فرمانده مرزبانی کشور: مرزهای شرقی در ابعاد لجستیک، انسانی و تسلیحاتی تقویت می‌شوند 

  4020408024 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: با همراهی ستاد کل نیروهای مسلح نسبت به تقویت مرزهای شرقی در زمینه‌های لجستیکی، انسانی و تسلیحاتی اقدام خواهیم کرد.

فرمانده مرزبانی کشور: مرزهای شرقی در ابعاد لجستیک، انسانی و تسلیحاتی تقویت می‌شوند 

سردار احمدعلی گودرزی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا و در پاسخ به سئوالی در خصوص ضرورت تقویت توان رزمی و نظامی مرزبانی در مرزهای شرقی کشور پس از رویدادهای اخیر، تاکید کرد: مرزبانی با همراهی ستاد کل نیروهای مسلح با جدیت در حال تقویت نیروی انسانی آموزش دیده و تکمیل تجهیزات و ادوات نظامی است.

وی با بیان اینکه تمامی اقدامات ما دفاعی و سیاست ما نیز بر مبنای دفاع از کیان، حریم و امنیت کشور است، افزود: راهبرد جمهوری اسلامی دفاع مشورع از کشور است و کنش و آموزش مرزبانان ما نیز بر همین استراتژی تنظیم و انجام خواهد شد.

فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران همچنین درباره برنامه مرزبانی برای ارتقای امنیت مرزها، گفت: انسداد مرز را در دستور کار قرار دادیم که به صورت کامل انجام خواهد شد و ستاد کل نیروهای مسلح، وزیر کشور و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی با تمام توان از آن پشتیبانی کرده است.

وی تاکید کرد: طبق برنامه انجام شده، این وعده را می دهیم که در کوتاه ترین زمان و به سرعت انسداد مرزها برای جلوگیری از ورود مواد مخدر به درون کشور انجام خواهد شد.

فرمانده مرزبانی کشور اظهار داشت: سامانه های الکترونیکی، اپتیکی، دوربین های پیشرفته پایش روز و شب و همچنین سامانه های راداری از جمله تجهیزاتی است که در مرزهای کشور برای مقابله با مافیای مواد مخدر مستقر خواهند شد.

وی ادامه داد: نیروهای مرزبانی و انتظامی کشور با شجاعت و قاطعیت در حال مبارزه با سوداگران مواد مخدر هستند و اقدامات ما حتی در امنیت جهانی موثر است و هیچ اقدام محدود کننده خارجی هم نمی تواند مانع اقدامات ما شود.

سردار گودرزی گفت: امیدواریم مجامع بین المللی هم برای امنیت خودشان احترام و اهمیت قائل شوند و جمهوری اسلامی را در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر همراهی و حمایت کنند.

وی با بیان اینکه، ایران سالهاست در محرومیت و بدون کمک های بین المللی دنیا را امن‌تر نگاه داشته است، از کشورهای مدعی جهان خواست برای سلامت مردم و جامعه خود در حوزه فناوری و همچنین مالی امکانات خود را در اختیار جمهوری اسلامی قرار دهند تا جامعه ای سالم داشته باشند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۱۱۷۹۷۵۱۰:۴۵:۲۱ ۱۴۰۲/۴/۸
خیلی برام سواله چرا فراجا مرز را تحویل ارتش نمی‌ده
ناشناس۳۱۱۹۰۹۷۰۱:۴۶:۵۴ ۱۴۰۲/۴/۹
جواب خون شهدای مظلوم و بیگناه مرزبانی را بدهید
ناشناس۳۱۱۸۱۲۹۱۱:۵۵:۱۰ ۱۴۰۲/۴/۸
سوال؟ چگونه جلوی ورود مواد مخدر مسدود خواهد شد اما بحثی از اتباع اجنبی نیست
ایرانی آزاد۳۱۱۹۱۴۵۰۳:۳۰:۳۶ ۱۴۰۲/۴/۹
چرا جلوی، ورود ،افغانی‌ها به کشور گرفته نمیشه ،،،واقعا چرا از کشور بیرونشون نمی‌کنند، ،،،اینها مثل طالبان و برادر اونها هستند ،،،همین امروز یکی از شهروندان که به شغل شریف جمع آوری ضایعات مشغول هست ،،،گفت که موتوری افغانی دور زده اومده پیشم میگم چیه ،،،میگه اومدم بهت بگم و کمکت کنم که بچه های ما کتک کاری نکنند میگم برای چه میگه این منطقه تحت کنترل بچه های افغانی هست ضایعات جمع می کنند و الان چند کوچه بالاتر هستند ،،،،.... ،،،،
حسام الدین اسماعیل زاده۳۱۱۹۵۸۰۱۵:۱۳:۵۶ ۱۴۰۲/۴/۹
جهت استخدام پلیس مرزبانی از کجا شروع کنیم؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین