موسوی‌مقدم با حکم امام خامنه‌ای به‌عنوان نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید منصوب شد

  4020501023 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

رهبر معظم انقلاب طی حکمی حجت‌الاسلام موسوی‌مقدم را به‌عنوان نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید منصوب کردند.

موسوی‌مقدم با حکم امام خامنه‌ای به‌عنوان نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید منصوب شد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت‌الاسلام آقای موسوی مقدم را به‌عنوان نماینده جدید ولی فقیه در بنیاد شهید منصوب کردند.

متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب حجت الاسلام آقای موسوی مقدم (دامَ توفیقُه)

با توجه به استعفای حجت الاسلام آقای حاج شیخ یوسفعلی شُکری از نمایندگی در بنیاد شهید و تشکر از تلاش‌های ایشان، جنابعالی را که سابقه خدمت در آن بنیاد را دارید و از صلاحیت‌های لازم برخوردار می‌باشید، به‌عنوان نماینده خود در بنیاد مزبور منصوب می‌کنم.

لازم است با استفاده از تجربیات گذشته، به وظائف مربوط به این نمایندگی در تقدیم خدمات فرهنگی و معنوی به خانواده‌های مکرم شهیدان عزیز و ایثارگران رسیدگی نموده و گام‌های موثری بردارید. توفیقات شما را از خداوند متعال مسئلت دارم.

سیدعلی خامنه‌ای 
۱۴۰۲/۵/۱

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۱۵۷۵۹۰۱۴:۲۰:۰۴ ۱۴۰۲/۵/۱
بنیاد شهید هم ممکن است دارای ناهنجاریهای فراوانی باشد. خوب است رهبری در خصوص مقابله با مسائل اقتصادی این گونه نهادهای مالی/فرهنگی تمهیداتی بیندیشند .
ناشناس۳۱۵۷۹۶۴۱۸:۵۷:۳۶ ۱۴۰۲/۵/۱
درود بر رهبر انقلاب
yektanetتریبون

آخرین عناوین