سپاهان- پرسپولیس بدون حضور بانوان برگزار می‌شود

  4031124008 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

دیدار عصر امروز سپاهان و پرسپولیس در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فوتبال باشگاه‌های کشور، بدون حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود.

سپاهان- پرسپولیس بدون حضور بانوان برگزار می‌شود

به گزارش ایرنا، تیم فوتبال سپاهان و پرسپولیس عصر امروز (چهارشنبه) و از ساعت ۱۵:۳۰ در چارچوب مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی در ورزشگاه نقش جهان به مصاف هم می‌روند.

در این راستا، جلسه هماهنگی مسابقه دو تیم سپاهان اصفهان _پرسپولیس به پایان رسید و در این جلسه مصوب شد بلیت فروشی فقط از طریق سامانه بلیت فروشی انجام شود . هیچ بلیتی در ورزشگاه فروخته نخواهد شد.

ظرفیت ورزشگاه طبق مقررات آئین نامه برگزاری مسابقات ۹۰ درصد در اختیار تماشاگران میزبان و ۱۰ درصد در اختیار تماشاگران میهمان خواهد بود.

با توجه به اینکه زیر ساخت‌های مورد نظر برای حضور بانوان تماشاگر هر دو تیم در ورزشگاه وجود ندارد و ورودی مجزایی برای آنها تعبیه نشده بنابراین مسابقه برخلاف دیدار گذشته دو تیم که فقط با حضور بانوان برگزار شد، استثنا بدون حضور بانوان تماشاگر برگزار می‌شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۸۴۵۱۴۰۹:۰۲:۰۹ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
اون ۹۰به ۱۰ در صورتیه که بازی رفت و برگشت باشه نه تک بازی
ناشناس۳۷۸۴۶۴۰۱۰:۱۶:۵۶ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
چون اعتراض شد مجبور شدید؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین