توضیحات وزیر راه درباره نشست سه‌جانبه در باکو

  4040730047 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر راه و شهرسازی برگزاری نشست سه‌جانبه ایران، روسیه و آذربایجان در باکو را حلقه مفقوده پیشبرد پروژه راه آهن رشت – آستارا عنوان کرد.

توضیحات وزیر راه درباره نشست سه‌جانبه در باکو

به گزارش ایسنا، فرزانه صادق در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره حاشیه‌های مطرح شده نسبت به رخدادهای فرودگاه اردبیل اظهار کرد: من به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در نشست سه جانبه‌ای حاضر شدم که با حضور معاون وزیر آذربایجان و روسیه همراه بود و این موضوع به پیگیری پروژه‌ها بسیار کمک کرد. در باکو به نتایج بسیار مهمی در زمینه پیش‌برد پروژه‌ها دست یافتیم.

وی ادامه داد: اهمیت این موضوع بسیار بالاست و این نکته‌ای است که باید بیشتر از هرچیز دیگری به آن توجه کرد. برگزاری این نشست در حکم یافتن حلقه مفقوده برای پیگیری پروژه کریدورهای مرزی از جمله راه‌آهن رشت - آستاراست که در این سطح هرگز پیگیری نشده بود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۴۹۷۸۴۱۳:۰۳:۵۲ ۱۴۰۴/۷/۳۰
چرا موقع برگشت از باکو ، یعنی حیاط خلوت اسراییل ، اجازه نداده وسایلش کنترل بشه ؟؟؟؟؟
ناشناس۴۰۴۹۸۱۸۱۳:۳۷:۴۱ ۱۴۰۴/۷/۳۰
خانم وزیر.. گزارش باکو را ول کن بگو چرا اون مدیرکل فرودگاه را بخاطر بازرسی کیف دستیت توسط حفاطت فرودگاه برکنار کردی؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین