ایستگاه‌‌های شارژ آماده استقبال از خودروهای برقی

  4031201067 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران می‌گوید که برای آغاز برقی‌سازی در تهران مشکل زیرساختی نداریم و در ۷۰۰ نقطه شهر ایستگاه‌های شارژ پیش‌بینی شده است.

ایستگاه‌‌های شارژ آماده استقبال از خودروهای برقی

محمدآقامیری، رییس کمیته عمران شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درخصوص آینده حمل و نقل پایتخت، گفت: طبق آمار ۷۰ درصد سفرهای شهر تهران از طریق حمل‌ونقل شخصی انجام می‌شود و به همین دلیل رویکرد مدیریت شهری ششم اختصاص ۵۰ درصد بودجه شهرداری تهران را برای گسترش حمل‌ونقل عمومی در این سال اخیر بود. اختصاص ۵۰ درصدی بودجه در تاریخ شهرداری بی‌سابقه بوده است.آقامیری بیان کرد: در سال ۱۴۰۰، حدود ۸۰۰ اتوبوس فعال داشتیم و با نفس مصنوعی که به تهران وارد کردیم، توانستیم تعداد اتوبوس‌ها را افزایش دهیم. در این راستا به تولیدکنندگان داخلی فرخوان دادیم و تا به امروز ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس از قرارداد داخلی به تهران تزریق شده است. وی با اشاره به اینکه شهرداری تهران بعد از قراردادهای داخلی با کشور چین وارد مذاکر شد، عنوان کرد: از وقتی که به سمت قرارداد خارجی رفتیم، برقی‌سازی حمل‌ونقل عمومی را آغاز کردیم. ۲۷۵۰۰ تاکسی و ۲۵۰۰ هزار اتوبوس از محل قرارداد چین است که به تدریج در حال وارد شدن به کشور است.رئیس کمیته عمران به تاثیر چشمگیر برقی‌سازی روی کاهش آلودگی هوای تهران، اشاره و عنوان کرد: وقتی ظرفیت حمل‌ونقل عمومی افزایش یابد، مردم راحت‌تر به اتوبوس و تاکسی دسترسی دارند. این موضوع باعث کاهش استفاده از خودروی شخصی می‌شود و در نهایت منبع آلایندگی هوا نیز کمتر خواهد شد.آقامیری گفت: ۱۸۹ اتوبوس و ۲ هزار تاکسی برقی وارد کشور شده که پنجشنبه هفته جاری رونمایی می‌شود. باتوجه به اتوبوس و تاکسی‌های برقی موجود زیرساخت‌ها را افزایش می‌دهیم که مشکلی از لحاظ شارژ برق ایجاد نشود.وی اعلام کرد: اتوبوس‌های برقی به نقاط خاصی اختصاص ندارد و در سطح شهر توزیع می‌شود.
 
وی با بیان اینکه ۷۰۰ نقطه برای ایستگاه‌های شارژ پیش بینی شده که ۷۰ نقطه اجرا یا در حال اجراست، اظهار داشت: به میزان خودروهای برقی که داریم، ایستگاه‌های موجود، کافی هستند اما اگر به تعداد خودروهای برقی اضافه شود قطعا باید بخش‌های خصوصی فعال شود. ایستگاه‌های موجود برای شهرداری است که نگاه درآمدزایی به این موضوع ندارد.آقامیری با اشاره به ایستگاه‌های شارژ برق، گفت: استفاده کنندگان از خودروهای شخصی می‌توانند در منزل خودروهایشان را شارژ کنند و در طول روز هم از دستگاه‌های شارژر استفاده نمایند. رئیس کمیته عمران ادامه داد: برخی مکان‌ها را برای جانمایی ایستگاه‌ها مشخص کردیم که در بحث زیر ساخت وزارت نیرو برای تامین برق، کمک می‌کند. همچنین اتوبوس‌های برقی نیز در پایانه‌ها شارژ می‌شوند و زیرساخت‌ها فراهم شده است. آقامیری با اشاره به تجربه جهانی درخصوص بر‌قی‌سازی گفت: پکن کمتر از ده سال با جمعیتی چند میلیونی، با برقی کردن خودروها به پاک‌ترین شهر جهان تبدیل شده است.
 
