کاش مجلس همیشه همینطور باشد!

یوسف مشفق، گروه سیاسی الف،   4020331077 ۶۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹۰ تکراری یا غیرقابل انتشار
کاش مجلس همیشه همینطور باشد!

شاید تنها در ایران است که یک موضوع پیش پا افتاده که دامنه شمول آن محدود و اثرات آن برای قاطبه مردم ناچیز است، به کانون توجهات مجلس و نمایندگان تبدیل می شود؛ تا حدی که به سمت استیضاح وزیر هم قدم بردارند!

تنش رخ‌داده اخیر در مجلس حاکی از آن است که نمایندگان، نوعا برای مسائلی که مربوط به خود باشد هیچ محدودیتی را متصور نیستند و به سرعت برای حل و فصل آن‌ها وارد می‌شوند اما برای رسیدگی به موضوعات و معضلات اساسی کشور خود را در پیچ و خم بروکراسی قرار می‌دهند!

در ماجرای بخشنامه صادرشده اخیر از سوی وزارت‌کشور که به عدم دخالت نمایندگان به امور اجرایی در سال پایانی نمایندگی اشاره داشت، مجلس فوری و قاطعانه عمل کرد و حتی به گفته یکی از نمایندگان، حدود ۲۰۰ امضا برای استیضاح وزیر کشور جمع‌آوری شد تا سرانجام وزارت کشور از موضع خود عقب‌نشینی و به سمت لغو این بخشنامه حرکت کند!

فارغ از جهت‌گیری صحیح یا غلط بخشنامه صادره و حق داشتن و یا نداشتن نمایندگان نسبت به آن، باید پرسید که در عمر سه‌ساله مجلس یازدهم، کدام موضوعی بوده که تا این حد با واکنش فوری و فوتی مواجه شده باشد؟ کشور در این مدت کم مسائل و مشکلات مختلف را به خود دیده؟ برای حل و فصل کدام یک از آنان نمایندگان به این سرعت و قاطعیت عمل کرده‌اند؟ تورم افسارگسیخته اهمیتی ندارد؟ نرخ ارز و قیمت سرسام‌آور مسکن در محاسبات نمایندگان قرار نداشته؟ چرا در شرایطی که دلالان و سفته‌بازان در کشور جولان می‌دهند، مجلس قانون مالیات بر عایدی سرمایه را معطل و تصویب آن را با تاخیر انجام داد؟ آن‌هم با تغییراتی که شاید اثرات آن را کم کند!

نماینده‌ای که عنوان وکیل ملت را یدک می‌کشد، باید ده‌ها برخورد مشابه اخیر خود را در موضوعات بسیار مهم‌تر و کلیدی‌تری که به معیشت موکلینش گره‌خوره از خود بروز دهد اما کارنامه سه‌ساله مجلس چندان از این دست حساسیت‌ها نشانی نمی دهد. هر چند باید تاکید کرد که شاید اعتراض اخیر برخی نمایندگان به محدودیت‌های ایجاد‌شده در بخشنامه وزارت‌کشور و عدم ورود به مسائل اجرایی حوزه‌های خود، گلایه‌ای قابل بررسی باشد اما بحث بر سر رفتار نامتوازن است.

