تاکید وزیر آموزش و پرورش بر شکل‌گیری هویت اسلامی و ایرانی دانش‌آموزان

  4011202104 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر آموزش و پرورش گفت: دروس تعلیمات دینی و تاریخ در مدارس نیازمند توجه جدی است زیرا این دروس نقش موثری در شکل‌گیری هویت اسلامی و ایرانی دانش‌آموزان دارد.

تاکید وزیر آموزش و پرورش بر شکل‌گیری هویت اسلامی و ایرانی دانش‌آموزان

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از شورای عالی آموزش و پرورش، یوسف نوری در یکهزار و بیست و پنجمین جلسه شورای عالی ‌آموزش ‌و ‌پرورش، افزود:اصل بر آموزش حضوری است و باید سعی کرد از تعطیلی مدارس جلوگیری شود مگر در موارد بحرانی و استثنایی که چاره‌ای جز آموزش مجازی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه کار آموزش و پرورش، حساس و تاثیرگذار در سرنوشت کشور است، افزود: برخی از مسائل آموزشی و پرورشی را باید درست ریشه‌یابی و سپس اطلاع‌رسانی کرد تا مانعی برای آموزش و پرورش کشور ایجاد نشود.

نوری با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این وزارتخانه اظهار داشت: در جشنواره فیلم فجر ۲ فیلم از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیمرغ و نشان برتر گرفت.

ماده واحده ایجاد مدرسه مجازی تصویب شد

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش نیز در این نشست گفت: ماده واحده ایجاد مدرسه مجازی پس از ارائه پیشنهادها و نظرات اعضای شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسید.

محمود امانی افزود: براساس این ماده واحده، به استناد بندهای ۴ و ۷ راهبردهای کلان و راهکارهای ۳-۵، ۲-۱۷، و ۴- ۱۷ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و به منظور فراهم کردن فرصت‌های مناسب برای تعلیم و تربیت، تسهیل فرایند آموزش و یادگیری، ارتقای کیفیت فرایند تعلیم و تربیت با تکیه بر استفاده هوشمندانه از فناوری‌های نوین و افزایش پوشش تحصیلی ایرانیان خارج از کشور که امکان دسترسی یا حضور در کلاس‌های درس را ندارند، افراد در خارج از کشور و علاقه‌مند به تحصیل در نظام آموزشی ایران، اتباع خارجی داخل کشور، داوطلبان آزاد و دانش‌آموزان لازم‌التعلیم ایرانی بازمانده از تحصیل راه‌اندازی می‌شود.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: در این ماده واحده اصل بر آموزش حضوری است مگر در موارد استثنایی و به تشخیص شورای مدرسه از آموزش مجازی استفاده می‌شود. امتحان مدارس مجازی به صورت حضوری است.

امانی اضافه کرد: دانش‌آموزان لازم‌التعلیم ایرانی بازمانده از تحصیل باید در مدارس روزانه ثبت‌نام و به صورت حضوری تحصیل کنند اما در صورت نداشتن امکان تحصیل حضوری، ثبت‌نام آنان در مدارس مجازی منوط به دریافت مجوز از کمیسیون خاص آموزش و پرورش محل با رعایت شرایط درج شده در این مصوبه است.

وی اظهار داشت: بر اساس این ماده واحده به وزارت آموزش و پرورش اجازه داده می‌شود مدرسه مجازی را برای سال‌های تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ و ۱۴۰۳ -۱۴۰۲ به صورت آزمایشی و در چارچوب مقررات و ضوابط مدارس آموزش از راه دور و شیوه‌نامه مربوط که توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ می‌شود به صورت دولتی یا غیردولتی برای همه دوره‌های تحصیلی ایجاد و نسبت به ثبت‌نام و آموزش دانش‌آموزان و داوطلبان متقاضی اقدام کند.

به گزارش وزارت آموزش و پرورش، قرار است متن کامل این مصوبه بعد از انجام اصلاحات لازم و تایید رییس جمهور و رییس شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۹۱۹۸۶۵۲۱:۲۲:۳۴ ۱۴۰۱/۱۲/۲
با حقوفی که به معلم می دهید بهتر از این درس نمی دهیم.همینه که هست.حالا برید به شرکت نفتی ها و بانکی ها بگید بیایند هویت اسلامی برایتان درست کنند.
ناشناس۲۹۱۹۸۸۲۲۱:۳۴:۰۴ ۱۴۰۱/۱۲/۲
آقای وزیر صرفاً برای سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی های فراوان مجموعه تحت اَمرشان از موضوع غلط انداز 《 شکل گیری هویت اسلامی ایرانی دانش آموزان 》 استفاده کرده اند .
ناشناس۲۹۱۹۹۰۳۲۱:۴۳:۱۲ ۱۴۰۱/۱۲/۲
استعفا استعفا
ناشناس۲۹۲۰۱۱۷۰۰:۲۶:۰۰ ۱۴۰۱/۱۲/۳
تاکیدی هم بر سلامتی دانش آموزان بکنید.
ناشناس۲۹۲۰۳۲۳۰۸:۵۳:۱۱ ۱۴۰۱/۱۲/۳
زمانی که تعالیم مدرسه با نگرش های خانواده ها و جامعه همسو و همراه نباشه شما اگه‌مدرسه ها رو هم به حوزه ی علمیه تبدیل بکنی عملا هیچ فایده ای نداره تو مدرسه آموزش می دید دزدی بده بعد یه مقام بلند پایه اختلاس می کنه و با سلام و صلوات راهی کانداش می کنید یعنی هر چی بافتید پنبه شده
ناشناس۲۹۲۰۳۸۵۰۹:۵۳:۲۱ ۱۴۰۱/۱۲/۳
بله الان هنوز اضافه کار بهار و تابستان من معلم رو ندادم این پنج ماه تحصیلی رو ندادم حتما هم انتظار رین ما بیاییم سر کلاس بگیم به به چه چه اونم با حقوق 150 دلاری
ناشناس۲۹۲۰۳۸۹۰۹:۵۵:۳۷ ۱۴۰۱/۱۲/۳
اگر صبح تا شب مدارس را پر کنید از قران و آموزه های دینی تا خانواده و جامعه با شما همراه نباشد موفق نخواهید شد حالا چرا خانواده ها و جامعه نسبت به قبل انقلاب دینی تر و متشرع تر نیستند ؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین