عضو کمیسیون آموزش مجلس تاکید کرد پیشنهاد تشکیل هیاتی برای بررسی احکام بازگشت به تحصیل داوطلبان مشکوک به تقلب

  4020928091 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به استعفای رئیس سازمان سنجش پیشنهاد داد: هیاتی متشکل از نمایندگان قوه قضاییه و ریاست جمهوری و سازمان سنجش تشکیل شود تا در خصوص کیفیت کار و آیا اینکه این احکام به درستی صادر شده یا خیر رسیدگی کند.

 پیشنهاد تشکیل هیاتی برای بررسی احکام بازگشت به تحصیل داوطلبان مشکوک به تقلب

 محمدمهدی زاهدی امروز، ۲۸ آذرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رئیس سازمان سنجش در بیان دلیل استعفایش عنوان داشته که دیوان عدالت اداری در حال صدور احکام زیادی برای کسانی است که از نظر سازمان سنجش و هیات رسیدگی به تخلفات و تقلب‌ها، مسئله‌دار بودند و وی معتقد است که این احکام دقیق نیست.

زاهدی پیشنهاد داد: هیاتی متشکل از نمایندگان قوه قضاییه و ریاست جمهوری و سازمان سنجش تشکیل شود تا در خصوص کیفیت کار و آیا اینکه این احکام به درستی صادر شده یا خیر رسیدگی کند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با بیان اینکه این موضوعی حساس است و ممکن است دانشجویان و اساتید کشور رنجیده خاطر شوند، بر ضرورت نشکیل این کارگروه تاکید کرد.

 وی گفت: اگر این کارگروه روی احکام صادره صحه گذاشت، سازمان سنجش باید بپذیرد و ادعایی نداشته باشد و اگر هم برخی از این احکام به درستی صادر نشده باشد، باید با دستور ریاست قوه قضاییه این احکام باطل شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۲۷۳۵۹۲۰:۳۷:۴۳ ۱۴۰۲/۹/۲۸
دخالت دیوان در امور مربوط به آموزش عالی به هیچ وجه قابل قبول نیست و متاسفانه هر می‌گذرد بیشتر می‌شود.
ناشناس۳۳۲۷۴۷۱۲۳:۴۴:۱۳ ۱۴۰۲/۹/۲۸
چه خبره در این مملکت ؟
ناشناس۳۳۲۷۴۸۸۰۰:۱۲:۲۵ ۱۴۰۲/۹/۲۹
تاسفباره . چند تا مرجع برای بررسی تقلب در موردی باید تشکیل بشه ؟؟؟ مگه شواهد و ادله ارائه شده برای بررسی توسط یک مرجع کافی نیست؟؟ با اعمال نظر شخصی که هیچ موردی به نتیجه نخواهد رسید.
ناشناس۳۳۲۷۵۰۰۰۰:۲۱:۰۹ ۱۴۰۲/۹/۲۹
1-در بعد مجازات باید نظیر چین در مورد مفسدان کلیه اموال نه صرفا بازگرداندن مال ناشی از فساد ،مربوط به مفسد ،و زن و فرزندانش باید مصادره شود و خودش و تمام عوامل باند مافیایی فساد مجازات شوند ،این مجازات سبک تبلیغات فساد است هر کسی ریسک فساد را با توجه به مجازات سبک آن و استفاده از نفوذ مفسدان با پول بادآورده فساد ،بجان میخرد ۲-در بعد پیشگیری باید آنلاین و روزانه همه اموال کارکنان دولت و سیاسیون فعلی و اسبق سریعا مشروعیت سنجی شود و اموال حرام مصادره شود ۳-همزمان کلیه اموال تک تک افراد کشور با اولویت کا رکنان دولت و سیاسیون و بستگان درجه یک آنها نظیر تمام دنیا بروز و روز بروز کنترل شود تا اگر افزایشی در اموال هر کدام رخ داد بعنوان شاخص فساد سریعا تشخیص و فرد خاطی شناسایی و اموالش آنهم کل اموال مصادره شود ..
ناشناس۳۳۲۷۶۱۸۰۶:۵۶:۰۹ ۱۴۰۲/۹/۲۹
دانشگاه تقلبگاه نیست ورود متقلب‌ها به دانشگاه یعنی شروع فاجعه با تغییر شکلی و جلدی و اسمی این گناه نابخشودنی و حتی با تغییر یا لغو و نقض احکام صادره نمیشه صورت مسئله رو پاک کرد
ناشناس۳۳۲۷۶۸۸۰۸:۱۷:۳۷ ۱۴۰۲/۹/۲۹
پشت پرده این حکم جالب است. چه کسانی به این طریق به دانشگاه وارد شدند.
ناشناس۳۳۲۷۸۶۰۱۰:۱۰:۰۱ ۱۴۰۲/۹/۲۹
مگر قاتل بعد از چند سال تبرئه می شود که شما میگید چون این افراد حالا دانشجو شدند پس تقلب آنها قابل پیگیری نیست؟
ناشناس۳۳۲۷۸۶۴۱۰:۱۲:۳۱ ۱۴۰۲/۹/۲۹
دیوان عدالت اداری متاسفانه با استناد به یکی از اصول قانون اساسی دخالت های بی‌مورد را انجام می‌دهد مرجع رسیدگی به تقلب سازمان سنجش است و مرجع قانون گذاری مجلس است و دیوان نباید در مسائل علمی و قانونگذاری دخالت کند
yektanetتریبون

آخرین عناوین