پاسخ عراقچی به نگرانی گروسی

  4040801033 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات گروسی درباره نگرانی از استفاده مجدد از زور علیه ایران تصریح کرد: کسانی که چنین تهدیدهایی می‌کنند باید بدانند تکرار یک تجربه شکست‌خورده، نتیجه‌ای جز شکست قبلی را برایشان نخواهد داشت.

پاسخ عراقچی به نگرانی گروسی

به گزارش خبرگزاری فارس، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (پنجشنبه) اول آبان‌ماه در واکنش به اظهارات گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره نگرانی از احتمال استفاده از زور علیه ایران، گفت: نمی‌دانم ایشان این حرف را از سر نگرانی این صحبت را مطرح کرده یا تهدید. اما کسانی که چنین تهدیدهایی را می‌کنند باید بدانند تکرار یک تجربه شکست‌خورده، نتیجه‌ دیگری غیر از شکست قبلی را برایشان نخواهد داشت.رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در گفت‌وگویی با بیان اینکه ایران «حدود ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم با غنای ۶۰ درصد» را حفظ کرده که برای ساخت سلاح هسته‌ای فاصله کمی دارد، عنوان کرده که اگر دیپلماسی «شکست بخورد» نگران «استفاده مجدد از زور» علیه ایران است.
 
وزیر امور خارجه دیروز نیز درباره مذاکره با آمریکایی‌ها با بیان اینکه آمریکایی‌ها با زیاده‌خواهی به جایی نمی‌رسند، گفت: تا وقتی که این روحیه و رویکرد و تجربیات تلخ در رابطه با مذاکره با آمریکا وجود دارد، امکان ورود مجدد به مذاکره را نداریم، مگر اینکه این رویکرد تغییر یابد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۵۰۸۳۷۱۶:۱۵:۲۹ ۱۴۰۴/۸/۱
بعد از حمله دوم اسرائیل وقتشه از NPT خارج شده و اولین تست گرم را انجام دهیم. گروسی را هم با کمال احترام دعوت کنیم بوم گردی با پای پیاده! به مردم هم سفارش کنیم در طول مسیر فقط پیاز بهش بفروشن اونم به دلار!
ناشناس۴۰۵۰۹۴۶۱۹:۴۶:۰۳ ۱۴۰۴/۸/۱
عراقچی جواب درخوری داده دمش گرم
yektanetتریبون

آخرین عناوین