واکنش یکی از نزدیکان حسن روحانی به فیلم ساختمان «سلام»

  4020330058 ۲۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

فردی نزدیک به دفتر حسن روحانی نسبت به فیلم ساختمان سلام واکنش نشان داد.

واکنش یکی از نزدیکان حسن روحانی به فیلم ساختمان «سلام»

با انتشار گزارشی ویدئویی از ساختمان «سلام» در یکی از خبرگزاری‌ها، یک مقام نزدیک به دفتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور سابق این توضیحات را در اختیار خبرنگار ایلنا گذاشت: 

۱- ساختمان «سلام» جزو یادگارهای دولت تدبیر و امید برای نهاد ریاست‌جمهوری است؛ از ابتدا نیز قرار نبود استفاده شخصی داشته باشد، بلکه چون طبق قانون بایستی رؤسای‌جمهور سابق دارای دفتر و امکانات باشند و این موضوع در دوره‌های قبل با استفاده از امکانات نهادهای دیگر دنبال شده و به این لحاظ نهاد ریاست‌جمهوری در مضیقه بود، لذا ساختمانی با رعایت تمام استانداردهای ایمنی و مهندسی و معماری ایرانی - اسلامی در شان رؤسای‌جمهور سابق ایران به عنوان دفتر کار ساخته شد.
 
۲- در این گزارش به جای اسناد و مدارک و فاکتورها، صرفا به شنیده‌های صدای پشت‌دوربین! حتی در برآورد قیمت‌ها اکتفا شده که از «ساختمان فوق‌لاکچری» می‌گویند که جکوزی و استخری نیمه‌ساز، پنجره‌های ایمن - با توجه به رعایت اصول حفاظتی - و ۴ آسانسور دارد! مساله اینست که هر ساخت‌وساز اصولی و تعبیه بدیهی‌ترین امکانات که در اکثر ساختمان‌های نوساز و مجتمع‌های بزرگ هم دیده می‌شود را مصداق «فوق‌لاکچری» می‌دانند. البته اگر نهاد ریاست‌جمهوری در دوره سیزدهم قصد فروش آن را دارد، می‌تواند با توجه به شرایط تورمی، آن را به چندین برابر هزینه ساخت بفروشد.
 
۳- حسن روحانی در مسئولیت‌های مختلف، دستور احداث ساختمان‌های زیادی را داده و چندین بنای ماندگار از خود به یادگار گذاشته است. در دوره ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، ساختمانی ۹ طبقه برای مرکز ساخت که سال ۹۷ به بنیاد مستضعفان تحویل داده شد و پس از آن شد مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی.
 
ساختمان دیگری که روحانی ساخته دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری است. دبیر شورای عالی امنیت ملی که شد ساختمانی نیز برای دبیرخانه ساخت. در دوره ریاست‌جمهوری هم ساختمان سفید را بازسازی کرد؛ ساختمانی که ۴۰ سال بود دست‌نخورده و مرمت‌نشده مانده بود.
 
ساختمان مرکز تحقیقات مجمع به مرکز پژوهش‌های مجلس رسید که تا دو سال قبل علیرضا زاکانی رئیس آن بود. ساختمان دبیرخانه خبرگان هم امروز محل آزمون اجتهاد کاندیداهای خبرگان است و محل جلسات اعضای دبیرخانه‌ای که آیت‌الله جنتی رئیس آن است و سید ابراهیم رئیسی نائب‌رئیس اول و سید احمد خاتمی منشی آن. ساختمان شورای ‌عالی امنیت ملی سال‌ها محل استقرار آقای سعید جلیلی بود و ۱۰ سال دفتر علی شمخانی و امروز دفتر دبیر جدید شورا است. ساختمان سفید ریاست‌جمهوری هم دفتر کار آقای ابراهیم رئیسی است.
 
با دستور روحانی ساختمان‌هایی ساخته شده که پس از او اخلافش به آنجا رفتند؛ گرچه در موقع ساخت و مرمت، مرارت‌های زیادی کشید و ملامت‌های زیادی شنید اما ساختمان‌هایی در تراز و شان نهادهای جمهوری اسلامی ساخت، حتی اگر به کسانی برسد که در ذم آن بناها، آن را لاکچری می‌دانستند و بعد استقرار آن را کوخ خواندند!
 
