نقشه مهم ایران برای پاسخ به اقدامات خصمانه آژانس انرژی اتمی مشخص شد

  4040320116 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: درصورت اقدامات غیرسازنده شورای حکام آژانس، بلافاصله در همان روز اقدامات فنی و غیرفنی به فراخور اقدام طرف مقابل انجام می‌دهیم.

نقشه مهم ایران برای پاسخ به اقدامات خصمانه آژانس انرژی اتمی مشخص شد

به گزارش ایسنا، «بهروز کمالوندی» معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگویی تاکید کرد که «ما بارها اعلام کردیم پاسخ همکاری، همکاری خواهد بود و اگر غیر از این باشد نیز متناسب با آن اقدام می کنیم و در گذشته نیز اینگونه بوده است»، گفت: 

کمالوندی افزود: ما تلاش کردیم برای همکاری‌های گسترده زمینه را فراهم کنیم اما متاسفانه کشورهای غربی و آمریکا به دنبال سوءاستفاده از آژانس هستند و گزارش‌های مبهم آژانس نیز زمینه سوءاستفاده را برای آن‌ها فراهم می‌کند، ما به این موضوع با یادداشت توضیحی و بیانیه اعتراض کردیم و به آن‌ها اعلام کردیم که اگر در مسیر همکاری حرکت کنند، ما همکاری خواهیم کرد اما اگر مسیر دیگری را انتخاب کنند، به فراخور آن اقدام می‌کنیم.

معاون روابط راهبردی و امور مجلس سازمان انرژی اتمی در ادامه تاکید کرد: درصورت اقدامات غیرسازنده شورای حکام آژانس، بلافاصله در همان روز اقدامات فنی و غیرفنی به فراخور اقدام طرف مقابل انجام می‌دهیم و از قبل به این تصمیمات فکر شده است.

کمالوندی که به خانه ملت گفت‌وگو می‌کرد، تصریح کرد: این اقداماتی که غربی‌ها در شورای حکام آژانس در پیش گرفته‌اند، زمینه را برای فعال شدن مکانیزم ماشه فراهم می‌کند اما به لحاظ فنی هیچ دلیلی برای استفاده از این ابزار وجود ندارد چراکه ما همه تعهدات خود را در چارچوب برجام انجام داده‌ایم و اگر برخی تعهدات نیز به حالت تعلیق در آمده، بر اساس متن برجام و بندهای ۲۶ و ۳۵ انجام شده که وقتی طرف‌های برجام تعهدات خود را انجام ندهند، جمهوری اسلامی ایران نیز این حق را دارد که تعهدات خود را تعلیق کند لذا رفتار ما کاملا حقوقی بوده است اما رفتن به سمت مکانیزم ماشه یک اقدام سیاسی است و امیدوارم توجه کنند این کار برای آنها بی‌نتیجه است چرا که  خود آنها نیز به لحاظ سیاسی متضرر خواهند شد.

او با اشاره به پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم مشترک غنی‌سازی در مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا نیز گفت: این موضوع مربوط به تیم مذاکره کننده در وزارت خارجه است اما آنچه مسلم است اینکه هر نوع تفاهمی حتما باید همراه با غنی‌سازی باشد، یعنی حق غنی‌سازی ایران باید دیده شود و هیچ تفاهمی بدون غنی‌سازی در ایران میسر نیست. هر تفاهمی که واجد این شرط باشد به علاوه لغو تحریم‌ها می‌تواند زمینه توافق را فراهم کند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۲۸۷۹۶۲۰:۲۳:۴۱ ۱۴۰۴/۳/۲۰
ممنوعیت ورود گروسی به ایران
ناشناس۳۹۲۹۴۱۵۰۷:۵۱:۱۷ ۱۴۰۴/۳/۲۱
ایران باید در پی راه کاری برای ارتباط با دنیا از راه بریکس باشد و با غرب قطع ارتباط نماید .
م۳۹۲۹۴۱۸۰۷:۵۴:۱۹ ۱۴۰۴/۳/۲۱
ایران باید قاطعانه اعلام میکرد تحریم ها را بردارید ما هم سر میز مذاکره میایم کاری که کره شمالی انجام داد همون اول کار فهمید اینا همش بازیست و هیچ کاری برای کره نمیکنن ما تا دندان تحریم هستیم یک تیم قوی در بدنه دولت برای رفاه مردم راه میانداختن دست مسئولین بی کفایت را از جاهای کلیدی کوتاه میکردن بعد هسته ای هم می‌شدیم ایران هرگز کره شمالی نمیشه چون کشوری ثروتمند است و شاهراه انرژی در تنگه هرمز.
سید۳۹۲۹۴۳۲۰۸:۰۶:۰۵ ۱۴۰۴/۳/۲۱
وقتی روحانی وتیم مذاکره کننده ی وقت و رئیس مجلس وقت خیانتها رو به ملت در برجام پذیرفتند و جوابگو هم نیستند امروز بایدنه اینکه دوباره برگردیم به قبل از برجام بلکه به سال‌های قبل برجام تابتونیم حق مسلم غنی سازی رو تثبیت کنیم بعد در باره ی مقدار و بعد عوامل دیگر ،،، این بار مجلس اجازه ندهد تیم مذاکره کننده کلاه سر ملت بذارند بلکه از موضع قدرتی که رهبری فرمودند عمل کنند ، میگند ممکنه جنگ بشه خوب بشه مگه فقط ما ضرر میکنیم صدها برابراونها ضرر می‌کنند
ناشناس۳۹۲۹۶۲۲۱۰:۲۶:۱۱ ۱۴۰۴/۳/۲۱
حرف حساب است.
حسن استیری۳۹۲۹۶۵۰۱۱:۰۲:۵۰ ۱۴۰۴/۳/۲۱
آقای کمالوندی دمتگرم با همین فرمان برید جلو و جلو زورگوییهای این جنایتکاران را بگیرید
اکبر۳۹۳۰۳۶۷۲۲:۲۴:۳۰ ۱۴۰۴/۳/۲۱
درود .غرب میخواد ما رو سر کار بگذاره و حواسمونو پرت کنه حدالقلشم میگه سنگ مفت گنجشک مفت
yektanetتریبون

آخرین عناوین