همانقدر که ممکن است بخشنامه وزارت کشور برای  بعضی از نمایندگان حساسیت برانگیز باشد تا جایی که به دنبال استیضاح وزیر بروند، باید نسبت به معضلات کشور، واکنش درخور توجهی داشت. این دوگانگی و عمل نامتوازن این تصور را ایجاد می‌کند که شاید نمایندگان مسائل شخصی خود را بر موضوعات کشور ترجیح می‌دهند؛ هر چند که شاید این برداشت غلط باشد اما این کنش نامتوازن، موجب ظهور و بروز این شائبه‌های ناصواب می‌گردد. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۱۰۶۷۳۱۱۴:۵۶:۲۶ ۱۴۰۲/۳/۳۱
مجلس محترم وظیفه اصلی خود که قانون گذاری است را رها کرده و چسبیده به یقه گیری. نظارت بر حسن اجرای قوانین کشور جزو اختیارات ذاتی مجلس است اما وظیفه اصلی آن قانونگذاری است. تفکیک قوا را برای این گذاشته اند که دیکتاتوری در هیچ جایی رخ ندهد سه نهاد تقنینی قضایی و اجرایی در حوزه صلاحیت خود باید فعالیت نمایند نباید از اختیارات خود سو استفاده کنند. استفاده بیش از حد از اختیار نظارت که کار اجرا را مختل نماید نوعی سو استفاده است و لازم است مجلس در این زمینه تجدید نظر جدی کند. مجلس باید از وظیفه ذاتی خود که وضع قانون باشد باید قویا دفاع کند و اجازه ندهد هر نهاد موازی به قانونگذاری بپردازد اما اجرا را باید به نهاد اجرا واگذارد و حداکثر مراقب باشد که انحراف جدی از اجرای قوانین وضع شده رخ ندهد نه اینکه از این اختیار قانونی نهایت استفاده را برای فشار بر وزرا و مقامات اجرایی ببرد و عملا در برخی موارد کار دولت را مختل نماید.
ناشناس۳۱۰۶۹۹۹۱۸:۰۶:۲۴ ۱۴۰۲/۳/۳۱
قریب دو سال از تفحص بورس دولت قبل توسط آقای سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مجلس می گذرد ولی هیچ گزارشی از این تفحص منتشر نشده است
ناشناس۳۱۰۸۹۰۶۲۳:۰۳:۴۸ ۱۴۰۲/۴/۱
نمایندگان مجلس به وظایف خودشان اشرافیت ندارند. شرح وظایف خودشان را نمی دانند . شدن نماینده ملت . علم و آگاهی شأن فقط برای منافع شخصی خودشان معطوف شده . یا اینکه گاهی به دلایل واهی مصلحت اندیش میشوند . رانت . فساد مالی . عدم نظارت بر اجرای قانون . میشود کوچک شدن سفره مردم
ناشناس۳۱۰۷۲۲۰۲۲:۰۵:۵۰ ۱۴۰۲/۳/۳۱
مرور زمان نباید باعث شود خبط و خطا و رانت خودرویی نمایندگان فراموش شود هیت نظارت بر رفتار نمایندگان و کمیسیون اصل ۹۰ باید از ملت شریف ایران عذر خواهی نمایند
ناشناس۳۱۰۹۰۲۳۰۱:۲۹:۲۳ ۱۴۰۲/۴/۲
نظارت براجرای قانون مهمترازقانونگزاریست
ناشناس۳۱۰۹۱۷۰۰۹:۱۶:۲۱ ۱۴۰۲/۴/۲
نمایندگان محتر م در ایفای وظیفه در شان نمایندگی اسقاط تکلیف میکنند بطوریکه اینهمه مشکلات معیشتی مردم ناشی از بی توجهی تعدادی نمایندگان است . در خصوص مسکن . خودرو . مرغ . شوینده نمیدونم دولت مردان کجایند چرا هیچگونه اقدام بازدارنده صورت نمیپذیرد . رشد تولید مساوی بدبختی مردم کسی نیست نظارت داشته باشد .
ناشناس۳۱۰۶۷۶۳۱۵:۱۶:۳۳ ۱۴۰۲/۳/۳۱
اینگونه مسایل باید پیش بیاید تا ماهیت هریک از نمایندگان(حتی مسولان)مشخص شود
ناشناس۳۱۰۶۸۶۵۱۶:۱۰:۴۹ ۱۴۰۲/۳/۳۱
جناب آقای حاجی دلیگانی نمایند سختکوش چند دوره مجلس برای مردم که همان ولی نعمتان و موکلین هستند توضیح دهند و شفاف سازی کنند چرا چند بار تفحص از بانک مرکزی را کلید زدند ولی آنرا اجرایی نکردند این توضیح از وظایف ایشان و حقوق عامه است.
