زبان‌درازی بانیان تورم/ جهانگیری چگونه فرافکنی می‌کند؟

  4040304117 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

معاون اول دولتی که معدل رشد اقتصادی نزدیک به صفر را برای ۸ سال فعالیت به ثبت رساندو تورم ۴۵ درصدی و تعطیلی ۸ هزار کارخانه را برجای گذاشت،می‌گوید درباره ایران خیلی نگرانم و مالزی امروز کجاست و ما کجا!

زبان‌درازی بانیان تورم/ جهانگیری چگونه فرافکنی می‌کند؟

روزنامه کیهان نوشت:

اسحاق جهانگیری، بین سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ به ‌عنوان معاون اول حسن روحانی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم فعالیت ‌کرد. او جزو مؤسسان حزب دولت‌ساخته کارگزاران در سال ۱۳۷۴ است، یعنی همان سالی که دولت مرحوم‌ هاشمی رکورد تورم ۴۹/۶ درصدی را به ثبت رساند. جهانگیری حد فاصل سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶ به عنوان استاندار اصفهان فعالیت می‌کرد و در دولت خاتمی به مدت هشت سال وزیر صنایع و معادن بود.

جهانگیری با وجود دو رکورد بد تورمی که در دولت‌های متبوعش به ثبت رسیده، به ایرنا می‌گوید دغدغه توسعه دارد. وی با تمجید از دولت خاتمی گفته است: از نظر من اتفاق عجیبی که افتاد این بود که در انتخابات سال ۱۳۸۴ مسئولین با یک رویکرد جدیدی روی کار آمدند. مهم‌ترین ویژگی آن مسئولین این بود که هرآنچه از گذشته است باید تعطیل شود. چیزی که می‌تواند روابط ما با دنیا را درست کند باید به‌هم بزنیم و به جای اینکه به مدیریت ایران بپردازیم به مدیریت جهان بپردازیم. یک‌سری شعارهای پوچ و بی‌اساس داده شد مثل هولوکاست که رابطه ما با دنیا را به‌هم زد، در داخل مدیران کشور سرخورده شدند، مردم نگران شدند، منابع عظیم نفتی که مخصوصاً در این دوره به دلیل افزایش قیمت نفت به دست آمد، به جای اینکه تبدیل به حرکت توسعه کشور شود، متأسفانه عاملی شد برای تخریب توسعه کشور.

وی افزود: مجموعه‌ای از تصمیمات عجولانه و غیرکارشناسی گرفته شد و نتیجه این شد که به رشد ۸ ‌درصدی که باید انجام می‌شد، نرسیدیم. آقای ماهاتیر محمد با مهندس موسوی تقریباً در یک زمان نخست‌وزیری خودشان را شروع کردند. مالزی امروز به کجا رسیده و ما در کجا قرار گرفته‌ایم؟

وی افزود: من راجع به ایران خیلی دغدغه دارم و خیلی نگرانم. ایران از هر نظر شایسته توسعه بوده است. حداقلش این است که ایران در منطقه‌ای قرار گرفته که هیچ کشوری به اندازه ایران از ظرفیت‌های مناسب، نیروی انسانی مناسب، جغرافیای مناسب و از فرصت‌های مناسب برای توسعه برخوردار نبوده است ولی متأسفانه این مسیر خوب پیش نمی‌رود.

جهانگیری همچنین گفته است: در انرژی، کشوری که بزرگ‌ترین ذخایر گاز دنیا را دارد، مهم‌ترین ذخایر نفت دنیا را دارد، در سال‌های اخیر سالی چند میلیارد دلار بنزین وارد می‌کند، کمبود گاز دارد و در زمستان مجبور هستند به مردم بگویند گاز نیست، کم مصرف کنید. برای برق از سال گذشته و امسال از بهار شروع کرده‌اند به اعمال خاموشی، گازوئیل تا حدی چنین وضعی دارد، ما باید به مردم چه پاسخی بدهیم؟ در حالی که ما بزرگ‌ترین منابع انرژی دنیا را داریم، ولی این شرایط انرژی ماست. صنعت کشور هم که واقعاً نگران‌کننده است. واقعاً باید دست صنعتگران را بوسید که دارند چرخ صنعت را همچنان در گردش نگه می‌دارند.

