پاسخي به یاوه‌گویی ترامپ!

محمدکاظم انبارلویی،   4040309070 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۸ تکراری یا غیرقابل انتشار
پاسخي به یاوه‌گویی ترامپ!

1- ترامپ در تازه‌ترين تهديد عليه امنيت ملي ايرانيان گفته است:
الف : خواهان توافقي هستم كه امكان بازرسي و دسترسي كامل و حتي انهدام تأسيسات هسته‌اي ايران فراهم بشود.
ب : ما مي‌توانيم هر چيزي را كه بخواهيم منفجر كنيم.
ج : من به اسرائيل گفته‌ام حمله به تأسيسات هسته‌اي ايران مناسب نيست چون ما به يك راه‌حل نزديك هستيم.
تيم رسانه‌اي ترامپ با تردستي او را به نقطه‌اي رسانده‌اند كه او از آن فرار مي‌كرد او همواره می‌گفت؛« من رئيس‌جمهور صلح هستم نه جنگ.»
او مي‌گفت : من آمده‌ام تا خسارت هزاران ميليارد دلار جنگ عراق و افغانستان را جبران کنم و جلوی ورود آمريكا به جنگ‌هاي خسارت‌بار را بگيرم.
حال چرا به اين روز افتاده است كه وقتي حرف مي‌زند دهانش بوي باروت مي‌دهد؟!
2- رابرت گرين، يك نويسنده آمريكايي است. او به خاطر آثاري درباره استراتژي ، قدرت و اغواگري شناخته می‌شود. او 6 كتاب نوشته است؛ ازجمله آن كتاب‌ها ، كتاب «48 قانون قدرت» ، «هنر اغوا كردن» و «استراتژي جنگ» 
او در كتاب 48 قانون قدرت مي‌نويسد:
- براي فريب‌دادن دشمن احمقانه رفتار كن
- چوپان را بترسان تا گوسفندان فرار كنند.
در اين‌كه ترامپ در هدايت 5 دور مذاكرات غيرمستقيم جديد آمريكا با ايران احمقانه عمل مي‌كند.
هيچ استراتژيستي در داخل و خارج آمريكا شك ندارد. اما اين‌كه بتواند ملت ايران را فريب دهد، همه می‌گویند؛ موفق نخواهد شد.
اما در مورد رهنمود دوم رابرت گرين به او كه ؛ چوپان را بترسان گله خود فرار مي‌كند، معلوم مي‌شود آن‌ها كه اين گزاره را در ذهن او گذاشته‌اند اجاره نمي‌دهند او نگاهي به تاريخ نیم‌قرن اخير ايران بيندازد.
اگر امامين انقلاب قرار بود بترسند آن روز كه آمريكا و نوكر اجیرشده‌اش شاه در 15 خرداد صدها نفر را در خيابان‌ها به گلوله مي‌بستند، مي‌ترسيدند. اگر قرار بود امام (ره) را بترسانند آن روز كه به فيضيه حمله كردند اين ترفند عملي مي‌شد. اگر قرار بود ملت ما فرار كند آن روزها در سال‌هاي 56 و 57 كه مردم را در خیابان‌هاجلادان شاه به فرمان آمريكا به گلوله مي‌بستند ، فرار مي‌كرد!
اگر قرار بود امام و امت بترسند يا فرار كنند از هجوم صداميان كافر به پشتيباني 26 كشور مي‌ترسيدند و فرار مي‌كردند!
اين جمله امام در خفقان ترين و ترسناك‌ترين لحظات تاريخ ايران به جان مردم نشسته است كه ؛ «والله در عمرم یک‌لحظه هم نترسيدم».
3- تازه‌ترين نظرسنجي‌ها در ايران نشان مي‌دهد
- بالاي 70 درصد مردم مي‌گويند اگر تهديدات آمريكا و اسرائيل تداوم يابد هيچ دليلي براي ماندن در ان پي تي وجود ندارد.
- بالاي 80 درصد مردم مي‌گويند اگر قيمت توافق اين باشد كه ملت ما از مواهب علوم هسته‌اي محروم شود نبايد چنين توافقي صورت گيرد.
- بالاي 75 درصد مردم مي‌گويند پاسخ به تهديدات بايد سريع، كوبنده و پشیمان کننده باشد.
- و ...
4- ترامپ و نيروي نيابتي او در منطقه در تهديد روبه افراط رفته‌اند.
 آن‌ها بايد بدانند قبل از اين‌كه بمب يا موشكي در خاك ايران فرود آيد، سرزمين‌هاي اشغالي و پايگاه‌هاي نظامي آمريكا در منطقه توسط سپاه و ارتش ما شخم زده خواهد شد.