امید یاوری دارانی۳۱۰۶۷۷۰۱۵:۱۹:۰۳ ۱۴۰۲/۳/۳۱
بی شک نمایندگان برای در امان ماندن از تیغ نظارت شورای نگهبان و بدون توجه به منافع ملی و مردمی و صرفا برای گذران عمر به سکوت خود ادامه می دهند تا بتوانند دوباره برای دور بعد ولو با رای اندک در مجلس حاضر شوند. ایا نمایندگان مجلس تاکنون چنین واکنش تندی در قبال تضییع حقوق موکلین خود و قاطبه مردم داشته اند؟
ناشناس۳۱۰۶۸۶۸۱۶:۱۳:۴۴ ۱۴۰۲/۳/۳۱
بسیاری از نمایندگان مجلس تعهد نامه و قسم نامه در دیوان عدالت و شفافیت امضا کردند که گرد رانت و امتیاز و غیره نگردند ولی تعدادی به این عهد وفادار نمانده و عهد و پیمان شکستند
ناشناس۳۱۰۶۷۹۰۱۵:۲۷:۴۸ ۱۴۰۲/۳/۳۱
کم لطفی می کند. مگر نه اینکه مجلس انقلابی برای ادامه عدم شفافیت آراء نمایندگان سنگی از بدنه بتن و فولاد ساخت و به ته اقیانوس انداخت که همه قوا باید شفاف باشند. یعنی حتی نمایندگان 10 دوره آینده را از شر شفافیت آرا خلاص کردند
ناشناس۳۱۰۹۱۱۵۰۷:۵۲:۴۹ ۱۴۰۲/۴/۲
این مجلس تنها دستاوردش بعد از اطاعتش از دولت فقط تغییر نکردن ساعت ها تو نیمه اول سال بود . واسلام.
ناشناس۳۱۰۹۲۲۵۱۰:۲۴:۳۶ ۱۴۰۲/۴/۲
عملکرد مجلس انقلابی در موارد متعددی که دوستان طرح کردند و در خصوص همراهی با دولت در تضییع حقوق بازنشستگان از بابت قانون متناسب سازی ، نشان داد که تظاهر در سرلوحه ی برنامه هایشان است .
ناشناس۳۱۰۶۸۲۵۱۵:۴۳:۳۱ ۱۴۰۲/۳/۳۱
آندسته از نمایندگان مجلس که خودروی رانتی گرفته اند تفاوت قیمت با بازار را به حساب سازمان بهزیستی یا کمیته امداد حضرت امام خمینی واریز نمایند و فیش آنرا تحویل سمن دیده بان شفافیت و عدالت که صنمی با هیچ یاسمنی ندارد تحویل دهند سمن دیده بان شفافیت و عدالت هم اسامی آنها را رسانه ایی نماید تا هم چوب را خورده باشند و هم پیاز را و مردم در انتخابات آینده برای رای دادن به این موضوع مهم توجه داشته باشند.
ناشناس۳۱۰۶۸۵۲۱۵:۵۹:۴۳ ۱۴۰۲/۳/۳۱
از نمایندگان انقلابی مجلس انتظار میرفت در این چند ساله تفحص از حد اقل شانزده سال گذشته بانک مرکزی را اجرایی میکردند
ناشناس۳۱۰۷۲۰۲۲۱:۵۲:۰۲ ۱۴۰۲/۳/۳۱
جلوی فساد و تخلف بانکها گرفته نخواهد شد
ناشناس۳۱۰۷۶۰۲۰۵:۰۵:۲۳ ۱۴۰۲/۴/۱
چون برخی ها وامدار بانک ها هستند
ناشناس۳۱۰۶۸۶۷۱۶:۱۱:۱۲ ۱۴۰۲/۳/۳۱
مجلس در ایران چند ایراد سیستماتیک دارد که چون خود مجلس باید با قانونگذاری این ایرادات را رفع کند دچار یک تسلسل باطل هستیم. از جمله این ایرادات این است که قوانین حاکم بر رفتار نمایندگان باید از سوی یک نهاد بالادستی تعریف و اعمال گردد. چون دولت چنین جایگاهی ندارد و تهدید به استیضاح و امثالهم میشود این ایرادات هیچگاه کشف و رفع نمیشوند. در قضیه اختلاف اخیر بین وزارت کشور و مجلس، مصوبه وزارت کشور مثبت و ارزشمند بود و عدم ورود نمایندگان به امور اجرایی در سال منتهی به انتخابات یک اصل بدیهی برای انتخابات سالم است اما بلافاصله مجلسیان در دفاع از منافع خود تهدید به استیضاح کردند حال آنکه همانطور که در یادداشت اشاره شده اصولا چنین حساسیت و سرعت عملی در مسائل کلان و ملی نشان نمیدهند. یا مثال دیگر ماجرای شاسی بلندها بود که این ویژه خواری به هیچ وجه آنطور که شایسته بود توسط قوه قضائیه و دیگر نهادهای نظارتی تقبیح و محکوم نشد. یا اشکال دیگر اینکه در ادوار مختلف شاهد بوده ایم برخی نمایندگان مجلس اساسا نقش و وظیفه خود را که همان نماینده و وکیل مردم بودن است را لااقل در عمل نفهمیده اند و بجای وکیل الملت بودن وکیل الدوله میشوند. این به این دلیل است که برخی نمایندگان ساختار سیاسی جمهوری و نقش نماینده مجلس را بدرستی متوجه نیستند.
ناشناس۳۱۰۹۱۴۸۰۸:۴۸:۴۵ ۱۴۰۲/۴/۲
چرا وزیر کشور ترسید؟
ناشناس۳۱۰۶۸۸۴۱۶:۲۴:۵۶ ۱۴۰۲/۳/۳۱
با الف موافقم. نمایندگان نشان دادند که تنها به فکر حفظ منافع خود هستند.البته رفتار شورای نگهبان هم بسیار مهم است.اگر نماینده ای کوچکترین انتقادی کرد رد صلاحیت می شود اما اگر پرونده مالی و رانت و ... داشت مهم نیست!
ناشناس۳۱۰۶۹۰۹۱۶:۳۶:۲۷ ۱۴۰۲/۳/۳۱
اکز کسی بخشنامه معاون وزیر کشور را مطالعه کرده باشد به خوبی میبیند بخشنامه بسیار حرفه ای و لازم و مشابه کلیه کشورهای با انتخابات آزاد است . اگر مقصود از وظایف نمایندگان توصیه برای انتصاب افراد به سمت های مختلف منجمله مسئولین برگزاری انتخابات است پس این انتخابات سلامت ندارد! خیر نمایندگان مجلس برای مردم یقه پاره نمی کنند بلکه برای منافع شخصی خود اینگونه هستند! ای کاش رسانه ها متن ابلاغیه معاون وزیر را منتشر کنند تا مردم ببیند چه کسی راست می گوید
علی۳۱۰۶۹۳۴۱۶:۵۲:۴۴ ۱۴۰۲/۳/۳۱
متاسفانه آنجا که حق و حقوق مردم در میان باشد، مجلس سکوت کرده و دم نمی زند.
حسن حسینی۳۱۰۹۰۹۶۰۶:۱۶:۴۱ ۱۴۰۲/۴/۲
باسلام و احترام مخصوصا در مورد حق و حقوق و مستمری بازنشسته که تنها درآمدشون همین است و توانایی کار دیگری ندارند.
ناشناس۳۱۰۷۰۲۹۱۸:۳۷:۳۵ ۱۴۰۲/۳/۳۱
اتفاقا وزرات کشور درست گفته . نماینده نباید دخالت کند .باید قانون را بدرستی وضع کند و ناظر باشد
ناشناس۳۱۰۷۳۴۳۲۳:۵۷:۰۷ ۱۴۰۲/۳/۳۱
یک بار هم وزارت کشور یک کار خوب کرد
ناشناس۳۱۰۷۷۹۸۰۸:۴۷:۴۱ ۱۴۰۲/۴/۱
ای مجلسیان بفکر مردم باشید
خوزستانی۳۱۰۹۰۹۳۰۵:۵۹:۳۵ ۱۴۰۲/۴/۲
کو گوش شنوا ؟؟؟
میثم۳۱۰۸۸۵۱۲۱:۵۷:۰۶ ۱۴۰۲/۴/۱
واقعا برخی نمایندگان دغدغشون اونی که نیست مشکلات مردم. وزیر نباید کوتاه می اومد. مجلس نباید در کاری که قانونا بهش ربطی نداره دخالت کنه
ناشناس۳۱۰۸۹۳۲۲۳:۲۷:۳۱ ۱۴۰۲/۴/۱
هرکسی در انجام وظیفه کوتاهی کند.در پیشگاه خدا و ملت باید جوابگو باشد.
