یادداشت اعتراض ایران به جمهوری آذربایجان

  4020112055 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سفارت جمهوری اسلامی ایران درباکو در اعتراض به اقدامات توهین آمیز رسانه های جمهوری آذربایجان یادداشتی شدیداللحن به وزارت خارجه این کشور ارسال کرد.

یادداشت اعتراض ایران به جمهوری آذربایجان

به گزارش روابط عمومی وزارت امور خارجه در این یادداشت اعتراضی آورده است: در پی تداوم اقدامات خارج از نزاکت و توهین‌آمیز توسط برخی رسانه‌های جمهوری آذربایجان، سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو با ارسال یادداشت اعتراض شدیداللحنی به وزارت امور خارجه این کشور، ضمن درخواست توقف این روند و جبران آن، نسبت به عواقب منفی و خسارت بار تداوم این بداخلاقی رسانه‌ای بر مناسبات آتی دو کشور هشدار داد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۹۷۲۸۶۹۰۰:۵۲:۱۶ ۱۴۰۲/۱/۱۳
امیدوارم شیطنت های جمهوری آذربایجان به رویارویی نظامی با ما منتهی نشه، اما اگر بر خلاف سیاست های جمهوری اسلامی ایران شد، باید در همون ۲۴ ساعت اول چنان ضربه ی سهمگین و شوک آوری به نیروها و تأسیسات نظامی شون وارد کنیم که دشمنان کوچک و بزرگ ایران حتی در تخیلات شون هم فکر رویارویی نظامی با ایران رو نداشته باشن، ضربه ی احتمالی ما به جمهوری آذربایجان در روز مبادا باید معادلات دشمنان ایران رو کاملا به هم بریزه.
ناشناس۲۹۷۲۹۸۴۰۲:۲۹:۰۱ ۱۴۰۲/۱/۱۳
عجله نکن برادر چون هر وقت در تصمیمات عجله کردیم نتیجه خوبی برایمان به ارمغان نیاورده
تبریزی۲۹۷۳۲۷۴۰۹:۳۳:۱۹ ۱۴۰۲/۱/۱۳
آخه جنگ با آذربایجان فقط باعث میشه آذربایجان رسما تبدیل بشه به پایگاه اسرائیل برای حمله به ایران. اونم نه فقط موقع جنگ بلکه برای همیشه.
ناشناس۲۹۷۲۸۷۵۰۰:۵۴:۲۴ ۱۴۰۲/۱/۱۳
خب جواب آذربایجان چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایران۲۹۷۳۰۲۵۰۳:۲۲:۵۷ ۱۴۰۲/۱/۱۳
رژیم باکو
ناشناس۲۹۷۳۰۳۱۰۳:۳۰:۲۲ ۱۴۰۲/۱/۱۳
همین؟؟؟؟ فقط یادداشت اعتراضی؟؟؟ دیگه توهین و افترا نبوده که بهمون بزنن. انواع و اقسام تحرکات نظامی هم که داشتن بر علیه ما. تنها کاری که دستگاه دیپلماسی تونست بکنه یادداشت اعتراضی بود؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین