عاملین ضرب و شتم و هتاکی به همسر شهید دستگیر شدند

گروه اجتماعی الف،   4010607125 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

فرمانده انتظامی استان از دستگیری عاملین ضرب و شتم و هتاکی به همسر شهید در شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار رهام‌بخش حبیبی اظهار داشت: روز گذشته ششم شهریورماه در پی امر به معروف و نهی از منکر همسر یک شهید به دو نفر خانم بد حجاب در یکی از مراکز خرید در شیراز و متواری شدن آنان، بررسی موضوع جهت شناسایی عاملین در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی استان فارس تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند عاملین ضرب و شتم و هتاکی که دو خواهر 28 و 39 ساله بودند، در شیراز شناسایی و دستگیر و تحویل مراجع قضائی دهند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۶۳۶۳۷۳۲۰:۳۹:۰۵ ۱۴۰۱/۶/۷
شخصا شاهد موردی یک دعوا بین دوخانم بودم که یکی از آنها اعلام کرد خانواده شهید است و مدعی شد که دعوا سر حجاب است در صورتیکه موضوع سر دعوای کودک در پارک بود . لطفا از نام شهید و امر به معروف سو استفاده نشود.
ناشناس۲۶۳۶۳۹۰۲۱:۱۷:۴۸ ۱۴۰۱/۶/۷
قانون کشور اجرا نشود گستاخان فضا را مهیا می بینند
ناشناس۲۶۳۶۴۱۴۲۲:۳۴:۳۳ ۱۴۰۱/۶/۷
آفرین بر این اقدام پلیس این هتاکان به شهدا باید به جزای اعمال زشت خود برسند
ناشناس۲۶۳۶۵۹۸۰۸:۴۷:۲۹ ۱۴۰۱/۶/۸
خب مشکل بی حجابی حل شد .
ناشناس۲۶۳۶۸۳۳۱۲:۴۳:۴۴ ۱۴۰۱/۶/۸
مردم را در مقابل هم قرار دادید؛جامعه را دو قطبی کردید!
yektanetتریبون

آخرین عناوین