مهندس۳۱۰۸۹۳۵۲۳:۳۱:۴۱ ۱۴۰۲/۴/۱
متاسفانه مجلس یه اموری که در مورد زندگی مردم هست صرفا در حد شعار است! طرح دو فوریتی الان دو ماه است که در صحن رسیدگی نمی شود الان دو هفته است، تنها شش دستور کار رسیدگی شده است. تمام وقت مجلس صرف حاشیه است.
ناشناس۳۱۰۸۹۶۳۰۰:۰۷:۰۹ ۱۴۰۲/۴/۲
از دموکراسی فقط شر آن گردن ملت را گرفته هیچ خیری به ملت نرسیده و نخواهد رسید .
حسین۳۱۰۸۹۷۰۰۰:۱۳:۳۰ ۱۴۰۲/۴/۲
چرا باید نماینده در امور اجرایی دخالت کنه .اگه درست قانون گذاری شود و دولت را مکلف به اجرا کنند دیگه نیازی به دخالت نماینده در امور اجرا نیست .مثلا نماینده میخواهد برای یه روستا اب آسفالت ویا گاز ببرد .اگه بر اساس قانون و تصویب بودجه اینها دیده شود نیازی به دخالت نماینده نیست .بلکه دولت و دستگاه اجرایی موظف به اجرای آن هست، واگه کوتاهی صورت گرفت آن موقع نماینده در تریبون مجلس شورای اسلامی حق پیگیری و حتی استیضاح وزیر مربوطه را خواهد داشت .
محمد۳۱۰۸۹۹۳۰۰:۴۷:۵۰ ۱۴۰۲/۴/۲
مردم عزیز چشماتون باز بکنید آگاهانه رای بدید برا نهار شام رای دادن تهش جاهای دیگه ختم میشه موقع رای دادن یه کم تحقیق بکنید به کسی رای بدین دلسوز نظام و مردم باشه نه کسی که بهش گفتن دم انتخابات حق ندارید به دستگاه‌های اجرایی ورود یا کسانی رو معرفی بکنید سریع ۲۰۰ تا امضا جمع بکنه ای کاش برا حقوق کارگران بیچاره هم همینقدر ۲۰۰ امضا جمع میشد
ناشناس۳۱۰۸۹۹۵۰۰:۴۸:۵۷ ۱۴۰۲/۴/۲
این نمایندگان به فکر خودشان هستند تا بتواند در دوره بعدی صاحب رای بیشتری باشند در حوزه خودشان چرا در کشور ما بهره‌وری منفی به خاطر همین نمایندگان که بودجه کشور در جای هزینه می‌شود که خروجی آن کم است آقای نماینده منافع ملی ارجیت دارد به منافع اشخاص
ناشناس۳۱۰۹۰۳۳۰۱:۵۳:۵۰ ۱۴۰۲/۴/۲
مردم بیچاره فراموش شده اصلی مجلس و دولته
ناشناس۳۱۰۹۰۶۲۰۴:۱۶:۰۰ ۱۴۰۲/۴/۲
انتقاد بجا و عالی آفرین به الف
اذرن۳۱۰۹۰۶۹۰۴:۳۵:۲۴ ۱۴۰۲/۴/۲
وزیر نباید کوتاه می آمد .
منصور۳۱۰۹۰۸۸۰۵:۵۲:۲۹ ۱۴۰۲/۴/۲
مجلس در خصوص اختلاس ۹۳ هزار میلیارد فولاد مبارکه وخودرو شاسی بلند اقدامی نکرد حتی تکذیب کرد. حال این بخشنامه زلزله در مجلس بپا کرده. این یعنی منافع شخصی. بر منافع مردم مقدم است. صدالبته مردم آگاه هستند که نمایندگان کار خود را انجام ندادن.
