دادستان مرند: حکم اعدام پنج متجاوز به عنف اجرا شد

  4020518016 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

دادستان عمومی و انقلاب مرند از اجرای احکام اعدام متجاوزین به عنف دراین شهرستان خبر داد.

دادستان مرند: حکم اعدام پنج متجاوز به عنف اجرا شد

به گزارش ایسنا، ضیا مهر دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرند اظهار کرد: روز ۳۱ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۱، خانمی به همراه عوامل اورژانس اجتماعی به دادستانی شهرستان مرند مراجعه و اعلام کرد که توسط ۵ نفر ناشناس دزدیده و به کوه‌های اطراف مرند برده شده و متاسفانه توسط هر ۵ نفر مورد تجاوز قرار گرفته است.

وی افزود: با وصول این شکایت و با توجه به حساسیت موضوع، سریعا دستورات لازم از سوی دادستانی برای دستگیری متهمان صادر شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرند گفت: در تاریخ چهارم خردادماه سال ۱۴۰۱ و تنها ۴ روز پس از ارتکاب جرم، هر پنج متهم توسط پلیس آگاهی فراجا شهرستان مرند شناسایی و دستگیر شدند و در جریان بازجویی ها به جرم خود اعتراف کردند. در بررسی‌های تکمیلی نیز مشخص شد متهمان دارای سوابق متعدد کیفری هستند.

ضیا مهر بیان کرد: بعد از صدور کیفرخواست و رسیدگی دقیق پرونده در دادگاه کیفری استان، در نهایت هر پنج متهم با توجه به اقاریر خود و مستندات قطعی، به اتهام تجاوز به عنف به اعدام و در خصوص سایر اتهامات به حبس محکوم شدند که مجازات اعدام پس از تأیید حکم این افراد در دیوان عالی کشور، امروز ۱۸ مردادماه اجرا گردید.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۱۸۰۹۶۱۱۳:۱۱:۵۹ ۱۴۰۲/۵/۱۸
خدا به دادمون برسه
محمد۳۱۸۱۰۹۷۱۴:۳۶:۰۷ ۱۴۰۲/۵/۱۸
قابل توجه افراد پلیدی که تو جامعه چشم به ناموس مردم دارن بلکه عبرت بگیرن.
ناشناس۳۱۸۱۱۲۵۱۵:۰۹:۴۱ ۱۴۰۲/۵/۱۸
اجرای مجازات این قبیل افراد باید در ملا عام باشد و حتی از شبکه خبر هم بصورت زنده پخش شود تا درس عبرت باشد و باعث پیشگیری و با کاهنده فسادهای احتمالی آینده
ناشناس۳۱۸۱۱۴۲۱۵:۱۶:۴۴ ۱۴۰۲/۵/۱۸
آفرین، سزای متجاوز در همه دنیا اشد مجازات است.
ناشناس۳۱۸۱۱۹۲۱۵:۴۴:۲۳ ۱۴۰۲/۵/۱۸
چه عجب قاضی محترم نگفتن چون پنج نفر هستن و نمیدونم چی چی و چی چی اعدام لازم نیست. دم قاضی گرم. ان شاالله این حواذث تکرار نشود
ناشناس۳۱۸۱۲۰۱۱۵:۵۱:۴۳ ۱۴۰۲/۵/۱۸
لعنت به بهشون
ناشناس۳۱۸۱۲۳۸۱۶:۱۶:۰۳ ۱۴۰۲/۵/۱۸
خدا خیرشان بدهد ان شاالله برای برخورد با سایر مفاسد هم همینطور قاطعانه وسریع اقدام کنندوالله مملکت آباد می شود قوه قضاییه مسئولیت سنگینی به عهده داری به فکر مردم باش
مانی۳۱۸۱۶۱۶۲۲:۳۰:۱۹ ۱۴۰۲/۵/۱۸
حذف این جرثومه های فساد از جامعه باعث تشکر و قدردانی است.
yektanetتریبون

آخرین عناوین