تفکیک استان تهران به شرقی و غربی با توجه به اقتضائات منطقه‌ای انجام می‌شود

  4020927052 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

رییس دفتر رییس جمهور با بیان اینکه تصمیم دولت برای تفکیک استان تهران به شرقی و غربی مبتنی‌ بر نظرات کارشناسی و اقتضائات منطقه‌ای خواهد بود، گفت: ایجاد استان نیازمند مصوبه مجلس است.

تفکیک استان تهران به شرقی و غربی با توجه به اقتضائات منطقه‌ای انجام می‌شود

به گزارش ایرنا، غلامحسین اسماعیلی در گفت و گویی درخصوص برخی انتقادات نسبت به تصمیم دولت مبنی بر تفکیک استان تهران به شرقی و غربی اظهار داشت: در هر حال این یک بحث کارشناسی جدی و تقاضایی است که انجام شده و به طور قطع تصمیم دولت مبتنی بر نظرات کارشناسی و اقتضائات منطقه‌ای خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بنا به نظر و گفته رییس جمهور این موضوع به بررسی نیاز دارد، تصریح کرد: اما اکنون دولت مصوبه‌ای در این زمینه ندارد.

رییس دفتر رییس جمهور در بیان اقتضائاتی که برای تفکیک تهران به استان‌های شرقی و غربی وجود دارد، تاکید کرد: از آنجا که بسیاری از امکانات در تهران است بسیاری از شهرها در نقاط شرقی و غربی استان تهران معتقدند که تا استقلال پیدا نکنند، امکانات بیمارستانی به خدماتی به این مناطق نخواهد رسید.

اسماعیلی یادآور شد: بر اساس دستور رییس جمهور ، این اقدام کاملا باید در چارچوب فرآیندهای کارشناسی انجام شود، ضمن اینکه اگر در این زمینه به جمع‌بندی هم برسیم نظر دولت به تنهایی قابل اجرا نیست و ایجاد استان نیازمند مصوبه مجلس است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۲۶۱۳۶۱۶:۵۳:۱۷ ۱۴۰۲/۹/۲۷
موضوعی که ربطی به وظایف رییس دفتر رییس جمهور نداره و باید وزیر کشور جواب بده .
ناشناس۳۳۲۶۱۴۶۱۷:۰۱:۱۷ ۱۴۰۲/۹/۲۷
دخالت در وظايف
حسن۳۳۲۶۲۳۰۱۸:۲۸:۳۸ ۱۴۰۲/۹/۲۷
استان بهارستان نه استان تهران غربی
ناشناس۳۳۲۶۳۲۷۲۰:۵۰:۱۲ ۱۴۰۲/۹/۲۷
دولت خیلی کوچک است دوباره سمت ایجاد کنیم
جغتایی۳۳۲۶۳۶۴۲۲:۲۲:۳۶ ۱۴۰۲/۹/۲۷
واقعا بد هست که بگند تهران غربی یا تهران شرقی!! کدام کشور در دنیا پایتختشو چند تیکه می کنه!؟ و مثلا بگه واشنگتن دی سی غربی یا واشنگتن دی سی شرقی! یا بگه برلین غربی یا برلین شرقی! یا مسکو شرقی یا مسکو غربی! یا پاریس شرقی یا پاریس غربی! وقتی هیچ کشوری در دنیا پایتخشو چند تیکه نکرده چرا کار اشتباه می کنید
شهروند۳۳۲۶۸۲۶۱۱:۱۸:۱۴ ۱۴۰۲/۹/۲۸
با‌سلام چرا‌تفکیک‌استانی؟....استان‌تهران..که‌از‌شرق‌به‌پردیس‌و‌از‌غرب‌به‌فردیس‌محدود‌میشود
yektanetتریبون

آخرین عناوین