خوزستانی۳۱۰۹۰۹۲۰۵:۵۸:۳۰ ۱۴۰۲/۴/۲
از مجلس انقلابی و نمایندگان انقلابی و جهادی چنین برخوردها و موضع گیری هایی بعید بود شوربختانه!!!
ناشناس۳۱۰۹۱۰۰۰۶:۴۹:۲۹ ۱۴۰۲/۴/۲
متاسفانه این سکوت ها همه جا را فراگرفته است، فقط دنبال منافع کوتاه مدت شخصی و حفظ موقعیت خود هستند.
حمید۳۱۰۹۱۳۲۰۸:۳۷:۲۱ ۱۴۰۲/۴/۲
از این مجلس به اصطلاح انقلابی بیش از این انتظار نمیره
ناشناس۳۱۰۹۱۵۳۰۸:۵۹:۴۵ ۱۴۰۲/۴/۲
مجلس که برای مردم نباشه مجلس نیست .
سعید۳۱۰۹۱۵۸۰۹:۱۰:۰۱ ۱۴۰۲/۴/۲
رئیس‌جمهور باید قدرتش از ریس مجلس وریس قوه قضائیه بالا تر باشد تا صد سال دیگه هم با همین فرمون پیش بریم همین اش همین کاسه
ناشناس۳۱۰۹۱۶۷۰۹:۱۵:۰۶ ۱۴۰۲/۴/۲
سلام متن ابلاغیه وزیرکشورمنتشرکنیدمعلوم میشه کی درست میگه
ناشناس۳۱۰۹۱۸۱۰۹:۲۴:۰۴ ۱۴۰۲/۴/۲
کدومشون نماینده واقعی مردم هستند که بخوان از مردم حمایت کنند .
ناشناس۳۱۰۹۱۸۸۰۹:۳۰:۲۸ ۱۴۰۲/۴/۲
شماها چقدر ساده هستید چه انتظاری از نمایندگان دارید اینها بفکر خودشان هستند نه مردم
علی۳۱۰۹۱۹۳۰۹:۴۱:۳۲ ۱۴۰۲/۴/۲
جریان شاسی بلندها به کجا رسید کمیسیون اصل نود کجایی ما منتظر جواب هستیم وصیت شهدا فراموش نشو د من جانباز هستم وپیگیر
باخدا۳۱۰۹۱۹۷۰۹:۴۳:۲۶ ۱۴۰۲/۴/۲
طبق معمول برای چندمین بار مشخص شد که شعار مردم و منافع ملی فقط فقط در زمان انتخابات و دستاویزی برای ضربه به جناح مقابل کاربرد داره وگرنه چپ و راست و اصولگرا و اصلاح طلب همگی بفکر خودشان هستند.
موسی۳۱۰۹۲۱۱۱۰:۰۷:۱۲ ۱۴۰۲/۴/۲
نماینده مجلس باید تحصیلات آکادمیک داشته باشد یعنی در یک دانشگاه معتبر علمی تحصیل کرده باشد یک دانشگاه دولتی سیاسی حداقل ۶سال تحصیل با قوانین و مقررات و نظم و انضباط بسیار سخن گیرانه و واقعی بدون ارفاق نمره و سفارش خروجی این دانشگاه باید نماینده یا وزیر یا مدیر شود تا کشور به صورت علمی و موثر اداره گردد .
