تاکید محسن رضایی بر اجماع اصول گرایان

  4030403128 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

محسن رضایی می گوید اجماع جریان انقلابی یک ضرورت ملی برای کارآمدی و شتاب در پیشرفت کشور پس از انتخابات است و کسی که از رقابت کناره گیری می کند فداکاری کرده است.

تاکید محسن رضایی بر اجماع اصول گرایان

به گزارش الف محسن رضایی در  شبکه اجتماعی ایکس نوشت: 

«برچسب نامزد پوششی، طراحی شده تا با فشار رسانه ای از ‎اجماع برای مردم جلوگیری شود. کسی که با حجت شرعی، عقلی و برای احترام به مردم از رقابت کناره‌گیری می‌کند، فداکاری کرده و مردم قدر این صداقت و گذشت را می‌دانند.»
 
وی در نوشته دیگری تاکید کرد: اجماع جریان انقلابی یک ضرورت ملی برای کارآمدی و شتاب در پیشرفت کشور پس از انتخابات است.

 به گفته وی «مشارکت بالا، تقویت جمهوری اسلامی و رای به آن است. هر شش نفر فرزند ایران هستند؛ اما اجماع جریان انقلابی یک ضرورت ملی برای کارآمدی و شتاب در پیشرفت کشور پس از انتخابات است.»

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۵۲۹۰۰۷۲۰:۲۱:۲۳ ۱۴۰۳/۴/۳
انتخابات امسال تکرار انتخابات ۷۶ و انتخاب رییس جمهور سوت و کف می باشد
ناشناس۳۵۲۹۱۴۰۲۲:۴۱:۳۳ ۱۴۰۳/۴/۳
زاکانی گفته تا تهش می مونم.این دومین باره.
ناشناس۳۵۲۹۱۹۷۰۰:۰۴:۳۱ ۱۴۰۳/۴/۴
نامزدهای اصلی قالیباف و جلیلی
ناشناس۳۵۲۹۴۳۵۰۸:۲۶:۳۸ ۱۴۰۳/۴/۴
متاسفانه بر خلاف ادعا ها، قدرت آنقدر به کام بعضی ها شیرین است که توان دست کشیدن از آنرا ندارند.
ناشناس۳۵۲۹۳۵۸۰۷:۰۷:۳۳ ۱۴۰۳/۴/۴
از کی اجماع یک ضرورت ملی حساب می شود؟ البته کاندیدای اصلی الان فهمیده و توجهی به حرف های بیهوده کاندیدای پوششی نمی کند.
ناشناس۳۵۲۹۳۷۷۰۷:۳۱:۳۲ ۱۴۰۳/۴/۴
سه نفر کاندیدای عزیز برای یک تفر کاندید فدا کاری کنند تا پیروز شویم انشاءالله
عبدالله۳۵۲۹۴۵۳۰۸:۳۴:۳۹ ۱۴۰۳/۴/۴
خداحافظ استاد اقتصاد!!
ناشناس۳۵۲۹۵۷۵۰۹:۵۱:۱۱ ۱۴۰۳/۴/۴
به نظر میرسد اکثریت مردم تصمیم خود را گرفته اند و بعید است نظر خود را در خصوص این کاندیدا یا آن کاندیدا تغییر دهند .
yektanetتریبون

آخرین عناوین