در کنار هم برای ارتقای کیفیت زندگی تلاش و رشد می‌کردند.

پزشکیان ریشه بسیاری از مشکلات را در عدم‌پذیرش تفاوت دیدگاه‌ها دانست و تأکید کرد: چنانچه در خانواده کسی حرفی زد که با نظر ما مخالف بود، نباید تصور کنیم که با ما دشمنی دارد، جامعه نیز همانند خانواده است. اگر در زندگی خانوادگی دعوا کنیم، اعضا شیرینی زندگی را درک نمی‌کنند؛ بنابراین باید برای رشد آنها فضایی آرام و سازنده فراهم کرد. ما نیز در دولت تلاش می‌کنیم فضای رشد و شکوفایی استعدادها و خلاقیت جوانان را فراهم کنیم، زیرا موفقیت جوانان تضمین‌کننده پیشرفت کشور است.
رئیس‌جمهور همچنین مذمت منیت در کارها را یادآور شد و گفت: باید این روحیه درونی را مهار کرد. در ساختار اداری کشور باید اختلافات را کنار بگذاریم و همه در چارچوب قانون حرکت کنیم، اگر اختلاف‌نظری ایجاد شد باید با صلح و دوستی به آن رسیدگی کرد؛ با چنین نگاهی مشکلات برطرف می‌شود و می‌توان ساختارها را به شکلی سازنده، عمیق و فراگیر اصلاح کرد.

پزشکیان، وحدت و انسجام ملت را ضرورتی اساسی دانست و با اشاره به تجربه «جنگ ۱۲ روزه»، خاطرنشان کرد: ملت ما پشت نظام و رهبری ایستاد و با وحدتی مثال‌زدنی دشمن را ناامید کرد. این همدلی، رشد و تعالی کشور را به دنبال خواهد داشت. ما باید بر اساس آموزه‌های دینی، برترین افراد باشیم و تنها در برابر عظمت خداوند سر خم کنیم. اگر چنین باشیم، جوانانی خواهیم داشت که کشور را خواهند ساخت.

رئیس‌جمهور در پایان سخنان خود گفت: آینده کشور را جوانان می‌سازند و باید دوستی، صداقت و صمیمیت در جامعه به‌ویژه در میان این قشر جریان یابد. برای جوانان هر کاری بتوانیم انجام می‌دهیم تا با امید و عشق، مسیر زندگی خود را طی کنند.در بخش پایانی مراسم، «تمبر سومین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت» و «کارت امید مادر» با حضور رئیس‌جمهور رونمایی شد و از ۲۵ برگزیده این رویداد تقدیر شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۶۷۵۴۱۲۱:۳۰:۵۲ ۱۴۰۴/۸/۲۴
در زمان ازدواج شما تناسب حقوق شما با اجاره خانه و سایر هزینه ها چطور بود ؟
ناشناس۴۰۶۷۵۴۹۲۱:۳۵:۰۳ ۱۴۰۴/۸/۲۴
چه سالی ازدواج کردین؟؟؟
مجتبی یارمحمدی۴۰۶۷۵۵۸۲۱:۴۸:۵۱ ۱۴۰۴/۸/۲۴
بله . ایشان زمانی با ۵۰۰ تومان زندگی خود را شروع کردند که دلار ۷ تومان بود ، نه ۱۱۲۰۰۰ تومان . آن زمان اکثر زندگی ها ساده بود . خبری از ساید و مایکروفر و خودرو و .... نبود .
ناشناس۴۰۶۷۷۵۵۰۶:۲۳:۰۹ ۱۴۰۴/۸/۲۵
واقعا با این حرف میخوایید چی رو ثابت کنید؟ ساده زیستی یا وضعیت تورم و ارزش پول ملی زمان قبل از انقلاب؟
ناشناس۴۰۶۷۷۷۱۰۷:۴۷:۰۲ ۱۴۰۴/۸/۲۵
الان با 500 تومان فحش هم به آدم نمی دهند
ناشناس۴۰۶۷۷۸۳۰۸:۲۱:۴۹ ۱۴۰۴/۸/۲۵
این آقا سرپناه دانشجویی داشت و ازدواج کرد. حتما آن زمان هم کمک هزینه تحصلیلی هم می دادند. تازه خدمت سربازی را هم تمام کرده بود.
حسن۴۰۶۷۸۶۶۱۰:۴۸:۳۰ ۱۴۰۴/۸/۲۵
۵۰۰ تا تک تومن یا پانصد هزار تومان ، بابا یه فکر اساسی برا حل مشکلات کنید
نادر۴۰۶۷۹۰۴۱۱:۲۳:۱۱ ۱۴۰۴/۸/۲۵
داریم برمیگردیم به رشد اقتصادی صفر درصد زمان روحانی. رشد اقتصادی در سال اول دوران شهید رییسی ۳/۵ در سال دوم ۴/۵ در سال سوم ۵/۵ و اگر شهید نشده بود در سال چهارم احتمالا ۶/۵ درصد میشد امسال طبق برآوردها رشد اقتصادی نزدیک یک درصد است داریم به دوران روحانی برمیگردیم. طبق آمار جهانی دومین رشد اقتصادی بعد از هند ایران بود سال ۲۰۲۳ World of Statistics @stats_feed Real GDP Growth in 2023: Argentina:-1,1% Australia:+1,8% Brazil:+3,1% Canada:+1,1% China:+5,2% Egypt:+3,8% France:+0,8% Germany:-0,3% India:+6,7% Indonesia:+5,0% Iran:+5,4% ltaly:+0,7% Japan:+1,9% Kazakhstan:+4,8% South Korea:+1,4% Malaysia:+4,0% Mexico:+3,4% Netherlands:+0,2% Nigeria:+2,8% Pakistan:-0,2% Philippines:+5,3%
yektanetتریبون

آخرین عناوین