برآورد خزانه‌داری کل آمريكا از اين نبرد آن است كه در همان دقايق اوليه نبرد غير از تلفات انساني، همين مبلغي كه ترامپ در سفر اخير به منطقه به غارت برده جزء اولین صورت هزينه دولت فدرال ثبت خواهد شد.
رابرت گرين در كتاب« 48 قانون قدرت» يك توصيه مهم هم دارد آن اينكه؛ اگر همه قوانين را رعايت كنيد اما نتوانيد بفهميد كجا بايد ترمز كنيد با سر به دره نابودي سقوط خواهيد كرد.
تيم رسانه‌اي ترامپ بايد ترامپ را از توهم حمله به ايران درآورند و بگويند اكنون وقت ترمز است.
5- وزير خارجه باهوش ما يك نصيحتي در دو خط به ترامپ كرده كه اگر نشنود ضرر مي‌كند . او گفته است: «مسير توافق از ميز مذاكرات مي‌گذرد نه از طريق رسانه‌ها».
مفهوم اين سخن اين است اگر ترامپ دچار ياوه‌گويي است.
چرا نماينده تام‌الاختيار خود را 5 دور به مذاكرات فرستاده درحالي‌كه آنچه در روی ميز مذاكرات مطرح است با آنچه در رسانه گفته مي‌شود متفاوت است.
آمريكایي‌ها نه در«مذاكرات» و نه در «رسانه» پيرامون توافق جدي نيستند.
ترامپ و نتانياهو در وادي حماقت سلوك ديپلماسي خود را طي مي‌كنند.
آن‌ها در توهمي به سر مي‌برند كه تنها با وعده صادق 3 سپاه و ارتش ما از اين توهم خارج مي‌شوند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۱۴۳۴۶۲۳:۲۱:۲۵ ۱۴۰۴/۳/۹
آفرین بر شما
ناشناس۳۹۱۴۶۱۲۰۸:۱۰:۵۹ ۱۴۰۴/۳/۱۰
ایا غنی سازس 3 درصدی ارزش این همه تحریم رادارد؟
ناشناس۳۹۱۴۳۵۷۲۳:۲۹:۵۷ ۱۴۰۴/۳/۹
ترامپ ، صادقانه و روراست و علنی خواسته خود و توافق مورد نظر خود را بیان میکند ، بعد یک عده از سیاسیون و احزاب و تریبون داران در کشور ما به مردم میگویند که : نه ، ترامپ آدم خوبی شده و میخواهد تحریم ها را بردارد و در ایران سرمایه گذاری کند و با ایران تجارت کند و از این حرفها ....
ناشناس۳۹۱۴۳۶۵۲۳:۳۶:۳۵ ۱۴۰۴/۳/۹
مذاکره باامریکا در این وضعیت هیچ گرهی که باز نمیکنه بیشتر به غرب انگیزه میده برای فشار بیشتر
ناشناس۳۹۱۴۹۱۸۱۲:۳۱:۴۳ ۱۴۰۴/۳/۱۰
مذاکره گره را باز می کنه اما گره کور که حاصل عدم مدیریت برخی است نه
ناشناس۳۹۱۴۳۷۹۲۳:۵۱:۳۳ ۱۴۰۴/۳/۹
آخرش رئیس جمهور خودشو جمع می‌کنه میگه ما تسلیم نمیشیم ماسر خم نمیکنیم؟؟؟ انگار قرار بوده ما تسلیم شویم توی این چهل سال که از انقلاب گذشته اینقدر دشمن برایمان رجز نخونده بود و جوابی نگیره شهید سلیمانی کجایی که خاک پایت را سرمه چشمم کنیم
ناشناس۳۹۱۴۳۸۴۲۳:۵۴:۳۴ ۱۴۰۴/۳/۹
من می گویم اگر امریکا و اسراییل فقط یک تیر به ایران شلیک کنند و شماباید صد برابر جواب بدهید .
ناشناس۳۹۱۴۵۲۱۰۶:۰۲:۴۱ ۱۴۰۴/۳/۱۰
مذاکرات یکطرفه به درد ایران نمیخورد
ناشناس۳۹۱۴۶۱۳۰۸:۱۱:۰۶ ۱۴۰۴/۳/۱۰
جناب انبارلویی این آمارها را از کجا آوردید؟؟
ناشناس۳۹۱۴۶۱۵۰۸:۱۴:۱۲ ۱۴۰۴/۳/۱۰
اگر آمریکا می توانست بدون هزینه گزاف تاسیسات هسته ای ایران را از بین ببرد لحظه ای برای نابودی تاسیسات هسته ای کشور که نه بلکه برای نابودی ایران تامل نمی کرد
ناشناس۳۹۱۴۶۲۵۰۸:۳۰:۲۹ ۱۴۰۴/۳/۱۰
اول باید اصلاح طلبان سکولار و غربگراهای ایرانی رو از سیاست این کشور حذف کنید. هروقت اینها سرکار میان مشکلات مملکت و وطن فروشی ها بیشتر می شود.
yektanetتریبون

آخرین عناوین