ماجرای سقوط سقف هواپیمای ایران‌ایر چه بود؟

گروه حوادث الف،   4010524010 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سقوط سقف هواپیمای ایران‌ایر تیتر ویدئویی بود که در روزهای گذشته در فضای مجازی منتشر شد که به گفته مدیر روابط عمومی این شرکت، به دلیل باز شدن گیره نگهدارنده سقف داخلی هواپیما به دلیل وزش باد شدید و تکان‌های هواپیما به این علت در هنگام فرود اتفاق افتاده است.

ماجرای سقوط سقف هواپیمای ایران‌ایر چه بود؟

به گزارش ایسنا، پرواز تهران-تبریز شرکت هواپیمایی ایران‌ایر در دو روز گذشته با حادثه‌ای همراه شد که حاشیه‌هایی را در فضای مجازی ایجاد کرد. در ویدئویی که توسط یکی از مسافران این پرواز ضبط شده بود، بخشی از سقف هواپیما روی سر مسافران افتاد آن هم در شرایطی که گفته شد خلبان این پرواز یک بار نتوانسته بود، در فرودگاه تبریز فرود بیاید و دوباره برای نشستن در باند دیگر دیگر این فرودگاه تلاش کرد.

حسام قربانعلی –مدیر روابط عمومی شرکت هواپیمایی ایران‌ایر- اینگونه توضیح داد که پرواز تهران-تبریز در دو روز گذشته به دلیل وزش باد شدید در جهت موافق با فرود موفقی در باند ۳۰ مواجه نشد و نهایتا خلبان سعی کرد این هواپیما را در جهت مخالف وزش باد در باند ۱۲ فرودگاه تبریز به زمین بنشاند.

وی افزود: در این شرایط در زمان تقرب به باند هواپیما با باد بسیار تند دچار تکان‌های شدید در هنگام فرود می‌شود و به همین دلیل گیره‌های نگه دارنده سقف داخلی هواپیما باز می‌شود و بخشی از این سقف داخلی هواپیما روی سر مسافران فرود می‌آید.

مدیر روابط عمومی شرکت هواپیمایی ایران‌ایر با بیان اینکه هیچ جراحت و آسیبی به مسافران وارد نشده است، گفت: سرعت وزش باد در هنگام فرود هواپیما بیش از ۲۷ کیلومتر بر ساعت بوده است و این باد از نوع برشی و در طبقه‌بندی مدیوم قرار داشت و همین مساله سبب شد تا چهار گیرنده دکوراسیون داخلی هواپیما باز شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۶۱۸۹۹۵۰۷:۵۶:۱۳ ۱۴۰۱/۵/۲۴
۲۷ کیلومتر در ساعت باد شدیدی محسوب نمی شود ، احتمالا به دلیل فرسوده بودن گیره های سقف این اتفاق افتاده .
ناشناس۲۶۱۹۰۱۲۰۸:۱۸:۲۰ ۱۴۰۱/۵/۲۴
چندبار به مسافرین باید گفت که پنجره هواپیما باز نکنید باد میاد تو !
ناشناس۲۶۱۹۲۶۰۱۱:۴۲:۴۸ ۱۴۰۱/۵/۲۴
می گفتند ایران خود هواپیما تولید می کند و سقف یک هواپیما را تعمیر نمی تواند بکند.
ناشناس۲۶۱۹۵۸۰۱۳:۵۷:۱۷ ۱۴۰۱/۵/۲۴
خدا رو شکر که اون بالاها سقف نیفتاده. به نظر میرسه سرعت باد در هنگام فرود عامل اصلی نبوده مخصوصا که نوشتید مدیوم نه سور.
ناشناس۲۶۱۹۶۳۲۱۴:۲۵:۲۲ ۱۴۰۱/۵/۲۴
سوال: اصلا این گیره ها بازرسی دوره ای میشوند. شخصا بسیار از این نوع خرابی اسباب داخل هواپیما را دیده ام و از قرار برای کسی هم مهم نیست.
yektanetتریبون

آخرین عناوین