اکبر اسدیسازی۳۱۰۹۲۱۲۱۰:۰۸:۲۹ ۱۴۰۲/۴/۲
مجلس با دناپلاس شروع و با شاسی بلند در حال اتمام است هیچ قدمی در جهت منافع مردم بر نداشتند
سلیمانی۳۱۰۹۲۱۶۱۰:۱۱:۱۴ ۱۴۰۲/۴/۲
با وجود نارضایتی مردم از وضع افسار گسیخته قیمتها و وضع اسفناک خودرو در داخل و تعرفه های سرسام اور در قانون انتقال اسناد و شهرداریها و تعرفه های بیمه اجتماعی به نوعی مردم را به دو طبقه کاخ نشین و کوخ نشین تبدیل کرده است.واکنش مجلس در مقابل وزارت کشور بابت جلوگیری از ایجاد سد در برابر تسلط بر فرمانداران هست برای رسیدن به هدف شخصی است و نه دفاع از وظیفه ذاتی نمایندگی
ناشناس۳۱۰۹۲۳۴۱۰:۳۶:۳۹ ۱۴۰۲/۴/۲
دولت ومجلس ونهادهای وابسته‌ی آنها بگویند کدامیک از مشکلات ودغدغه های معیشتی فرهنگی وروحی مردم راحل کرده اند؟ فقط زمان انتخابات هست که خوب شعار میدن وبا بزرگ کردن مشکلات ‌فقط برای حفظ کرسی هایشان یکدیگر را مورد سرزنش میکنند
حامد۳۱۰۹۲۳۶۱۰:۴۱:۲۰ ۱۴۰۲/۴/۲
ای مردم شمارو به خدا به هر بیسوادی رای ندهید که نماینده مجلس بشه...شمارو به خدا فقط به تحصیل کردگان رشته حقوق رای بدید...آخه چه معنی داره کسی که کارشناسی ارشد عمران داره بیاد در مجلسی که قراره قانون وضع بشه در حالی که حتی فرق ابتدائیات حقوق را نمیداند.
ناشناس۳۱۰۹۲۴۳۱۰:۵۰:۰۲ ۱۴۰۲/۴/۲
مجلسیان این دوره فقط برای منافع شخصی خود کار میکنند و اکثر قوانین تصویب شده توسط این مجلس به ضرر مردم که موکلین هستند، تصویب شده که نتیجه آنرا میتوان در وضعیت معیشت اسفناک مردم و اقتصاد کشور ورانت و فساد دید. هر جا منافع شخصی نمایندگان به خطر بیفتد، سریع و بصورت غیر قانونی اقدام میکنند.ولی هر جا منافع ملت در خطر باشد ، سکوت کامل اختیار می‌کنند. بخشنامه وزارت کشور هم از این همین نمونه ها است.
علی سعادتمندگلزار۳۱۰۹۲۶۲۱۱:۰۲:۳۷ ۱۴۰۲/۴/۲
یه وقتی حقوق مادام العمری برای خودشون تصیب می کردن نه مخالفی داشت نه وقت کشی بلافاصله که عنوان شدتصویب واجراشدولی کارگران بیچاره فقط موقع تبلیغات انتخابات همه اشون به بوق وکرنا می گذارندولی همین که رای تمام شددیگه کسی نمی پرسه کارگران مرده اندیازنده اگرهم یادی کنندصرفاسوال ازمیزان کارشان است نه حقوق کارگری .
محمد۳۱۰۹۳۰۴۱۱:۲۸:۲۸ ۱۴۰۲/۴/۲
بر خلاف گفته نمایندگان آنها نماینده مردم نیستند بلکه نماینده منافع خودشان هستند
ناشناس۳۱۰۹۳۱۳۱۱:۳۰:۴۴ ۱۴۰۲/۴/۲
حالا که رئیس جمهور و رئیس مجلس و همه تون انقلابی هستید چرا به فکر مردم گرفتار در فقر و گرانی و بی خانمانی و اجاره سنگین و هزینه سنگین بیمارستان و دارو وغیره نیستید
وحید۳۱۰۹۳۵۲۱۱:۵۶:۵۹ ۱۴۰۲/۴/۲
نظرات عالیست مردم از مسولین کاربلدترند.
ممدی۳۱۰۹۳۶۰۱۲:۰۱:۱۱ ۱۴۰۲/۴/۲
تاسف داره نمایندگان مجلس برا چی از طرف مردم رفتن مجلس برا نظارت بر اجرای قوانین گرفتن حق مردم اما متاسفانه کسی که از موقعیت خود سو استفاده میکنه دنبال مسئله شخصی هست چه انتظاری داری چرا شفاف سازی از اوضاع کشور نیست.
