میل به نقدینگی در مردم به یک درصد رسید

  4020822059 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس پژوهشکده پول و بانکی گفت: با پیدایش شبکه‌های الکترونیک میل به نقدینگی در مردم از ۳۰ درصد ابتدای انقلاب به یک درصد کاهش یافته است.

میل به نقدینگی در مردم به یک درصد رسید

به گزارش فارس، پیمان قربانی امروز در نشست خبری همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت در محل بانک مرکزی با بیان اینکه این همایش در هفته آینده دوشنبه و سه‌شنبه در مرکز همایش صدا و سیما برگزار می‌شود، اظهار داشت: تحولات تکنولوژی دهه‌های اخیر باعث شده تحولاتی در نظام بانکی اتفاق افتد و از دهه 80 شبکه بانکی وارد نظام‌های بانکداری الکترونیک شده است.

وی گفت: میل به نقدینه‌خواهی در ابتدای انقلاب 30 درصد بود بعد از آن با پیدایش ایران‌چک‌ها و چک‌های مسافرتی کاهش یافت الان با پیدایش شبکه‌های الکترونیک میل به نقدینگی به یک درصد رسیده است.

وی همچنین گفت: نظام‌های پرداخت الکترونیک نقش مهمی در تسهیل مبادلات جامعه و تقویت تولید ناخالص داخلی کشور دارند.

به گفته قربانی، بانکداری هوشمند یکی از مظاهر بانکداری الکترونیک است که در جهت تسهیل مبادلات و خدمات اقدام می‌کند.

رئیس پژوهشکده پول و بانکی گفت: فناوری‌های الکترونیک در نظام بانکی در سایر بخش‌ها هم سرریز می‌شود به‌گونه‌ای که اگر این امکانات وجود نداشت امکان پرداخت یارانه نقدی به جامعه فراهم نمی‌شد.

وی گفت: امسال در همایش بانکداری الکترونیک 16 نشست علمی برگزار می‌شود، 202 مقاله دریافت شده که 50 مقاله پذیرفته‌ شده‌اند، 30 مقاله به صورت شفاهی در همایش ارائه می‌شود، همچنین 13 کارگاه آموزشی یک و نیم ساعته و 24 کارگاه برای بانک‌ها برگزار می‌شود و جشنواره نوربخش نیز با دریافت 32 طرح امسال برگزار می‌شود.

در این همایش همچنین مهران محرمیان معاون نظارت بانک مرکزی اعلام کرد: 95 درصد خدمات بانکی در حال حاضر به صورت الکترونیکی ارائه می‌شود.

دیدگاه کاربران

کارمند ساده۳۲۹۱۶۵۷۱۵:۳۸:۲۱ ۱۴۰۲/۸/۲۲
شاید برای 70 درصد جمهور ملت ایران شامل کارمند و کارگر و بازنشسته ساده و کسبه و کشاورز خرد که مقدار ناچیزی از نقدینگی را در دست دارند صحیح بنظر برسد و این به خاطر امنیت و ... به روش های جدید پرداخت و نگهداری پول و سکوک و ارز .... مثل کارت بانک و اینتر نت بانک و ارز دیجیتالی سالم و حلال ... دست بیازندو روی بیاورند؛ ولی 20 درصد از مردم ، کسانی که تقریبا همه ی ثروت مملکت دستشان است و شامل تجار محترم و کشاورزانی که به کشت و صنعت روی آورده اند و مدیران میانی و روسا و نجومی بگیران همه شکله به فکر و روشی غیر از روش های جدید از جمله داشتن پول نقد اعم از ارز و ... تمایل دارند بنابراین آمار صحیحی نمی تواند برای برآورد های آینده و یا حال نگر مرکز پژوهش ها و تحقیق در مورد میل داشتن به نقدینگی باشد.... مراقب باشید تصمیم سازی اشتباه نکنید این هشدار را جدی بگیرید....
yektanetتریبون

آخرین عناوین