خاندوزی: بانک‌های دولتی از زیان‌دهی خارج شدند

  4020601044 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر اقتصاد گفت: برای اولین‌بار پس از سال‌ها اکثر بانک‌های دولتی از زیان‌دهی خارج شدند.

خاندوزی: بانک‌های دولتی از زیان‌دهی خارج شدند

به گزارش ایسنا، احسان خاندوزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آمار پنج‌ماهه کاهش رشد نقدینگی در کشور که بانک مرکزی اعلام کرده نشان می‌دهد حتی نسبت به عدد هدف‌گذاری نقدینگی، شاهد تحقق وضعیت بهتری هستیم. امیدواریم که همان ۲۵ درصدی که برنامه و هدف‌گذاری بانک مرکزی است تا پایان امسال محقق شود.

وی افزود: در سال ۱۴۰۰ بانک‌های ملی، کشاورزی، توسعه و تعاون و سپه زیان‌دهی داشتند و چنان زیان‌دهی بالایی داشت که سود تمامی بانک‌های دیگری دولتی را صرف خودش می‌کرد. یعنی در مجموع ۵۰۰ میلیارد تومان زیان در سال ۱۴۰۰ برای کل بانک‌های دولتی شناسایی شده بود.

خاندوزی ادامه داد: با تدابیر سخت‌گیرانه‌ای که در نظر گرفتیم از این عدد ۵۰۰ میلیارد تومان زیان بانک‌های دولتی در سال ۱۴۰۰ به عدد ۷۰ هزار میلیارد تومان سود مجموع بانک‌های دولتی رسیدیم که یک جهش بی‌سابقه در انضباط مالی است. 

وزیر اقتصاد در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت وصول مطالبات ایران از سایر کشورها، اظهار کرد: باتوجه به پیشرفت خوب مذاکراتی تیم وزارت خارجه و بانک مرکزی به ویژه با کشورهای عراق و ترکیه برای ارزهای مسدوده کشور و نتایج بسیار خوب آن و اینکه اولین بخش‌های منابع آزادشده کشور از کره‌جنوبی در حال نقل و انتقال است، به محض تحقق این امر رئیس کل بانک مرکزی جزئیات آن را اعلام می‌کند.

خاندوزی در پاسخ به این پرسش که اقدامات دولت برای تخلف بانک‌های خصوصی و به‌ویژه سهام مازاد یکی از این بانک‌ها که قرار بود به وزارت اقتصاد بیاید اما با حکم دیوان عدالت اداری جلوی آن گرفته شده، چیست؟ اظهار کرد: با رایزنی‌های خوبی که صورت گرفت، موضوع در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مطرح شد. درخواست دولت از قوه قضائیه، همکاری دیوان عدالت اداری در این زمینه بود که اجرایی شد و دیوان در رأی خود تجدیدنظر کرده و بخش عمده حق مدیریت سهام مازاد برگشته است.

وی یادآور شد: به محض این‌که صورت‌های مالی سال‌های گذشته آماده شود؛ چراکه برخی از بانک‌های ناتراز خصوصی هستند که سه یا چهار سال است مجمع عمومی سالیانه خود را برگزار نکرده‌اند و صورت مالی تأییدنشده دارند، عقب‌افتادگی‌های سال‌های گذشته را به سرعت جبران می‌کنیم.

دیدگاه کاربران

اعداد۳۱۹۸۶۹۳۱۲:۲۳:۲۷ ۱۴۰۲/۶/۱
بازی با اعداد نمونش دوماه آخر پارسال مردم 100 میلیون تومان در بانکها مسدود کردن و میلیون ها نفر برای خودرو ثبت نام کردن و بعد عید در سال جدید اجاره رفع مسدودی حساب ها رو دادن الان میان و این مبلغ مسدود شده را حساب میکنن که بانک های دولتی ترازشون مثبت شد چرا اجازه دسترسی منابع آزاد برای بررسی اطلاعات بانکها را نمیدین
ناشناس۳۱۹۸۷۷۰۱۳:۳۲:۲۶ ۱۴۰۲/۶/۱
خدا را شکر هر دولتی میاد یه بار اینها از زیان دهی خارج میشوند تا دولت بعد. اما جناب خاندوزی حسابداری بانکها به حسابسازی تبدیل شده لطفا فریب نخورید که عواقب سختی دارد. البته اگر برای شما مهم است.
ناشناس۳۱۹۸۸۳۵۱۴:۳۱:۴۷ ۱۴۰۲/۶/۱
همین دیروز دکتر خاندوزی به بانک ملی دستور داد تسهیلات وام اربعین را بدون بهره به متقاضیان بدهد. یعنی همین الان دوباره بانک ملی دچار زیان شد، آن هم با دستور وزیر اقتصاد.
ناشناس۳۱۹۸۸۶۱۱۵:۰۲:۱۹ ۱۴۰۲/۶/۱
البته به لطف چپاول دارایی ملت
ناشناس۳۱۹۸۸۷۵۱۵:۳۴:۰۹ ۱۴۰۲/۶/۱
بانک ملی با زیان انباشته میلیاردی !
ناشناس۳۱۹۸۸۹۱۱۶:۰۲:۴۲ ۱۴۰۲/۶/۱
جناب خاندوزی از کارشناسان اصلح و انقلابی و کاربلد میباشند، این است نظام و دولت انقلابی، مردم ببینید.
ناشناس۳۱۹۹۰۲۸۱۹:۰۴:۴۶ ۱۴۰۲/۶/۱
خدایی پول مردم را نگه داشتن و سود پولشان را ندادن و وام با بهره اسمی 23درصدی و واقعی32درصدی دادن به مردم شد سود ده کردن بانک ها ؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین