رئیس جمهور: وزارت نفت باید سهم مردم بوشهر را پرداخت کند/ ذخایر ارزی کشور نگران کننده نیست

  4011211086 ۲۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیسی بیان داشت: وزارت نفت و شرکت ملی نفت در این استان از گنجینه های ملی استفاده می کند و تمامی این شرکت ها باید سهم اجتماعی خود را برای توسعه یافتگی استان پرداخت کنند و در رفع مشکلات مردم استفاده شود.

رئیس جمهور: وزارت نفت باید سهم مردم بوشهر را پرداخت کند/ ذخایر ارزی کشور نگران کننده نیست

به گزارش فارس از بوشهر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور عصر امروز در اجتماع مردم بوشهر در کنار ساحل نیلگون خلیج فارس اظهار داشت: شهدا کسانی هستند که با اخلاص از این وطن دفاع کردند؛ امنیت امروز خود را مرهون شهدا و مرهون امام و رهبری و ایثار ایثارگران و جانبازی جانبازان و اخلاص مردم هستیم.

وی با بیان اینکه دشمن نمی خواهد ملت ایران مستقل و آزاد و با اراده و انسجام زندگی کند گفت: از اول جمهوری اسلامی که مردم انقلاب کردند دشمنان می خواستند با تحریم های ظالمانه حرکت مردم را متوقف کنند.

رئیسی بیان داشت: جنگ ترکیبی دشمن را در چند ماه اخیر همه دیدند و با استفاده از تجریبات گذشته تصور کردند با اغتشاش و آشوب می توانند حرکت مردم را متوقف کنند و فکر کردند که ملت ایران مثل دیگر کشورها است؛ دشمن توطئه و فتنه کرد و اغتشاشات خیابانی و بعد اغتشاشات ارزی ایجاد کرد. ذخایر ارزی در کشور به برکت کار شبانه روزی و تولید به هیچ وجه نگران کننده نیست و دشمن  فتنه ارزی را پیش گرفته است که مردم فتنه التهابات ارزی را هم ناکام خواهند گذاشت.

رئیس جمهور با اشاره به برخی پیشرفت های صورت گرفته در کشور در موضوعات مختلف عنوان کرد: فاز ۱۴ با سرمایه گذاری بیش از ۲ میلیارد دلار که به طور کامل ایرانی است توسط متخصصین همین سرزمین راه اندازی شد.

وی تصریح کرد: فاز ۱۱ نیز به زودی به بهره برداری می رسد و رشد تولید ما در کشور با مثبت ۵ است با آنکه دشمن به دنبال توقف تجارت ما با دیگر کشورها بود اما ۴۰ درصد افزایش تجارت داشتیم.

رئیسی با بیان اینکه  عضویت در سازمان شانگهای ارتباط ما را با تمامی زیر ساخت ها فراهم کرد، گفت: دشمن با ایجاد التهاب و هیجانات در بازار به دنبال آن بود که اختلال صورت بگیرد و ایجاد اغتشاش کنند.

رئیسی گفت: دشمن با شایعه به دنبال جوسازی و فتنه گری است و مردم آن ها را در خیابان ها ناکام گذاشتند و در موضوع ارز نیز ناکام خواهند بود.

رئیس جمهور گفت: بر خلاف تصورات دشمن که گمان می کرد رشد اقتصادی کشور منفی است اما امروز می‌بینیم رشد سرمایه گذاری در کشور بالا است و پیشرفت این سرزمین متوقف نخواهد شد.

رئیس جمهور گفت: امروز تلاش ما برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال است و بر اساس آمارها درصدد رفع بیکاری با راه اندازی واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل هستیم تا شاهد رشد اشتغال باشیم، اما این برنامه ها کفایت نمی کند.

وی با اشاره به اینکه پیشرفت این کشور با توطئه‌ها و فتنه‌ها متوقف نخواهد شد افزود: برخی دنبال آن هستند که مردم را ناامید کنند ولی رهبری حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی فرمودند امروز مهمترین نکته در جامعه ما به ویژه در بین جامعه امید و امیدآفرینی است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه هر کسی در جامعه امیدآفرینی کند در مسیر راهبرد انقلاب اسلامی حرکت می‌کند اظهار داشت: هر کسی دنبال یاس و ناامیدی در جامعه باشد در مسیر راهبرد دشمن حرکت می‌کند.

رئیسی تصریح کرد: استان بوشهر اقتصاد دریا، انرژی و گردشگری دارد و نباید جوانان این استان بیکار باشند، تمام تلاشمان را خواهیم کرد و از تمامی ظرفیت ها برای توسعه بهره خواهیم برد.

وی گفت: ۷۰۰ هکتار زمین به صورت قطعی واگذار شده است و ۶۰۰ هکتار نیز برای پرورش میگو کسانی که آماده‌اند، واگذار می شود.

رئیسی بیان کرد: ۳۵ میلیون متر مکعب آب از طریق آبشیرین کن به آب شرب اضافه می‌شود که با این اقدام مشکل آبی بوشهر رفع خواهد شد. موضوع مشکل آب دشتستان و جم نیز بر اساس اقدامات صورت گرفته در این سفر به سامان خواهد رسید.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه موضوع مسکن برای ما اهمیت دارد، گفت: برای راه آهن بوشهر 1.2 میلیون دلار مصوب شده است و البته کار خوب پیش نمی رود و در این سفر به جد در دستور کار خواهد گرفت.

رئیسی با تاکید بر انجام مسئولیت های اجتماعی شرکت های نفتی گفت: وزارت نفت و شرکت ملی نفت در این استان از گنجینه های ملی استفاده می کند و تمامی این شرکت ها باید سهم اجتماعی خود را برای توسعه یافتگی استان پرداخت کنند و در رفع مشکلات مردم استفاده شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۹۳۴۳۱۶۲۰:۵۳:۵۴ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱
این ذخایر ارزی تا کی نگران کننده نیست؟
مهدی هاشمی۲۹۳۴۳۲۴۲۰:۵۸:۰۹ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱
سلام به همه دوستان ، این پیام آقای رئیسی فاقد وجاهت قانونی است مگر وزارت نفت سر خود و بدون مجوز قانونی صادره از مجلس یا بدون در نظر گ فتن ردیف بودجه می‌تواند پولی به مردم پرداخت کند . جناب رئیسی این صحبت شما فقط مصرف آنی و لحظه ای دارد چون کارشناسی نیست . اگر راست می‌گویید در بوجه پیشنهادی به مجلس مثل یک لایحه به مجلس بدهید.
ناشناس۲۹۳۴۷۶۰۰۳:۱۱:۰۷ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
قانون هست که وزارت نفت سهم استانهایی که نفت و گاز دارند مثل خوزستان و بوشهر را برای رفع محرومیت و توسعه استان پرداخت کند شما مطالعه نداری که همینطوری نظر دادی قرار شد برای رفع محرومیت و توسعه زیرساختهای استان هزینه بشود نه اینکه پولی به جیب مردم پرداخت شود
ناشناس۲۹۳۴۷۶۳۰۳:۱۳:۳۶ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
اختصاص ۳ درصد از درآمدهای حاصل از فروش نفت، گاز و فرآورده های نفتی به مناطق نفت خیز و توسعه نیافته طبق لایحه بودجه ۱۴۰۲ با موافقت مجلس همراه شد. https://www.google.com/amp/s/www.irna.ir/amp/85044585/
ناشناس۲۹۳۴۷۶۸۰۳:۱۶:۳۴ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، در نوبت عصر جلسه علنی چهارشنبه مجلس شورای اسلامی، رسیدگی به بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، در دستور کار قرار گرفت و نمایندگان با پیشنهاد ابراهیم عزیزی نماینده کرمانشاه برای اصلاح کل بند (الف) تبصره (۱) موافقت کردند. پیش از این در بند (الف) تبصره (۱) در بخش درآمدی آن که به تصویب نمایندگان رسیده بود، آمده است: سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت خام، میعانات گازی و خالص صادرات گاز ۴۰ درصد تعیین می‌شود؛ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است در طول سال و متناسب با وصول منابع، بلافاصله نسبت به واریز این وجوه و سهم ۱۴.۵ درصد شرکت ملی نفت ایران از کل صادرات نفت خام و میعانات گازی (معاف از تقسیم سود سهام دولت) و نیز سهم ۱۴.