هرگونه افزایش قیمت نان ممنوع است

  4020310092 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: هرگونه افزایش قیمت و گران‌فروشی نان ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود.

هرگونه افزایش قیمت نان ممنوع است

مسعود امراللهی مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی  وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: نان هیچ گونه افزایش قیمتی نداشته است.
وی افزود: قیمت آرد ثابت است و تغییری نداشته است و برای جبران دیگر افزایش هزینه‌های تولید نانوایان نیز وزارت اقتصاد به‌طور روزانه 15 تا 30 درصد قیمت نان فروخته‌شده را به‌طور مستقیم به حساب نانوایان واریز می‌کند.

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی ادامه داد: هرگونه افزایش قیمت و گران‌فروشی نان ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بازرسی که داریم مردم نیز می‌توانند ما را همراهی کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف آن را به سامانه 124 اعلام کنند.

انتهای پیام/+

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۰۷۴۴۰۴۲۰:۱۹:۳۰ ۱۴۰۲/۳/۱۰
الان که گران کردند سنگ تو یوسف اباد ده تومن
لا۳۰۷۴۴۵۱۲۰:۵۴:۱۹ ۱۴۰۲/۳/۱۰
نونوایی ها در شهر ما صبح ها که کاملا تعطیلند بقیه وقتها هم دلبخواهی شده اعتراض هم بکنیم میگند سهمیه کم شده برید اتحادیه یا فرمانداری اعتراض کنید
ناشناس۳۰۷۴۵۵۳۲۲:۱۱:۱۳ ۱۴۰۲/۳/۱۰
هی میگین ممنوعه ممنوعه ولی گرانی ادامه داره
yektanetتریبون

آخرین عناوین