۴- مالک ساختمان جماران، نهاد ریاست‌جمهوری است که برای استقرار رئیس‌جمهوری خریداری شده بود. سید محمد خاتمی تا پایان دوره ریاست‌جمهوری خود در همین ملک زندگی کرد. پس از خاتمی، نه محمود احمدی‌نژاد در آن خانه زندگی کرد و نه حسن روحانی.
 
ملک جماران تا مدتی خالی ماند تا اینکه این نهاد تصمیم به بازسازی آن گرفت. سال ۱۳۹۳ کار ساخت بنای جدید را شروع می‌کنند اما بعد از مدتی ساختمان به حال خود رها و کار تعطیل می‌شود. گودبرداری‌هایی که انجام شده بود، همانطور می‌ماند تا این که ساکنان محله، خصوصا خانه‌های اطراف یادآوری می‌کنند وضعیت رهاشدگی این ملک، جان و خانه‌ آنها را به خطر انداخته است.
 
سال ۱۳۹۹ نهاد ریاست‌جمهوری تصمیم می‌گیرد کار را به سرانجام برساند و ساختمان را برای نهاد و نه شخص ریاست‌جمهوری تکمیل کند. این در حالی است که روحانی تنها رئیس‌جمهوری است که در تمام مدت مسئولیت در خانه شخصی خود اقامت داشت و اصولا قصد مهاجرت به جماران را نداشت.
 
