دامنه نوسان ۲ درصدی دردی از مشکلات بورس دوا نمی‌کند

  4030319007 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

به باور کارشناسان تداوم محدودیت دامنه نوسان قیمت کلیه نمادهای سهام و حق تقدم سهام در تمامی بازارهای بورس و فرابورس دردی از مشکلات بازار سرمایه دوا می‌کند و تنها با هدف کنترل شاخص انجام می‌شود.

دامنه نوسان ۲ درصدی دردی از مشکلات بورس دوا نمی‌کند

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از روز یکشنبه(30 اردیبهشت) و پس از شهادت رئیس‌جمهور و هیات همراه با تصمیم هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار معاملات بورس دامنه نوسان سهام به 2درصد کاهش پیدا کرده است.

به باور کارشناسان تداوم محدودیت دامنه نوسان قیمت کلیه نمادهای سهام و حق تقدم سهام در تمامی بازارهای بورس و فرابورس دردی از مشکلات بازار سرمایه دوا می‌کند و تنها با هدف کنترل شاخص انجام می‌شود.

این در حالی است که بازار سرمایه در حال حاضر به خوبی در حال ادامه مسیر است و تداوم محدودیت در دامنه نوسان منجر به کاهش تقاضا می‌شود.

همچنین محدودیت دامنه نوسان درحالی برای چهارمین هفته پیاپی تداوم یافته که هیچ‌گونه ریسک داخلی و خارجی در شرایط کنونی برای بازار سرمایه وجود ندارد.

 ضمن این که کارشناسان معتقدند تداوم محدودیت دامنه نوسان، انگیزه سرمایه‌گذاری را از بازار سرمایه حذف خواهد کرد و سهامداران بسیاری تمایل به سرمایه‌گذاری دارند، اما به‌دلیل وجود دامنه نوسان مثبت و منفی 2 درصدی حاضر به سرمایه‌گذاری نبوده و به این طریق سطح تقاضا دچار کاهش خواهد شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۵۱۲۳۵۴۱۰:۱۷:۴۳ ۱۴۰۳/۳/۱۹
با بی توجهی به بورس همه ی سرمایه های کشور داره به سمت کریپتو میره. توجه مردم به همستر گویای همه چیز هست
مصطفی۳۵۱۲۴۲۵۱۱:۱۴:۳۰ ۱۴۰۳/۳/۱۹
فکر کنم این کارشناس هایی که این جمله " سهامداران بسیاری تمایل به سرمایه‌گذاری دارند" را گفتن فرق سرمایه گذار با نوسان گیر را یا نمی دادن یا خودشون رو به ندانستن زدن . این افرادی که که به خاطر دامنه نوسان به قول این افراد وارد بازار بورس نمی شوند نوسان گیر هستن نه سرمایه گذار و الان هم چون به علت دامنه نوسان محدود نمی تونند از هیجانات مردم سواستفاده کنند و سهم ها را با قیمت ارزان تر بخرند ناراحت هستن .
yektanetتریبون

آخرین عناوین