محسن۳۱۰۹۳۶۵۱۲:۰۸:۵۴ ۱۴۰۲/۴/۲
اتفاقا عامل بدبختی مزدم نمایندگانند که بودجه محدود را در حوزه های انتخاباتی برای امور غیر ضروری اتلاف میکنند و پروژه های حیاتی و ملی مثل کریدورها و سرمایه گزاری انرژی معطل می ماند.
محمودطاهری والا۳۱۰۹۴۲۹۱۳:۰۳:۳۱ ۱۴۰۲/۴/۲
این دیدگاه بهیچ وجه ناثواب نیست.نمایندگان هرجا خلاف منافعشان باشدهمگی رأی به نابودی آن میدهندوهرجا مصالح ملت باشندمانندلاک پشت عمل میکنند وبه کندی راه میرونددرحالیکه آنها نماینده ملتندوباید برای منافع ملی وملت وکشوربدوند.
ایرانی۳۱۰۹۴۴۳۱۳:۱۶:۲۰ ۱۴۰۲/۴/۲
نمایندگان مجلس فقط به فکر جیب و رانت خودشونن .بی نظمی که در مجلس ایران هست در هیچ جای جهان نیست . قانون هاشون رو هم اینجوری وضع میکنند و نظارتشون هم اینجوری و رانتشون هم ... و هدیه و تخفیف گرفتن از خودرو ساز و ... و منت زدن به مردم که این چندرغاز چیه و گدا بازی در نیارین و ....
محمد۳۱۰۹۵۱۸۱۴:۰۱:۱۲ ۱۴۰۲/۴/۲
کاشکه به فکروضع اقتصادی مردم میشدند کاشکه کاری میکرد که به کسانیکه میخواد ازدواج کند خونه کار وسایل زندگی شان راکمک میکرد ماکشوری غنی هستیم چرابایداین وضعمون باشد،به فکراین بچه های بیگناه مادرایرانی ومتولدشدن توی این خاک شدن باشند به فکرازکارافتادهاباشند
کیان۳۱۰۹۵۴۵۱۴:۱۸:۳۷ ۱۴۰۲/۴/۲
وزارت کشور متولی برگزاری انتخابات است و باید برای برگزاری انتخابات سالم آزادی عمل داشته باشد ، ولی مجلسیان از امتیاز استیضاح سو استفاده کردن تا بتونن تو سال اخر مجلس از جایگاهشون سو استفاده کنن و خیلیاشون از الان تبلیغاتشون رو چراغ خاموش شروع کردن.
ع.ن۳۱۰۹۵۶۱۱۴:۲۸:۰۸ ۱۴۰۲/۴/۲
متاسفانه مجلس تبدیل شده به طرفداریهای و ضد و بند بازیهای جناحی ، و عزت وشرف ملت و کشور فقط و فقط بر زبانها جاری میشود و هیچ جایگاهی در طرحها و لوایح ندارد ، نماینده یعنی وکیل خود و خانواده خود و حزب خود .
ایرانی۳۱۰۹۶۰۹۱۵:۰۳:۰۷ ۱۴۰۲/۴/۲
سلام ، دمشون گرم چقدر سریع لغوش کردن ، بعد میگین مجلس خوب نیست ، حالا سئوال دیگه سال آخر مجلس چرا به نماینده شاسی بلند دادن مگه دوره تموم نمیشه.
ناشناس۳۱۰۹۷۲۶۱۶:۰۲:۱۵ ۱۴۰۲/۴/۲
اگر روابط با بین الملل درست شود تحریم ها برداشته شوند منافع ملی آسیب نبیند کشور جایگاه خود را در دنیا بدست آورد نیاز به قانون اضافی ومحدود کننده که عوارضش بیشتر از منافعش است نیست
ناشناس۳۱۱۰۰۳۹۲۰:۰۶:۳۱ ۱۴۰۲/۴/۲
ای نمایندگان ازخدابترسیدکمی هم به سوگندخودوفادارباشیدومنافع خودراکمتردرنظربگیریدواصول فراموش شده قانون اساسی را مطالعه کنیدواجرا نماید
yektanetتریبون

آخرین عناوین