آقامیری با بیان اینکه ما راه دومی غیر از برقی کردن خودروهای شخصی نداریم، گفت: این تصور وجود دارد که مردم تا قبل از گسترش و توسعه حمل‌ونقل عمومی، از خودروی شخصی استفاده کنند اما مردم نهایتا برای سرکار رفتن از وسایل نقلیه استفاده می‌کنند اما برای کارهای دیگر از خودروی شخصی استفاده می‌کنند؛ لذا باید در تولید خودروهای سواری نیز به سمت برقی‌سازی برویم.آقامیری ادامه داد: تنها راهی که تهران را از آلودگی هوا نجات می‌دهد این است که مردم از خودروهای شخصی کمتر استفاده کنند. ضمن اینکه دولت باید تولید خودروها را به سمت برقی‌سازی ببرد.

دیدگاه کاربران

محمد۳۷۹۴۰۰۷۱۳:۰۶:۵۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱
برق اینها از کجا تامین میشود ؟ مگر مشکل کمبود برق نداریم.
ناشناس۳۷۹۴۶۵۹۲۱:۲۷:۵۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱
ایران فقط تهران نیست. خودرو برقی خریدیم در مازندران ایستگاه شارژ نداریم. نهاد مسئول کیه؟؟؟؟
رضا۳۷۹۵۳۴۵۱۱:۳۹:۴۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲
باید شورای شهر قانونی تصویب کنه که شهرداری و وزارت کشور ملزم می کنه که فقط اتوبوس وون تاکسی برقی خرید کنه وبا افزایش ایستگاه‌های شارژ به برقی سازی کمک کنند نزدیک50 درصد آلودگی هوا مربوط به حمل ونقل است ازاین حمل ونقل تقریبا نزدیک 40 درصد آن مربوط به حمل ونقل عمومی مانند اتوبوس‌ها و نها تاکسی‌ها خودروهای خدمات شهرداری می باشد
ناشناس۳۷۹۵۳۹۸۱۲:۴۲:۰۷ ۱۴۰۳/۱۲/۲
ایستگاه شارژی که بتواند حداقل ۱۰ خودرو را همزمان شارژ کند ، با میانگین هر خودرو ۶۰ کیلووات، حداقل ۶۰۰ کیلووات برق نیاز دارد. هر ایستگاه شارژ به ۶۰۰ کیلووات توان نیاز دارد حال اگر ۷۰۰ نقطه تدارک دیده شده باشد ، حداقل ۴۲۰ مگاوات برای شارژ خودرو توسط این ایستگاهها توان لازم است. آیا واقعا این میزان توان و همچنین پست توزیع برق برای ایستگاههای شارژ فراهم است؟
ناشناس۳۷۹۵۶۲۴۱۶:۰۳:۲۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲
۵ساله دارید جایگاه‌های برقی نصب میکنید.کو خودرو برقی.
ایده۳۷۹۶۰۷۳۰۰:۳۰:۳۲ ۱۴۰۳/۱۲/۳
اولا خودروی برقی گران هست و در توان همه مردم حتی قشر متوسط هم نیست دوما ایستگاه های شارژ برقی به اندازه در سرتاسر کشور نیست و حتی در صورت وجود در آینده مورد استقبال نخواهد بود. سوما هزینه باطری خودروهای برقی بعد از 4تا 6 سال به شدت گران هست و عملا قابلیت خرید برای اقشار دهک 10 به بالا می باشد. برای کاهش آلودگی راهکارهای بهتری هم هست که باید با هم انجام بشه. 1- توجه به صنعت اسقاط و الزام خودروهای بالای 20 سال به اسقاط وسایل نقلیه 2- حذف تخفیف بیمه های شخص ثالث برای خودروهای بالای 20 سال 3- حذف بنزین یارانه ای برای خودروهای بالای 20 سال 4- حذف معاینه فنی خودروهای بالای 20 سال 5- الزام نصب کاتالیزورها در مسیر اگزوز خودروهای بنزینی 6- الزام کلیه شرکت های خودروسازی به افزایش سطح استاندارد وسایل نقلیه نسبت به وضعیت فعلی 7- تخصیص بنزین مرغوب در جایگاه های سوخت 8- جلوگیری از عبور و مرور وسایل نقلیه دودزا و توقف این وسایل 9- جریمه های سنگین برای پارک دوبله و مکان های ممنوع و افزایش برخورد جدی تر نیروی انتظامی
yektanetتریبون

آخرین عناوین