اگر می‌خواهیم تورم را کنترل کنیم باید مسکن بسازیم

گروه اقتصادی الف،   4010812006 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر می‌خواهیم تورم کنترل شود حتما باید مسکن بسازیم؛ زیرا مسکن بیشترین وزن را در تورم دارد.

اگر می‌خواهیم تورم را کنترل کنیم باید مسکن بسازیم

به گزارش ایسنا، هادی عباسی ـ معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در مراسم آغاز عملیات احداث ۱۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن اظهار کرد: رویکرد وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن، تحکیم بنیان خانواده در راستای نگاه حضرت امام (ره) است که فرمودند بدون تامین مسکن، فقر ریشه‌کن نمی‌شود.

وی افزود: احداث مسکن تمام شاخص‌های اقتصاد کلان را بهبود می‌بخشد. اگر در دولت قبل رشد اقتصادی صفر بود، به این دلیل است که ساخت مسکن متوقف شده بود. اگر می‌خواهیم تورم کنترل شود حتما باید مسکن بسازیم؛ زیرا مسکن بیشترین وزن را در تورم دارد.

عباسی گفت: در پروژه‌های مسکونی هرچقدر تراکم را کاهش دادیم زودتر به نتیجه رسیدیم. راهبرد، توجه ویژه به شهرهای کوچک، روستاها، شهرهای جدید و بافت فرسوده است. درخصوص تسهیلات، بانک مسکن پای کار آمده و امیدواریم سایر بانکها هم ورود کنند.

تعهد ساخت ۶۰۰ هزار واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن

در ادامه این برنامه اکبر نیکزاد ـ رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار کرد: بنیاد مسکن احداث ۱۰۳ هزار واحد مسکونی را دنبال می‌کند که تعدادی از آنها در هفته دولت به بهره برداری رسید. تسهیلات در بحث مسکن روستایی به دست انداز افتاده بود که خوشبختانه اخیرا پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی محقق شده است.

وی افزود: علاوه بر ۱۰۳ هزار واحد مذکور ۱۹۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در نقاط مختلف کشور در حال احداث است. بنیاد ساخت ۶۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن را در شهرهای کمتر از ۲۵ هزار نفر و روستاها بر عهده دارد که امیدواریم ۴۱۰ هزار واحد را آغاز کنیم.

دیدگاه کاربران

صمصام۲۷۵۲۶۵۹۰۶:۲۱:۲۷ ۱۴۰۱/۸/۱۲
یه جوری میگویید باید مسکن بسازیم که انگار شهرها برهوت اند ! مسکن هست خوب هم هست... هرقت رشد جمعیت زیاد شد نیاز به مسکن داریم .الان باید جلوی افزایش قیمت مسکن را بگیرید. جلوی افزایش هزینه های ساخت مسکن را بگیرید.
ناشناس۲۷۵۲۷۲۴۰۸:۳۰:۲۰ ۱۴۰۱/۸/۱۲
برای کنترل تورم باید دولت کوچک بشه و کارامد. تورم در کشور ما به دلیل عرضه و تقاضا نیست بلکه به دلیل بدهی دولت به بانکها برای خرج و مخارج خود است که در نهایت با ایجاد تورم تصفیه می شود.
yektanetتریبون

آخرین عناوین