۵ شرکت دولتی ذیربط وزارت نفت از محل خالص صادرات گاز (معاف از تقسیم سود سهام دولت و مالیات با نرخ صفر) و همچنین سهم ۳ درصد مناطق نفت خیز، گازخیز و توسعه نیافته موضوع ردیف درآمدی ۲۱۰۱۰۹ جدول شماره (۵) این قانون اقدام کند. مبالغ مذکور به صورت ماهانه واریز و از ماه یازدهم سال محاسبه و تسویه می‌شود. کل سهم ۳ درصد مناطق نفت خیز، گاز خیز و توسعه نیافته باید به ردیف مذکور واریز شود. بر اساس این پیشنهاد اصلاحی، کل سهم ۳ درصد مناطق نفت‌خیز، گازخیز و توسعه‌نیافته، باید به ردیف مذکور واریز شده و ۱۰۰ درصد آن به ‌استان‌ها بر اساس جدول شماره (۱۰) این قانون اختصاص یابد. مبلغ ردیف درآمدی ۲۱۰۱۰۹ جدول شماره (۵) لایحه باید بر اساس محاسبات منابع این قانون اصلاح و افزایش یابد و جدول مصارف شماره (۱۰) استانی لایحه نیز باید به همان میزان ۱۰۰ درصد سهم ۳ درصد بر اساس قانون افزایش یابد و این جدول نیز اصلاح شود و سهم هر استان بر اساس حکم جزء (۳) بند (الف) ماده (۲۶) قانون برنامه ششم توسعه به مبلغ مندرج در جدول یادشده اضافه شود و به استان‌ها ۱۰۰ درصد پرداخت شود.
ناشناس۲۹۳۴۴۹۰۲۲:۴۷:۰۴ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱
وزارت نفت که بانک مرکزی نیست هر پولی که از تولید بدست میاره مستقیم به خزانه ریخته میشه و کاش بوشهری‌ها هم می‌گفتند سهمشون چقدر هست و مطالباتسون از این پالایشگاهها کی تموم میشه تا دولت هم میفهمید چکار کنه. همیشه طلبکار هستند. میگن آلودگی پالایشگاهها مال ماست و اشتغال برای شهرهای دیگه. جهت اطلاع مردم طبق قانون مجلس نیمی از اشتغال مخصوص بومی هاست. و همچنین پالایشگاهها تا بوشهر حدود ۳۰۰کیلومتر فاصله داره و بحث آلودگی اصلا صحیح نیست
ناشناس۲۹۳۴۶۸۷۰۱:۰۷:۵۳ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
اقای عزیزم اول چیزی نمیدونی حرف نزن بعدش هر چه رئیس روسا و مهندس ها بوشهری نیستن متخصص کم داخله بوشهر نیستن ولی از بالا نمیزارن.بعدش هیچ خیری به بوشهری ها نرسیده از این شرکت ها.امار بگیر حتی به ۱دهم نمیرسه نیرو بومی.
ناشناس۲۹۳۴۷۰۰۰۱:۳۴:۴۵ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
احسنت.من نخبه دانشگاه شریف هستم و طراح تجهیزات و استخدام شرکت نفت در عسلویه. روزی نیست که فارغ التحصیلای بومی با معدل بسیار پایین که حتی یک کلمه از متون استاندارد و کتاب زبان اصلی رو نمیتونن بخونن و یا شرایط تولید رو تحلیل کنن بهم نگن اینجا سهم ماست و آلودگیش برا ماست. مگه گاز که زیر خلیج فارسه رو کسی می‌تونه بنام خودش بزنه؟؟قانون نمیخواد برای این حس مطالبه گری و خودخواهی بیجا فکری کنه؟؟خیلی از همکلاسیها و نخبگان این مملکت پشت در پالایشگاه موندند چون خیلی از بومی های بیسواد با فشار استانداری و منطقه ویژه جذب شدند و دیگران مجبور به مهاجرت شدند
محمد شبانکاره۲۹۳۵۴۸۸۱۵:۳۶:۰۷ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
حقه بومی هست و ایم مطالبه گری به حق
محمد شبانکاره۲۹۳۵۵۰۵۱۵:۴۱:۰۵ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
اون قسمت آب خلیج فارس مال استان بوشهر هست اگه همین منابع دست اصفهانی ها بود پشیزی به بقیه ایران نمیرسید
ناشناس۲۹۳۴۷۶۷۰۳:۱۶:۱۰ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
آقا توروخدا فسفر هدر نده این متن قانون رو بخون بعد درفشانی کن به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، در نوبت عصر جلسه علنی چهارشنبه مجلس شورای اسلامی، رسیدگی به بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، در دستور کار قرار گرفت و نمایندگان با پیشنهاد ابراهیم عزیزی نماینده کرمانشاه برای اصلاح کل بند (الف) تبصره (۱) موافقت کردند. پیش از این در بند (الف) تبصره (۱) در بخش درآمدی آن که به تصویب نمایندگان رسیده بود، آمده است: سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت خام، میعانات گازی و خالص صادرات گاز ۴۰ درصد تعیین می‌شود؛ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است در طول سال و متناسب با وصول منابع، بلافاصله نسبت به واریز این وجوه و سهم ۱۴.