درباره این ساختمان، محسن هاشمی، رئیس سابق شورای شهر تهران توضیح داده بود که زمین آن متعلق به نهاد ریاست‌جمهوری است و از آنجایی که فرسوده بود و حتی استانداردهای ۲۸۰۰ (ایمنی در برابر زلزله) را نداشت، نهاد ریاست‌جمهوری تصمیم گرفت برای تخریب و بازسازی آن اقدام کند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۱۰۵۱۸۲۱۳:۴۸:۱۸ ۱۴۰۲/۳/۳۰
بدبختی ما از وقتی شروع شد که &;شان&;های عجیب و غریب برای رئیس‌جمهورِ سابق مطرح شد!!!
ناشناس۳۱۰۵۲۹۸۱۴:۵۸:۰۹ ۱۴۰۲/۳/۳۰
ماندگار!!! عجب ماندگاری شد این شخص؟؟؟
معلم۳۱۰۵۴۹۵۱۷:۳۲:۳۹ ۱۴۰۲/۳/۳۰
چقدر جالبه ، دولتی که در دوره مسئولیتش مسکنی برای مردم نساخته، برای اعوان و انصارشان چقدر دست و دلبازانه ساختمان ساختند.
ناشناس۳۱۰۵۵۰۶۱۷:۳۶:۳۸ ۱۴۰۲/۳/۳۰
خانه چی.. خانه میسازید نباید در شان ملت همیشه در صحنه بسازید؟
ناشناس۳۱۰۵۵۲۱۱۷:۴۳:۲۵ ۱۴۰۲/۳/۳۰
شان روحانی ساختمان کاخ هست؟
ناشناس۳۱۰۵۵۷۱۱۸:۱۹:۴۳ ۱۴۰۲/۳/۳۰
برادرمن انتخابات نزدیک است
ناشناس۳۱۰۵۵۸۰۱۸:۲۳:۲۸ ۱۴۰۲/۳/۳۰
در جمهوری اسلامی زندگی لاکچری چه معنایی میتونه داشته باشه ،ایکاش عوض اینها به مردم می‌رسید
رضا۳۱۰۵۶۰۹۱۸:۴۸:۰۰ ۱۴۰۲/۳/۳۰
دمت گرم آقای حسن روحانی خسته نباشی
ناشناس۳۱۰۵۶۱۷۱۸:۵۷:۰۵ ۱۴۰۲/۳/۳۰
ای کاش با این همه ریخت وپاش یک کم بدرد مردم میخوردند
حائر۳۱۰۵۶۱۸۱۸:۵۷:۱۷ ۱۴۰۲/۳/۳۰
خب پس خدارو شکر اونقدرها هم که میگفتن فقط ویران کرد درست نیست جندتا ساختمان ساخته ونوسازی کرده کاری بزرگ
قاسمی۳۱۰۵۶۴۲۱۹:۲۴:۱۸ ۱۴۰۲/۳/۳۰
این همه ریخت و پاش در حکومت اسلامی لازم نیست ..
امراله مهماندوست۳۱۰۵۶۴۳۱۹:۲۵:۴۸ ۱۴۰۲/۳/۳۰
ای کاش می توانستند تا از این ساختمان ها برای همه مردم کشور ایران بسازند. ساختمان جدید بدون امکانات رفاهی جدید هدر دادن و دور ریختن پول است.
ناشناس۳۱۰۵۷۱۷۲۰:۳۵:۱۹ ۱۴۰۲/۳/۳۰
اینقدر همه ساختمان ساخت(حالا به هر نیتی),دوتا آجر هم روی هم می‌گذاشت برای این جوونایی که اول زندگی شون بود تا خدا خوشش بیومد...
محمد۳۱۰۵۷۲۱۲۰:۳۸:۰۰ ۱۴۰۲/۳/۳۰
با سلام ب ریاست جمهوری و روسا ساختمانهایی ساخته در عوض چند هزار مسکن مهر بلا تکلیف گذاشت در سراسر ایران پولها ب گودال رفتن مخروبه شد
ناشناس۳۱۰۵۷۸۰۲۱:۲۵:۱۷ ۱۴۰۲/۳/۳۰
برای خودتان خانه های خوب مبسازید و برای ملت آه و حسرت،خوی اشرافی گری در یک کشور مسلمان از وقتی مشخص شد که بین ملت و دولت لوله‌های نماز جمعه حریم ساختند،و صف اول و دوم شد،ایا رسول الله هم در مسجد چنین عمل میکرد،
پروین۳۱۰۵۷۸۳۲۱:۲۹:۳۲ ۱۴۰۲/۳/۳۰
در ساختن این ساختمانها چه پولهایی هدر شده است و چه پیمانکاران کارکرده است حتما هم آشنایان بوده
سجاد۳۱۰۵۸۱۴۲۱:۵۴:۳۳ ۱۴۰۲/۳/۳۰
دولت روحانی که ملت و دولتو به خاک سیاه نشوند
ز۳۱۰۵۸۳۲۲۲:۱۲:۰۸ ۱۴۰۲/۳/۳۰
انقلاب ما انقلاب پابرهنگان بود نه انقلابی که مسئولان برای خودشان کاخ بسازن بگن طبیعی توش استخر و جکوزی داشته باشه متوجه شدی بحث سر ساختمان نیست بحث اینه رئیس جمهوری که تو همچین جای زندگی کنن کی می فهمم مردم و چی می کشن جالب میایین توجیه هم می کنید
محمودعلیار۳۱۰۵۸۳۴۲۲:۱۶:۳۴ ۱۴۰۲/۳/۳۰
بنام خداما نه میتوانیم مثل علی ع باشیم ونه میتوانیم مثل ایشان زندگی کنیم وادعاهای زیادی هم نباید داشته باشیم اگر درست زندگی کنیم وفکر مستضعفین باشیم وبه امام امت اقتدا کنیم کافی است
ناشناس۳۱۰۵۸۴۹۲۲:۳۸:۴۷ ۱۴۰۲/۳/۳۰
اسلامی ! ایرانی ! چقدراسلام مظلوم است که هرشکست خورده ای این لفظ گرنبهارا دست آویز اشتباهات خودمی کند.
اسماعیل۳۱۰۵۸۵۶۲۲:۴۲:۲۴ ۱۴۰۲/۳/۳۰
شان‌ مولاعلی‌بودکهنه‌پوشی‌،،شان‌شما نیست‌ساده‌زیستی
yektanetتریبون

آخرین عناوین