عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: تاکنون ۹۰۰ دانش‌آموز مسموم شده‌اند

  4011210107 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تا الان قریب به ۹۰۰ دانش‌آموز از استان‌های مختلف کشور مسموم شدند و این آمار را امروز از یک منبع موثق دریافت کردم.

تاکنون ۹۰۰ دانش‌آموز مسموم شده‌اند

شهریار حیدری در گفتگو با مهر، درباره مسمومیت سریالی دانش آموزان، اظهار داشت: پیشنهاد بنده آن است که رئیس مجلس شورای اسلامی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مأموریت دهد تا به همراه مسئولان نهادهای اطلاعاتی و وزارت بهداشت و آموزش و پرورش و با فوریت این موضوع را بررسی کنیم.

وی بیان کرد: الان چند استان و چند مدرسه درگیر مسمومیت شدند. امروز هم برخی از مدارس تهران از جمله در منطقه تهران پارس دچار این مشکل شدند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دستگاه اطلاعاتی و دولت و مسئولان حوزه بهداشت کشور باید این موضوع را با حساسیت پیگیری کنند و نباید از کنار این قضیه به سادگی گذشت. ممکن است افراد ضدنظام در این موضوع نقش داشته باشند، اما هنوز این موضوع قطعی نیست و نمی‌توان بدون بررسی دقیق گروهی را متهم به این کار کرد.

نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و بهداشتی باید این موضوع را با حساسیت بیشتری بررسی کنند و زودتر به نتیجه برسند. باید منشأ این موضوع زودتر مشخص شود تا مردم از نگرانی درآیند.

حیدری توضیح داد: تا الان قریب به ۹۰۰ دانش آموز از استان‌های مختلف کشور مسموم شدند و این آمار را امروز از یک منبع موثق دریافت کردم. درباره تعداد کشته شدگان این حادثه آماری ندارم و باید وزارت آموزش و پرورش این موضوع را بررسی کند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۹۳۲۲۴۵۱۶:۲۸:۳۳ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
خوبه بعد ۲ ماه
ناشناس۲۹۳۲۲۷۳۱۶:۴۶:۴۲ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
آقای وزیر کشور کلاهتو ببر بالاتر... وظیفه وزیر کشور و دستگاههای امنیتی چیه؟
ناشناس۲۹۳۲۸۴۳۰۰:۳۱:۰۶ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱
دستگیری معترضان به وضع موجود !!
ناشناس۲۹۳۲۳۲۸۱۷:۲۱:۴۴ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
منیع موثق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس۲۹۳۲۳۳۷۱۷:۲۶:۳۹ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
امروز‌ در تهرانپارس هیچ اتفاقی نیافتاد تا کنون هیچ فردی فوت نکرده
علی۲۹۳۲۵۶۸۲۰:۳۶:۴۷ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
سدی را سوراخ کرده اید و بزودی سد خواهد ترکید و سیلاب آن شما را .......
ناشناس۲۹۳۲۶۰۳۲۱:۲۷:۵۷ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
امتیت شعلی که نیست ،به تبع ان امنیت اقتصادی هم که نداریم :امنیت جانی هم به آنهااضافه شدبعدمیگن ایران راسوریه ای نکنیدوضع سوریه که به مراتب ازمابهتره!
ناشناس۲۹۳۲۸۴۵۰۰:۳۳:۵۲ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱
سوریه به زودی به آغوش برادران عربش می رود مثل عراق که جدیدا زبانش هم دراز شده و بعضی اسامی را تغییر می دهد !!
ناشناس۲۹۳۲۶۲۰۲۱:۵۲:۱۳ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
حالا اگه عمامه پرونی بود، تا حالا ۵۰۰۰۰۰۰ بار دستگیر شده بودند
یک مادر۲۹۳۲۶۶۷۲۲:۴۱:۰۱ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
به نظر شما کدام عقل سلیمی قبول می کنه که سیستم اطلاعاتی ایران که به راحتی عوامل سیا و موساد رو زمین‌گیر می کنه نتونه چند تا شعبان بی مخ رو دستگیر کنه؟!
ناشناس۲۹۳۲۶۸۸۲۲:۵۶:۱۱ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
به حامی حمله کنید ولو موشکی
yektanetتریبون

آخرین عناوین