درباره اظهارات آقای جهانگیری باید یادآور شد که دولت متبوع وی با ادعای لغو تحریم‌ها و چرخاندن چرخ اقتصاد، توافقی را به کشور تحمیل کرد که هم ۹۰ درصد برنامه هسته‌ای را به تعطیلی کشاند و هم هشت‌هزار کارخانه را و ضمناً شمار ۸۵۰ تحریم را به ۲۰۰۰ تحریم رساند. این علاوه‌ بر خیانتی است که جریان فتنه پس از شکست در کف خیابان در سال ۱۳۸۸ و تودهنی خوردن از مردم، آدرس و گرای تحریم‌های فلج‌کننده را به دولت اوباما داد اما بعداً همان گرادهندگان، نسبت به فشار تحریم‌ها علیه مردم ابراز نگرانی کردند و همین فشار تحریمی خودساخته را ابزار تبلیغات انتخاباتی قرار دادند و دیگران را کاسبان تحریم خواندند!

در موضوع ناترازی انرژی هم حتماً آقای جهانگیری تمسخر پالایشگاه‌سازی و نیروگاه‌سازی از سوی وزیران نفت و نیرو، تعهد دادن درباره کاهش استفاده از سوخت فسیلی در نیروگاه‌ها، تعطیلی برنامه گسترش نیروگاه‌های هسته‌ای، حذف کارت سوخت و سهمیه‌بندی و دامن زدن به قاچاق سوخت در موضوع بنزین و گازوئیل و... را از یاد نبرده هرچند که فرافکنی می‌کند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۰۴۶۳۵۲۲:۳۳:۲۹ ۱۴۰۴/۳/۴
وقتی جهانگیری برای به تعطیلی کشاندن بیش از هفت هزار کارخانه و کارگاه تولیدی ، محاکمه نمیشود ، چرا زبانش دراز نباشد ؟
ناشناس۳۹۰۴۶۶۱۲۲:۴۸:۲۳ ۱۴۰۴/۳/۴
باز همان طیف اجازه داده می شود در راس بیایند....
محمد۳۹۰۴۷۴۳۲۳:۳۸:۴۴ ۱۴۰۴/۳/۴
برو نگران وضع داداش گلت باش. چه کارها که نکرد. حیف که قوه قضائیه کشور برخورد نکرد.
ناشناس۳۹۰۴۷۵۷۲۳:۴۶:۲۹ ۱۴۰۴/۳/۴
نگرانه فقط همین مگه گفته کاری بلده ! یا از دستش برمیاد برای نجات کشور
محسن . ج.۳۹۰۵۶۹۹۱۵:۱۰:۴۱ ۱۴۰۴/۳/۵
آقای جهانگیری از بانیان وضع موجوده و جای تاسف داره که با اینکه چندین سال در دولت های مختلف بوده هیچ هنری که نداشته فقط بلده انتقاد بکنه . ملت ایران شما رو میشناسند ، فرافکنی نکنید
علی۳۹۰۷۵۶۳۱۲:۵۱:۱۸ ۱۴۰۴/۳/۶
آنهایی که هیچ هنری ندارند همیشه به عیب گویی از دیگران می پردازند،اگر مردم با قلم وبیان خود بتوانند ،مسئولین را وادار به ارائه عملکرد خود کنند،آنگاه است ،که هیچ مسئولی نمی تواند پشت عیوب دیگران پنهان شود وبه دیگران آدرس غلط بدهد
ابراهیم۳۹۰۸۴۹۱۲۲:۵۲:۱۲ ۱۴۰۴/۳/۶
آقای جهانگیری و امثال ایشان روحانی و هم پالکیهایش فرار روبجلو را خوب آموخته آمد .یادشان رفته که چه بلایی بر سر ایران آوردن .همین تصویب برجام برای اثبات خیانتشان کافیست .توی این 45سال بعد انقلاب تقریبا 35سال سکان اقتصاد و دولت دست همین جنابان اصلاح طلبها بوده که اقتصاد کشور را به اینجا رساندن .
ناشناس۳۹۰۹۵۷۸۱۳:۲۷:۱۵ ۱۴۰۴/۳/۷
وقتی سیستم حقوقی و دادگاهی مملکت ضعیف باشه، مجرمین طلبکار و حق به جانب می شن.
yektanetتریبون

آخرین عناوین