این دختر دانشجو در حمله تروریستی کرمان به شهادت رسید+عکس

  4021014049 ۱۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

ایرنا نوشت: فائزه رحیمی ورودی سال ۱۴۰۰ رشته مشاوره گرایش امور تربیتی، دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان در حمله تروریستی کرمان به شهادت رسید.

 

سرپرست دانشگاه فرهنگیان گفت: فائزه رحیمی ورودی سال ۱۴۰۰ رشته مشاوره گرایش امور تربیتی، دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان در حادثه تروریستی کرمان به جمع شهدا پیوست.

سعید غیاثی ندوشن افزود: دست پلید دژخیمان آمریکا و صهیونیزم بار دیگر از آستین شرارت و ترور بیرون شد و در چهارمین سالگرد شهادت سردار دل‌ها و سرباز وطن در روز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله خون پاک جمعی از انسان‌های آزاده و شهروندان بی‌گناه را بر زمین ریخت و گرچه فیض عظیم شهادت را نصیب آنها ساخت اما همه ما را در غم و اندوه فرو برد. کوردلان سیه روز شیطان صفت آخرین نفس‌های خود را می‌کشند؛ به گمان آنکه با این گونه حملات وحشیانه خللی در عظم و اراده ملت غیور ایران وارد می کنند، غافل از آن هستند که در واقع به ساعت نابودی خود نزدیک می‌شوند.

وی اضافه کرد: با تاسف و تاثر در خیل شهیدان این حادثه تروریستی یکی از دختران عفیف دانشجو معلم عزیز، فائزه رحیمی ورودی سال ۱۴۰۰ رشته مشاوره گرایش امور تربیتی شهد شیرین شهادت را از دست مطهر حضرت صدیقه طاهره (س) نوشید و در جوار قرب الهی در رکاب شهدا وصلحا قرار گرفت.

ندوشن با تسلیت این مصیبت به پدر و مادر این شهیده عزیز و خاندان معزز شهدای اخیر، افزود: خود و تمام جامعه دانشگاه فرهنگیان را در این غم شریک می‌داند و عهد می‌بندیم در این مسیر نورانی تا رساندن پرچم عزت و افتخار به دست حضرت بقیه الله (عج) با تأسی به مکتب و گفتمان مقاومت حاج قاسم پایدارتر از قبل به پیش خواهیم رفت.

ساعت ۱۴:۴۵ دقیقه عصر روز چهارشنبه ۱۳ دی ماه در یک عملیات تروریستی در گلزار شهدای کرمان و مسیر زائران سردار سلیمانی، ۲ انفجار رخ داد که به دنبال آن، تعدادی از هموطنان شهید و مصدوم شدند.

این دختر دانشجو در حمله تروریستی کرمان به شهادت رسید+عکس

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۴۵۶۶۲۱۶:۲۰:۳۳ ۱۴۰۲/۱۰/۱۴
تسلیت به جامعه معلمین کشور و روحش شاد و قرین ایزد منان و صبر برای خانواده محترم ایشان
ناشناس۳۳۴۵۶۹۳۱۷:۱۱:۱۸ ۱۴۰۲/۱۰/۱۴
این دختر دانشجو به شهادت رسید در سالروز شهادت حاج قاسم. روحش شاد ...
ناشناس۳۳۴۵۷۰۱۱۷:۱۵:۱۱ ۱۴۰۲/۱۰/۱۴
خدا لعنت کنه قاتل و قاتلان و حامیان و تامین کنندگان و .....هر کسی که در این جنایت سهم داشته
ناشناس۳۳۴۵۸۴۳۱۹:۵۸:۵۹ ۱۴۰۲/۱۰/۱۴
خداوند لعنتشان کند و به عذابی علیم گرفتارشان سازد انشاالله.همه ما در غم این عزیزان شریک هستیم و اندوه گین.انشاالله به همین زودیا یاران گمنام امام زمان آنها را دستگیر میکنند و دمار از روزگار پلیدشان درخواهند آورد و به یاری خدا چونان غم بزرگی بر سینه دشمنان مان خواهیم گذاشت که خشم آنها همه آنها را از عصبانیت سکته کنند و به درک واصل بشن انشاالله
حمید زمانی۳۳۴۵۸۷۲۲۰:۵۲:۰۹ ۱۴۰۲/۱۰/۱۴
به عنوان یک افغان در غم تان شریکم خواهران و برادران ایرانی تسلیت میگم... برای شهدا بهشت و برای مجروحان شفای عاجل و برای خانواده های شان و به ملت عزیز ایران صبر جمیل خواهرانم نابود باد دشمنان افغانستان و ایران
ناشناس۳۳۴۷۱۰۳۱۳:۲۷:۳۳ ۱۴۰۲/۱۰/۱۶
سپاس از همدردی شما برادر عزیز. دعایتان مستجاب انشاالله.
Z۳۳۴۵۹۷۸۲۲:۴۰:۲۶ ۱۴۰۲/۱۰/۱۴
الهی جواب بگیرن از کارشون ب حق علی
فرامرز صادقی۳۳۴۶۱۱۲۰۳:۱۸:۱۰ ۱۴۰۲/۱۰/۱۵
این جنایت آنقدر دردآور و مصیبت بار هست که نیازی به گفتن نباشد اما متاسفانه بدتر و سخت تر از آن نگاه بخشی از جامعه است که تحت تاثیر فضای لجنزار و پلید مجازی حرفهایی بر زبان می آورند که با شنیدن آن قلب آدمی به درد می آید.این که گفته میشود مردم سواد رسانه ای نداشته و هیچ تامل و تعقلی در شنیدن اخبار کذب و تهمت های ناروا که از سر عناد و دشمنی منتشر میشود، ندارند توهین نیست. واقعیتی تلخ است که مسئولین مربوطه هر چه زودتر می بایست فکری عاجل و راه علاجی برای آن پیدا کنند وگرنه صدمات و لطمات آن هر روز بیشتر و بیشتر شده و دیری نمی پاید فاجعه آفرین میشود. هر چند همین حالا هم خیلی دیر شده و از مرز هشدار گذشته است.
ناشناس۳۳۴۶۱۴۶۰۸:۲۴:۲۳ ۱۴۰۲/۱۰/۱۵
خدایش بیامرزد
ناشناس۳۳۴۶۲۶۵۱۱:۵۴:۱۴ ۱۴۰۲/۱۰/۱۵
روحش شاد وبا انبیا الهی محشور باد .وجایگاهش در بهشت جاودان انشالله که قطعا هست .خداوند به خانواده های این عزیزان صبر عنایت کند ⬛️⬛️⬛️⬛️
امیر حسین۳۳۴۶۵۰۶۱۹:۳۱:۳۹ ۱۴۰۲/۱۰/۱۵
روحش شاد و قرین آرامش الهی
ناشناس۳۳۴۶۷۱۲۰۰:۰۷:۲۲ ۱۴۰۲/۱۰/۱۶
عکس شهید را باید دختران سرزمینم الگو بگیرند.
yektanetتریبون

آخرین عناوین