وزیر آموزش و پرورش: شاداب سازی کلاسهای درس در اعتلای روحیه دانش آموزان موثر است

  4020812036 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر آموزش و پرورش گفت : شاداب سازی کلاسهای درس در اعتلای روحیه دانش آموزان موثر است و این اقدام در گام اول با موفقیت در کشور اجرا شد.

شاداب سازی کلاسهای درس در اعتلای روحیه دانش آموزان موثر است

به گزارش ایرنا، رضا مراد صحرایی روز جمعه در مراسم رونمایی از بهسازی و شاداب سازی ۱۰۰ کلاس درس به صورت همزمان در سراسر کشور که به صورت ویدئو کنفرانس در مشهد انجام شد افزود: این امر با کمک و همراهی قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و با همت گروههای جهادی دانش آموزی، دانشجویی و طلاب در سراسر کشور انجام شده است.

وی ادامه داد: در قالب این اقدام که طرح شهید عجمیان نام گذاری شد تعداد ۱۰۰ هزار کلاس درس در کشور بهسازی و شاداب سازی شده است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: روحیه جهادی، راهگشای این اقدام مفید بوده و نمادی از روحیه و عزم فراوان است.

صحرایی افزود: فرهنگ شهادت از افتخارات ماست و دلیل این که وقوع و پیروزی انقلاب اسلامی برای دشمنان قابل پیش بینی نبود عدم درک درست آنان از فرهنگ شهادت است.

وی ادامه داد:خداوند، صاحب خون شهدا است و کسی که روحیه جهادی پیدا کند تحول هم برایش متفاوت می شود و در جهت تحول موثر گام بر می‌دارد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۲۸۲۸۱۷۰۹:۰۸:۵۳ ۱۴۰۲/۸/۱۳
چند تا دانش آموز دست میزنن یه ترانه میخونن
yektanetتریبون

آخرین عناوین