۵ درصد شرکت ملی نفت ایران از کل صادرات نفت خام و میعانات گازی (معاف از تقسیم سود سهام دولت) و نیز سهم ۱۴.۵ شرکت دولتی ذیربط وزارت نفت از محل خالص صادرات گاز (معاف از تقسیم سود سهام دولت و مالیات با نرخ صفر) و همچنین سهم ۳ درصد مناطق نفت خیز، گازخیز و توسعه نیافته موضوع ردیف درآمدی ۲۱۰۱۰۹ جدول شماره (۵) این قانون اقدام کند. مبالغ مذکور به صورت ماهانه واریز و از ماه یازدهم سال محاسبه و تسویه می‌شود. کل سهم ۳ درصد مناطق نفت خیز، گاز خیز و توسعه نیافته باید به ردیف مذکور واریز شود. بر اساس این پیشنهاد اصلاحی، کل سهم ۳ درصد مناطق نفت‌خیز، گازخیز و توسعه‌نیافته، باید به ردیف مذکور واریز شده و ۱۰۰ درصد آن به ‌استان‌ها بر اساس جدول شماره (۱۰) این قانون اختصاص یابد. مبلغ ردیف درآمدی ۲۱۰۱۰۹ جدول شماره (۵) لایحه باید بر اساس محاسبات منابع این قانون اصلاح و افزایش یابد و جدول مصارف شماره (۱۰) استانی لایحه نیز باید به همان میزان ۱۰۰ درصد سهم ۳ درصد بر اساس قانون افزایش یابد و این جدول نیز اصلاح شود و سهم هر استان بر اساس حکم جزء (۳) بند (الف) ماده (۲۶) قانون برنامه ششم توسعه به مبلغ مندرج در جدول یادشده اضافه شود و به استان‌ها ۱۰۰ درصد پرداخت شود.)
ناشناس۲۹۳۴۵۸۰۲۳:۲۳:۴۰ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱
شروع شد از فردا یانکی پرستای بوشهری شروع میکنن که نفت واسه ماس نباید دست کسی دیگه ای باشه ۳ ساعت از فواید غربگدایی بحث میکنن آخر سر هم نتیجه میگیرن که نفت باید بیوفته دست غربی ها و تردد سربازای قد بلند آمریکایی در سطح بوشهر به زیباسازی فصای شهری کمک میکنه و این چرت و پرتا
ناشناس۲۹۳۴۷۹۰۰۴:۵۱:۳۴ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
با تخریب و توهین چیزی بدست نمیاریم نه من و نه شما ... پس اصلاح کنید
ناشناس۲۹۳۴۶۱۰۲۳:۳۵:۰۹ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱
چقدر قابل ترحم هست !
ناشناس۲۹۳۴۷۳۰۰۲:۲۰:۰۳ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
قابل ترحم تویی نه محبوب دل ۱۸ میلیون رای دهنده
ناشناس۲۹۳۴۶۶۵۰۰:۳۰:۰۳ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
تمام مطالب رو خوندم تماما فقط و فقط شعار است
ناشناس۲۹۳۴۷۳۵۰۲:۲۹:۳۲ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
با سلام حق مردمی استان بوشهر این نیست جناب ریس جمهوری وقتی گنجی در یک استان پیدا میشود یا استخراج میشود مربوط به همان استان هست از لحاظ دینی وکتاب اسمانی چرا این گنج به شهر یا استان دیگر برده میشود وخرج میشود مگر مردم استان بوشهر از همچیز محروم نیستند از لحاظ اقتصاد وشهر یا استان باید مثل قطر وکویت باشد چرا استان بوشهر سرمایه گذار کلان نداشته باشد مگر خداوند دریا وگاز ونفت در اختیار مردم استان بوشهر قرار نداده است چرا استان بوشهر باید ضعیف و محروم باشند از همه چیز حد اقل ده درصد بوجه کشور باید به استان بوشهر پرداخت شود لطفا رسیدگی کنید با سپاس
ناشناس۲۹۳۵۲۷۰۱۳:۳۴:۵۰ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
خودا در قرآن اسم استان رو آورده؟چی میگی مرد حسابی.تقسیم بندی کشوری رو با مسائل شرعی قاطی میکنی.عجب
ناشناس۲۹۳۴۸۱۹۰۶:۵۰:۴۶ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
آقای رئیسی جان بچه های معصوم که مسموم شیمیایی میشوند چقدر برایتان ارزش دارد؟تامین امنیت جانی بجه های مدارس کشور با کیست؟
ناشناس۲۹۳۵۳۱۸۱۴:۱۵:۰۲ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
شیمیایی؟؟؟؟؟ پس کار آلمانها و منافقین است
ناشناس۲۹۳۴۹۵۲۰۹:۵۷:۳۳ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
هی باید باید .
yektanetتریبون

آخرین عناوین