ماکرون: امیدواریم توافقی برای ازسرگیری کمک‌ها به غزه طی ساعات آتی حاصل شود

  4040119153

رئیس جمهور فرانسه در جریان سفر به شهر العریش مصر در نزدیکی مرزها با نوار غزه، اعلام کرد که وضعیت غزه قابل تحمل نیست و باید هرچه سریع‌تر کمک‌ها به نوار غزه ازسرگرفته شود.

ماکرون: امیدواریم توافقی برای ازسرگیری کمک‌ها به غزه طی ساعات آتی حاصل شود

به گزارش ایسنا، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور مصر که در چارچوب سفرش به مصر، به شهر العریش نیز رفت، در سخنانی عنوان داشت که ازسرگیری کمک‌ها به غزه یک اولویت اصلی است چراکه وضعیت قابل تحمل نیست.

وی به شدت حملات اسرائیل به نیروهای امدادرسان در غزه را محکوم کرد.

ماکرون گفت: ما خواهان ازسرگیری توافق آتش‌بس در غزه و آزادی اسیران هستیم و مهم است که تلاش‌های امدادرسانی ادامه یابد و از انتقال کمک‌های انسانی ضروری به غزه حمایت شود.

رئیس جمهور فرانسه اظهار کرد: ما از دوم مارس شاهد توقف ورود هرگونه کمکی به غزه هستیم.

وی گفت: ما پیشنهادهایی را به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ارائه کردیم تا آنها را با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل مورد بررسی قرار دهد و ما امیدواریم که توافقی برای ازسرگیری کمک‌ها طی ساعات آتی حاصل شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین